Forum Crestin Ortodox

Forum Crestin Ortodox (http://www.crestinortodox.ro/forum/index.php)
-   Generalitati (http://www.crestinortodox.ro/forum/forumdisplay.php?f=503)
-   -   Referendum national pentru demiterea parlamentului anticonstitutional si ilegitim (http://www.crestinortodox.ro/forum/showthread.php?t=15183)

ioanna 07.07.2012 09:33:56

Citat:

În prealabil postat de heaven (Post 456948)
Draga mea,daca atat ai inteles din postarea mea,nu pot decat sa regret...

Am lecturat pana la "nu pot intelege orbirea cu care isi predau tara in mainile acestor indivizi,cand se vede cu ochiul liber ce urmaresc si cum pun tara pe butuci in doar cateva luni si calca peste cadavre pentru a-si atinge scopurile josnice" si mi-a fost suficient sa vad cum judecati lumea. Lumea nu e oarba, credeti ca nu vede ce se intampla? Ramane ca si d-voastra sa intelegeti asta.

sad story 07.07.2012 09:35:04

Citat:

În prealabil postat de heaven (Post 456948)
Draga mea,daca atat ai inteles din postarea mea,nu pot decat sa regret...

Cel mai mult ma bucur ca scapam de figura doamnei Udrea, si de cea a fetelor lui Basescu, niste tzoape inculte cocotate in fruntea tarii prin mijloace "neortodoxe".

heaven 07.07.2012 09:36:01

Citat:

În prealabil postat de sad story (Post 456949)
Pai ati spus "Da,doar ca sincer in momentul de fata mi se pare doar un ideal frumos,o utopie."

de ce ar fi monarhia pentru Romania, "un ideal frumos" ?? eu zic ca ar fi un cosmar!

Sigur,este opinia dumneavoastra,v-o respect,insa aici se discuta alt subiect.

ioanna 07.07.2012 09:36:54

Citat:

În prealabil postat de sad story (Post 456951)
Cel mai mult ma bucur ca scapam de figura doamnei Udrea, si de cea a fetelor lui Basescu, niste tzoape inculte cocotate in fruntea tarii prin mijloace "neortodoxe".

N-am putut stopa abuzurile pdl-ului, nu le putem stopa nici pe ale usl-ului, ne multumim cu satisfactii marunte: sa nu-i mai vedem pe Basescu, Udrea si Anastase :)

sad story 07.07.2012 09:40:19

Citat:

În prealabil postat de ioanna (Post 456953)
N-am putut stopa abuzurile pdl-ului, nu le putem stopa nici pe ale usl-ului, ne multumim cu satisfactii marunte: sa nu-l mai vedem pe Basescu, Udrea si Anastase :)

Pe langa acest aspect important, Crin Antonescu si Victor Ponta, desi probabil escroci la fel de mari ca liderii PDL, sunt prezentabili (manierati, culti, educati, au vocabular), nu ne vor face de ras in Occident, asa cum ne-a facut de ras Basescu!

iuliu46 07.07.2012 09:42:02

Citat:

În prealabil postat de ioanna (Post 456885)
Daca, prin absurd, 51% din romani il mai doresc pe presedintele Basescu, atunci voi accepta decizia lor, insa eu voi fi in acei 49%.

Si eu voi fi tot " minoritar ".:1:

ioanna 07.07.2012 09:42:32

Citat:

În prealabil postat de sad story (Post 456954)
Pe langa acest aspect important, Crin Antonescu si Victor Ponta, desi probabil sunt escroci la fel de mari ca liderii PDL, sunt prezentabili, nu ne vor face de ras in Occident, asa cum ne-a facut de ras Basescu!

Ma faceti sa zambesc :) Suntem facuti de ras, ideea e sa ne scoata cineva din mocirla, iar cei doi n-au cum sa o faca, dar asta e alta poveste. Asa, cazuti cum suntem jucam sah, iar presedintelui jucator vreau sa-i dau mat, ca sa vada ca totul are o limita, chiar si in mocirla.

heaven 07.07.2012 09:44:02

Citat:

În prealabil postat de sad story (Post 456954)
Pe langa acest aspect important, Crin Antonescu si Victor Ponta, desi probabil escroci la fel de mari ca liderii PDL, sunt prezentabili (manierati, culti, educati, au vocabular), nu ne vor face de ras in Occident, asa cum ne-a facut de ras Basescu!

Ma faceti sa zambesc...chiar realizati ce spuneti?Cand o lume intreaga rade de noi si ne arata cu degetul pentru ca avem un premier Copy-Paste?
Iar Antonescu este cunoscut pentru alcooliadele sale si patima pentru jocurile de noroc?Probabil cand va juca si Romania la poker,atunci ne vom trezi si noi...

iuliu46 07.07.2012 09:48:20

Citat:

În prealabil postat de heaven (Post 456957)
Ma faceti sa zambesc...chiar realizati ce spuneti?Cand o lume intreaga rade de noi si ne arata cu degetul pentru ca avem un premier Copy-Paste?
Iar Antonescu este cunoscut pentru alcooliadele sale si patima pentru jocurile de noroc?Probabil cand va juca si Romania la poker,atunci ne vom trezi si noi...

Nu uita sa ne aduci aminte ca doarme ca un porc. Poate asa ne schimbi decizia si uitam ca de 8 ani santem condusi de un dement.:21:

heaven 07.07.2012 09:48:20

Macar din acest punct de vedere eu si Ioanna suntem in asentiment...:)
Ma retrag si eu ca am de invatat si oricum,ce am avut de scris am scris...restul sunt doar comentarii fara sens.

Ora este GMT +3. Ora este acum 02:42:26.

Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.