Forum Crestin Ortodox

Forum Crestin Ortodox (http://www.crestinortodox.ro/forum/index.php)
-   Secte si culte (http://www.crestinortodox.ro/forum/forumdisplay.php?f=5031)
-   -   Despre cinstirea Maicii Domnului (http://www.crestinortodox.ro/forum/showthread.php?t=2725)

osutafaraunu 24.05.2012 15:06:29

Citat:

În prealabil postat de nutucutu (Post 447016)
de ce refuzati sa respectati Sfinta Scriptura refuzind sa o numiti pe mama Domnului nostru "binecuvintata", asa cum a numit-o ingerul Gabriel?).

Ați sărit peste răspunsul meu.

MihaiG 24.05.2012 15:11:24

Citat:

În prealabil postat de mihai07 (Post 447023)
si in ce consta acest ste mai strictă decât Biserica Ortodoxă la acest capitol?
pentru ca B.O. nu permite in nici un caz avortul.

Nu vă îngrijorați - este un neadevăr, ca să nu zic minciună, precum atâtea altele colportate de amicul adventist, care, apropo, ne este încă dator cu un răspuns la cele trei întrebări.

osutafaraunu 24.05.2012 15:20:44

Citat:

În prealabil postat de nutucutu (Post 447021)
Spre deosebire de dumneavoastra, care propagati invataturile lui Ellen White si sustineti ca acestea v-ar fi fost revelate dumneavoastra insiva, pe cind studiati Sfinta Scriptura, eu il cred pe cuvint pe sfintul Ioan Bosco si pe toti sfintii Bisericii Catolice care ne indeamna sa o cinstim pe sfinta Maica a Domnului nostru si a noastra. Ei au studiat pentru mine

Foarte bine, tot pentru dumneavoastră o să ajungă în cer! V-ar place? Ca în bancul acela cu clasa muncitoare și reprezentanții ei...

Pentru botez vă delegați nașii, pentru rugăciuni vă delegați sfinții și pentru misiune preoții... dacă pe asta se bazează credința dumneavoastră, vă deplând!

osutafaraunu 24.05.2012 15:22:13

Citat:

În prealabil postat de mihai07 (Post 447023)
Stai linistit ca nu ma asteptam ca tu sa intelegi altceva din acele versete decat iti spune Hellen White. Dar ti le-am citat ca sa nu mai acuzi pe aici ca nu ti sa-au adus argument in favoarea cinstirii Maicii Domnului.

Dacă-ți amintești, eu altceva am cerut... În versetele postate de tine nu scrie nimic de îngenunchiere și tămâiere înaintea unei icoane, nici de sărbători cu roșu în calendar. Că de restul "cinstirii" au grijă și neoprotestanții...

mihai07 24.05.2012 15:25:10

Citat:

În prealabil postat de osutafaraunu (Post 447028)
Dacă-ți amintești, eu altceva am cerut... În versetele postate de tine nu scrie nimic de îngenunchiere și tămâiere înaintea unei icoane, nici de sărbători cu roșu în calendar.

Nimeni deci să nu vă judece pentru mâncare sau băutură, sau cu privire la vreo sărbătoare, sau lună nouă, sau la sâmbete,
Citat:

În prealabil postat de 99
Că de restul "necinstirii" au grijă neoprotestanții...

Mihnea Dragomir 24.05.2012 15:27:38

Rog postați mai rar. Să avem timp să citim și să pricepem și noi, polițiștii!

mihai07 24.05.2012 15:29:32

Citat:

În prealabil postat de osutafaraunu (Post 447028)
Dacă-ți amintești, eu altceva am cerut... În versetele postate de tine nu scrie nimic de îngenunchiere și tămâiere înaintea unei icoane, nici de sărbători cu roșu în calendar. Că de restul "cinstirii" au grijă și neoprotestanții...

si totusi nu ai raspuns la intrebare:si in ce consta acest ste mai strictă decât Biserica Ortodoxă la acest capitol?
pentru ca B.O. nu permite in nici un caz avortul.

osutafaraunu 24.05.2012 15:30:16

Citat:

În prealabil postat de Mihnea Dragomir (Post 447030)
Rog postați mai rar. Să avem timp să citim și să pricepe și noi, polițiștii!

