AlinB |
25.01.2016 17:56:00 |
Citat:
În prealabil postat de Pelerin spre Rasarit
(Post 611609)
Sa fi acuzat este o parte a situatiei juridice, sa se demonstreze este o alta parte. Daca va veti uita pe postarile mele pe acest topic veti gasi una in care am facut o comparatie, la nivel CEDO, intre sentinte date impotriva Romaniei, pt incalcarea unor drepturi, si sentinte date impotriva Norway. Cifrele sunt detasat favorabile Norway.
|
Legatura fiind care?
Ce legatura au cine stie ce procese civile sau chiar si penale cu faptul ca o organizatie dintr-un Stat ce se pretinde democratic si civilizat rapeste copiii de la parinti pe cele mai imbecile pretexte si intr-un mod total netransparent, impiedica mediatizarea cazurilor cu presiuni si amenintari si etc.?
Citat:
Una dintre posibilele explicatii, asta este strict opinia mea, este cea referitoare la diferentele culturale si legislative, multi straini(estici, arabi,asiatici) avand reale dificultati in a se adapta la legislatia mai stricta a Norway.
|
Serios?
Cand iei in colimator peste 50.000 familii si se dovedeste ca abia 1000 si ceva sunt cazuri cu adevarat problematice, cine are de fapt o problema?
Pe urma vezi iarasi, statisticile pe tari, nu mai tin minte datele acum dar o buna parte erau chiar norvegieni.
Care stii tu, din secolul 19 nu-si mai bat nici cainile macar.
Citat:
Bineinteles nu exclud nici abuzuri din partea functionarilor norvegieni, cat timp exista un factor uman in ecuatia juridica sunt posibile si abuzuri.
|
Exista suficiente marturii care indica faptul ca este mai mult decat "factorul uman".
E greu de crezut, nu-i asa, ca la ei sistemul e atat de corupt incat o mare parte din cei care iau decizii in Barnevernet sunt niste indivizi numiti pe criterii politice, fara o farama de minte si compasiune, complet lipsiti de bun simt in ceea ce fac.
|