Forum Crestin Ortodox

Forum Crestin Ortodox (http://www.crestinortodox.ro/forum/index.php)
-   Generalitati (http://www.crestinortodox.ro/forum/forumdisplay.php?f=503)
-   -   Membrii uitati, membrii disparuti ai forumului nostru! (http://www.crestinortodox.ro/forum/showthread.php?t=5998)

cristiboss56 14.03.2011 21:27:31

Sa fi binecuvantat !

Citat:

În prealabil postat de Raoul (Post 347926)
Din seara asta ma retrag si eu de pe forum,voi mai intra doar ocazional,si asta de pe telefonul mobil. Va las cu bine si sper sa va gasesc la fel (cine va voi sa ma contacteze imi poate trimite mesaj privat deoarece voi primi notificare pe telefon. Rog insa sa nu se "abuzeze" de functia asta,deci fara mesaje stupide,fara sens,doar de dragul de a le trimise).

Motivul retragerii este ca plec de acasa,in alt oras,nevoit sa-mi castig painea prin alt colt de tara (poate in viitor si in afara ei). Fie dupa cum va voi Bunul Dumnezeu.

Rugati-va va rog si pentru mine pacatosul si iertati-ma pentru tot.

Doamne-ajuta!

Si eu folosesc mult telefonul pentru internet de multi ani , pot spune de la inceputul introducerii lui de catre Vodafone ! Este la indemana celor ce umbla mult . Draga frate , iti doersc din tot sufletul meu mult bine sa ai oriunde ai fi , si sa mai scri aici pe forum , caci de mult folos sunt mesajele tale . Cu drag : Cristian:6:

glykys 14.03.2011 21:34:49

Citat:

În prealabil postat de Raoul (Post 347926)
Din seara asta ma retrag si eu de pe forum,voi mai intra doar ocazional,si asta de pe telefonul mobil. Va las cu bine si sper sa va gasesc la fel (cine va voi sa ma contacteze imi poate trimite mesaj privat deoarece voi primi notificare pe telefon. Rog insa sa nu se "abuzeze" de functia asta,deci fara mesaje stupide,fara sens,doar de dragul de a le trimise).

Motivul retragerii este ca plec de acasa,in alt oras,nevoit sa-mi castig painea prin alt colt de tara (poate in viitor si in afara ei). Fie dupa cum va voi Bunul Dumnezeu.

Rugati-va va rog si pentru mine pacatosul si iertati-ma pentru tot.

Doamne-ajuta!

Sa iti ajute Dumnezeu, Raoul, oriunde vei merge. Sa nu uiti de El si de biserica. Sunt sigura ca te vei descurca de minune.

Raoul 14.03.2011 23:48:24

Citat:

În prealabil postat de Melissa (Post 347931)
Offff... sa nu fii trist ca trebuie sa pleci! Sa-ti ajute Dumnezeu sa reusesti in tot ce faci!
Am sa ma rog pentru tine si sper din suflet sa revii bine si sanatos...si eventual insurat!:6::11:

Te imbratisez cu drag si iti doresc tot binele din lume!
PS- am sa-ti mai scriu pe PM sa iti mai spun cate un banc cu comunisti:21:

Doamne ajuta !

Multumesc din suflet! Ma voi ruga si eu cat imi va sta in putinta,atat pt. mine cat si pt. voi. Astept cu nerabdare si cate un mesaj privat. Si cu insuratu... cum randuieste Dumnezeu.

Citat:

În prealabil postat de cristiboss56 (Post 347935)
Si eu folosesc mult telefonul pentru internet de multi ani , pot spune de la inceputul introducerii lui de catre Vodafone ! Este la indemana celor ce umbla mult . Draga frate , iti doersc din tot sufletul meu mult bine sa ai oriunde ai fi , si sa mai scri aici pe forum , caci de mult folos sunt mesajele tale . Cu drag : Cristian:6:

Da,telefonul e foarte bun (detin un PocketPC + un Zapp),iar internetul e tot de la Zapp. Laptopul il voi lasa acasa...
Multumesc pentru aprecierea mesajelor mele.

Citat:

În prealabil postat de glykys (Post 347939)
Sa iti ajute Dumnezeu, Raoul, oriunde vei merge. Sa nu uiti de El si de biserica. Sunt sigura ca te vei descurca de minune.

Nu o sa uit,sper sa am putere si timp sa merg si pe la sfanta biserica. Pana la urma doar in Dumnezeu am nadejde. Multumesc pt. incurajari.

De fapt va multumesc tuturor,sa aveti grija de voi.

Doamne-ajuta!

LapetiteMoc 15.03.2011 00:03:34

sanatate intai de toate, iti doresc!

Sa fii ocrotit in tot drumul tau! Doamne ajuta!

MariS_ 15.03.2011 10:01:35

Draga Raoul, iti spun doar sapte cuvinte si nu de la mine, ci spuse de mama parintelui Teofil: ...si nu uita sa fii bun, maica!
Har, smerenie si jertfa de sine.

Raoul 15.03.2011 22:35:24

Va multumesc din suflet! Va salut cu drag (scriu de pe telefon). Doamne-ajuta!

Anna 22.03.2011 01:00:33

Vad ca nimeni n-a intrebat de mine :))
Totusi am revenit dupa mai mult timp. Si sa stiti ca imi place cum am gasit forumul :) Imi place mult mai mult decat cum l-am lasat

Lucemferre 30.03.2011 21:56:34

Trist

Iar a plecat Scoțianul :22: :2:? Păcat...

MariS_ 30.03.2011 22:51:28

Citat:

În prealabil postat de Lucemferre (Post 351331)

Da, asa e. Dar eu sper c-o sa revina. Si il asteptam cu drag.
Har, smerenie si jertfa de sine.

Melissa 31.03.2011 20:13:36

Citat:

În prealabil postat de Lucemferre (Post 351331)

Iar?:4: Pai a mai plecat si alta data ?

Mie imi pare rau, ca avea mult bun simt si un umor fin..Cel putin eu nu am citit nici o postare in care sa vad ca jigneste pe careva..

Dar daca a mai plecat si-a mai venit, ce sa zic, il asteptam din nou!:53:

Ora este GMT +3. Ora este acum 03:25:34.

Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.