Superb!:4:http://yoursmiles.org/tsmile/rulez/t2009.gif

nutucutu 24.05.2012 15:35:13

Citat:

În prealabil postat de osutafaraunu (Post 447027)
Foarte bine, tot pentru dumneavoastră o să ajungă în cer! V-ar place? Ca în bancul acela cu clasa muncitoare și reprezentanții ei...

Pentru botez vă delegați nașii, pentru rugăciuni vă delegați sfinții și pentru misiune preoții... dacă pe asta se bazează credința dumneavoastră, vă deplând!

1.. Cel putin noi sintem cinstiti si o spunem deschis: credem in invatatura Bisericii. Dumneavoastra mintiti, deoarece spuneti ca Duhul Sfint vi se releva fiecaruia in parte, dar in realitate propovaduiti invatatura altora, invatatura neconfirmata de Sfinta Scriptura (exemplele vi le-am dat, nu le mai enumar).

Curiozitate personala: daca Duhul Sfint vi se releva fiecaruia in parte, atunci cind studiati Biblia, de ce mai e nevoie sa platiti 10% unor persoane care nu va invata nimic nou, deoarece orice lucru il puteti descoperi prin studiu personal?

2. Referitor la faptul ca ma deplingeti, v-as da un sfat pe care ni-l da intotdeauna Biserica noastra. In loc sa ma deplingeti ar fi mai bine sa va rugati pentru mine.
3. Si tot asteptam niste raspunsuri...

osutafaraunu 24.05.2012 15:49:08

Citat:

În prealabil postat de nutucutu (Post 447034)
1.. Cel putin noi sintem cinstiti si o spunem deschis: credem in invatatura Bisericii.

Aici ne asemănăm: și noi credem în învățătura Bisericii. Și ca să nu existe dubii: credem în învățătura Bisericii instituite de Hristos (nu intenționam să vă sugerez că s-ar numi Biserica Adventistă), aceea despre care au scris evangheliștii și apostolii.

Citat:

Dumneavoastra mintiti, deoarece spuneti ca Duhul Sfint vi se releva fiecaruia in parte

Ca să mint, ar fi trebui ca în prealabil să fi declarat așa ceva. Deci... oare cine minte? Ooops, parcă ați mai fost prinsă de vreo 2-3 ori cu minciunele....

Citat:

dar in realitate propovaduiti invatatura altora, invatatura neconfirmata de Sfinta Scriptura

Uite că la acest subiect nu propovăduim învățătura altora (neconfirmată de Sfânta Scriptură):3:

Citat:

Curiozitate personala: daca Duhul Sfint vi se releva fiecaruia in parte, atunci cind studiati Biblia, de ce mai e nevoie sa platiti 10% unor persoane care nu va invata nimic nou, deoarece orice lucru il puteti descoperi prin studiu personal?

Sfânta Scriptură, ea însăși este o revelație a Duhului Sfânt. Dacă mai adăugați dorința sinceră de a afla adevărul (nu doar ca bagaj informativ, ci și ca punere în practică), precum și rugăciune personală pentru călăuzire în studiu; cu siguranță Duhul Sfânt vi Se va descoperi personal prin Scriptură și prin experiență personală. Ați încercat?

Citat:

2. Referitor la faptul ca ma deplingeti, v-as da un sfat pe care ni-l da intotdeauna Biserica noastra. In loc sa ma deplingeti ar fi mai bine sa va rugati pentru mine.

Tocmai ați fost adăugată pe lista mea de rugăciune.

Citat:

3. Si tot asteptam niste raspunsuri...

La cele ontopic aici, la celelalte pe topicele respective.

Ora este GMT +3. Ora este acum 20:11:35.

Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.