daaniell |
06.12.2009 14:53:32 |
Vor fi multe, chiar foarte multe cuvinte..dar oare toate vor fi izvorate din lumina? Ajuta-ne Dumnezeule si tamaduieste ranile noastre, caci in intuneric fiind..vom putea noi oare vedea Lumina..indura-Te de noi si ajuta-ne.
De vom vinde o paine..ar fi inaltator, sa o putem darui..De vom vinde o mama..nu stim a iubi..De vom vinde sufletul..nu stim a ne smeri.
Intunericul nu va accepta un Cuvant al Luminii..aceasta fiind chiar lupta de veacuri, de ani si ani, de zi cu zi, o lupta ce se duce in fiecare clipa..el intunericul, inselatorul impotriva Celui ce ne este Tamaduitor, Mantuitor sufletelor noastre. Vicleanul nu poate sa accepte Cuvantul, caci in Cuvant e puterea, dar el vicleanul crede..se intreaba.si se cutremura.
Dragii mei frati, cei care ati parasit Biserica Ortodoxa, Cuvantul nu il puteti accepta..dar de intreba va puteti intreba si voi dragii mei..In tara mea este o Biserica Ortodoxa, in satul meu este o Biserica Ortodoxa..si au trecut mai bine de cateva sute de ani sa apara..asa cum a fost prescris, erezia. Intrebarea e aceasta dragii mei, pana sa apara toate aceste culte, care sunt mai mult decat lumina lumii pentru voi, oare nu a fost mantuire?
Oare nu ma consider mai presus decat Dumnezeu, oare nu ma fac eu pe mine dumnezeu, oare nu sunt tare egoist, sa cred una ca aceasta..cand cuvantul penticostal, baptist, adeventist..etc nici macar nu aparuse..exista atunci Biserica luptatoare, Biserica Ortodoxa, existau Sfintii, exista Maicuta noastra cea draga, Maica Domnului..caci Tu Doamne I-ai ales
spre mantuirea noastra, a pacatosilor..si bucuria noastra cea mare este aceasta..caci Ei toti Cei ai Luminii sunt vi si astazi, si precum a fost mantuire de cand e lumea e si azi aceeasi mantuire.
Si dragi mei, mantuire este numai si numai prin Cruce..aceea pe care voi nu o cinstiti..Caci Cel ce s-a jertfit pe Cruce aduce mantuirea..si nu faptele noastre..sau mandria noastra de a fi cineva..caci si de vom face ceva, sa ne consideram netrebinici si pacatosi..aceasta este smerenia, atat de straina ereticilor. Aceasta este inselatoria..mai intai au rupt Cuvantul, ca mai intai sa-si vanda ce au mai de pret. Caci dragii mei frati, desi stiti ca bilblia acesta pe care o tot purtati voi, a fost pangarita de mandria aceasta de om, dati cu pietre in ceea ce este Sfant. Oare cine are dreptul sa scoata macar un cuvant din Biblie, dar sa scoata Carti intregi? Oare cine poate sa rupa Cuvantul?
Dumnezeu in mijlocul nostru..Ajuta-ne Doamne, fie-ti mila de noi, iarta-ne si ne lumineaza..
|