Forum Crestin Ortodox

Forum Crestin Ortodox (http://www.crestinortodox.ro/forum/index.php)
-   Generalitati (http://www.crestinortodox.ro/forum/forumdisplay.php?f=503)
-   -   Ce popor vom ajunge ? (http://www.crestinortodox.ro/forum/showthread.php?t=13235)

richard_d 14.07.2011 17:08:41

Citat:

În prealabil postat de N.Priceputu (Post 377478)
Locuiesc de ani buni în București, însă n-am găsit până acum motive de a fi mândru de asta. În general, snobii se mândresc cu gradul de civilizație al orașului lor, însă bucureștenii sunt, cu siguranță, mult întrecuți de orașe din provincie; mai ales cele din Ardeal.
E un oraș în mare parte lipsit de personalitate, obositor, și de aceea, probabil, oamenii sunt mai puțin amabili decât în provincie.

Cel mai mare centru universitar, cultural, industrial si economic din tara.
Cei mai buni oameni din toate domeniile se gasesc aici. Dar fiecare padure are si uscaturile ei; si Bucurestiul are cam multe uscaturi.

Melissa 14.07.2011 17:09:39

Citat:

În prealabil postat de LapetiteMoc (Post 377477)
Am inteles foarte bine postarea ta.

"intrebarile pe care mi le pui denota altceva decat mi-as fi dorit de la tine" - fraza aceasta postata public are un aer de superioritate a educatorului in fata bietului invatacel care se vede tras de urechi. :78:

N-ai inteles NIMIC. Ai defect profesional si te inteleg!:-))

O sa-ti explice Yasmina pe privat daca nu ma crezi.

Melissa 14.07.2011 17:11:03

Citat:

În prealabil postat de richard_d (Post 377480)
Cei mai buni oameni din toate domeniile se gasesc aici.

Pardon! Cei mai buni oameni din toate domenile au plecat demult din tara!:-))

LapetiteMoc 14.07.2011 17:12:07

Citat:

În prealabil postat de Melissa (Post 377481)
N-ai inteles NIMIC. Ai defect profesional si te inteleg!:-))

O sa-ti explice Yasmina pe privat daca nu ma crezi.

Daca e o replica din privatul vostru, nu trebuia postata public, ci continuata discutia tot acolo. Din ce ai postat public asta se intelege. ("denota altceva decat m-as fi asteptat de la tine" = atitudine de educator inselat in asteptari de catre cel pe care il educa)

richard_d 14.07.2011 17:12:13

Citat:

În prealabil postat de Melissa (Post 377483)
Pardon! Cei mai buni oameni din toate domenile au plecat demult din tara!:-))

Vroiam sa zic "cei mai buni oameni din Romania". Era o discutie despre Bucuresti. Trebuia sa fi inteles asta ca doar nu era "subiect de bac" :D.

N.Priceputu 14.07.2011 17:14:37

Citat:

În prealabil postat de richard_d (Post 377480)
Cel mai mare centru universitar, cultural, industrial si economic din tara.
Cei mai buni oameni din toate domeniile se gasesc aici. Dar fiecare padure are si uscaturile ei; si Bucurestiul are cam multe uscaturi.

Bineînțeles că se pot spune foarte multe despre București; și bune, și rele.

Melissa 14.07.2011 17:15:33

Citat:

În prealabil postat de N.Priceputu (Post 377478)
Locuiesc de ani buni în București, însă n-am găsit până acum motive de a fi mândru de asta. În general, snobii se mândresc cu gradul de civilizație al orașului lor, însă bucureștenii sunt, cu siguranță, mult întrecuți de orașe din provincie; mai ales cele din Ardeal.
E un oraș în mare parte lipsit de personalitate, obositor, și de aceea, probabil, oamenii sunt mai puțin amabili decât în provincie.

Chiar ma gandeam daca exista cineva onest pe forum (locuitor al Bucurestiului), care sa spuna adevarul si sa arate realitatea asa cum este!

Iti multumesc!:-)

Melissa 14.07.2011 17:17:51

Citat:

În prealabil postat de richard_d (Post 377486)
Vroiam sa zic "cei mai buni oameni din Romania". Era o discutie despre Bucuresti. Trebuia sa fi inteles asta ca doar nu era "subiect de bac" :D.

Stiu ce ai vrut sa spui. La ideea ta am dat raspunsul. Incredibil de greu BAC-ul, nu?:-))

Melissa 14.07.2011 17:20:17

Citat:

În prealabil postat de LapetiteMoc (Post 377485)
Daca e o replica din privatul vostru, nu trebuia postata public, ci continuata discutia tot acolo. Din ce ai postat public asta se intelege. ("denota altceva decat m-as fi asteptat de la tine" = atitudine de educator inselat in asteptari de catre cel pe care il educa)

Nu este o replica din privat. Lumea se imparte si altfel, nu doar in doua: unii la catedra si restul in banci.:-)

richard_d 14.07.2011 17:23:22

Citat:

În prealabil postat de Melissa (Post 377490)
Stiu ce ai vrut sa spui. La ideea ta am dat raspunsul. Incredibil de greu BAC-ul, nu?:-))

Deci am dreptate?

Ora este GMT +3. Ora este acum 06:05:40.

Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.