![]() |
Multumesc, Solentina; eu duc dorul unei asemenea biserici.
Da, varsta preotului este importanta... Nu ma pot transpune total in situatia bisericii voastre, caci la noi conditiile difera. Daca sunteti o parohie mare, nu imi dau seama cum se pot spovedi toti inainte de Sf. Impartasanie, caci asta cere timp. Nu ma indoiesc de spusele tale; doar nu-mi pot imagina cum se rezolva practic spovedania tuturor in fiecare saptamana. Pentru mine e o situatie "de vis", sa ma pot spovedi saptamanal si sa ma pot impartasi oricand. Ma multumesc cu cele 4 posturi si multumesc lui Dumnezeu ca am si atat. |
Pentru ca tot se vorbeste cu Doamna Solentina,tin sa-i multumesc si eu pe aceasta cale pentru ceea ce a facut pentru sora mea care se afla tot in Italia.Sa va ajute Dumnezeu si sa va dea sanatate !imi pare rau sa aud de problema cu masina.
Cred ca este o parohie cu oameni extraordinari din moment ce Solentina face parte dintre dansii! Si preotul,desi este tanar cred ca are intradevar har,din moment ce a simtit ca Solentina se ruga profund pentru o alta persoana aflata in nevoi. A miruit-o o data ,apoi s-a intors si a mai miruit-o inca o data!Intru folosul crestinei pentru care se ruga,sora mea Maria. Va multumesc,Dumnezeu sa va ajute sa va rezolvati si aceasta problema. |
Citat:
|
Citat:
|
Citat:
|
raspuns
Dragii mei va dau dinou pasii sper ca de data asta sa vedeti eu am intrat foarte usor..Scrieti direc direct parohia ortodoxa catania si va aparea pagina cu Biserica Ortodoxa Romana Sf.Agata.apoi pe lista in jos puteti deschide Parohia ortodoxa romana din catania aci veti descoperi un pelerinaj pe care l-am facut la o Minastire in zona Calabria.mai este si youtube-psaltii catedralei patriarhale in catania ,asa e trecut cu litere mici.Sper ca de data asta sa reusiti.Mai vorbim Doamne ajuta.
|
Catania
|
Citat:
|
Citat:
|
Citat:
|
Ora este GMT +3. Ora este acum 08:07:11. |
Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.