Raoul |
14.03.2011 23:48:24 |
Citat:
În prealabil postat de Melissa
(Post 347931)
Offff... sa nu fii trist ca trebuie sa pleci! Sa-ti ajute Dumnezeu sa reusesti in tot ce faci!
Am sa ma rog pentru tine si sper din suflet sa revii bine si sanatos...si eventual insurat!:6::11:
Te imbratisez cu drag si iti doresc tot binele din lume!
PS- am sa-ti mai scriu pe PM sa iti mai spun cate un banc cu comunisti:21:
Doamne ajuta !
|
Multumesc din suflet! Ma voi ruga si eu cat imi va sta in putinta,atat pt. mine cat si pt. voi. Astept cu nerabdare si cate un mesaj privat. Si cu insuratu... cum randuieste Dumnezeu.
Citat:
În prealabil postat de cristiboss56
(Post 347935)
Si eu folosesc mult telefonul pentru internet de multi ani , pot spune de la inceputul introducerii lui de catre Vodafone ! Este la indemana celor ce umbla mult . Draga frate , iti doersc din tot sufletul meu mult bine sa ai oriunde ai fi , si sa mai scri aici pe forum , caci de mult folos sunt mesajele tale . Cu drag : Cristian:6:
|
Da,telefonul e foarte bun (detin un PocketPC + un Zapp),iar internetul e tot de la Zapp. Laptopul il voi lasa acasa...
Multumesc pentru aprecierea mesajelor mele.
Citat:
În prealabil postat de glykys
(Post 347939)
Sa iti ajute Dumnezeu, Raoul, oriunde vei merge. Sa nu uiti de El si de biserica. Sunt sigura ca te vei descurca de minune.
|
Nu o sa uit,sper sa am putere si timp sa merg si pe la sfanta biserica. Pana la urma doar in Dumnezeu am nadejde. Multumesc pt. incurajari.
De fapt va multumesc tuturor,sa aveti grija de voi.
Doamne-ajuta!
|