Forum Crestin Ortodox

Forum Crestin Ortodox (http://www.crestinortodox.ro/forum/index.php)
-   Morala Crestina (http://www.crestinortodox.ro/forum/forumdisplay.php?f=5076)
-   -   Viitorul Presedinte al Romaniei. (http://www.crestinortodox.ro/forum/showthread.php?t=19987)

Iorest 24.11.2024 22:40:39

Rezultate incredibile până acum, Călin Georgescu se duce spre 1 milion de voturi, Simion e pe 3, deocamdată s-au contorizat doar secțiile mici, Lasconi câștigă prin Australia și are un trend pozitiv în diaspora.
Și Geoană stă bine în diaspora.

https://hotnews.ro/rezultate-partial...ll-uri-1843331

Iorest 24.11.2024 23:01:32

Mircea Geoana își anunță retragerea din politică după ce va obține probabil un scor onorabil în primii 3 în diaspora:

https://www.digi24.ro/stiri/actualit...itoare-3019761

Iorest 24.11.2024 23:19:10

De unde a adunat Călin Georgescu peste 1 milion de voturi

Nu l-am văzut în întâlniri cu cetățenii în fiecare oraș din România și diaspora.
Nu l-am văzut la Tv.
Nu l-am auzit la radio.
Nu a participat decât în dezbaterile candidaților cu șanse sub 10% nu și-n cele mari.
Nu a participat în podcasturi mari.
Nu are activități filantropice de anvergură construcția de case, spital mobil.

De vreo 15-20 de ani e tot vehiculat ca premierul surpriză dar nu apărea pe nicăieri în sondaje până acum o săptămână când era maxim la 15%.

Ceva e putred în Danemarca, între timp Lasconi vine foarte aproape de locul 3 când s-a ajuns cu numărătoarea la 74% din secții.

Iorest 25.11.2024 02:26:26

Foarte interesant, din cauză că nu se închide votarea în diaspora la o oră care să coincidă cu ora 21 a României pe alt fus orar se fac încă apeluri pt vot către Lasconi în Statele Unite și Canada.
În Marea Britanie, s-a închis cu 2 ore după ora 21 - ora României, în Spania, Italia, Germania, Franța, Elveția cu o oră după, ce să înțeleg decât că se poate trage cu ochiul cine iese și să se mobilizeze peste 100.000 așa după bunul plac.

Pe lângă faptul că beneficiază de 3 zile de vot, măcar din bun simț secțiile ar trebui să se închidă sincronizat cu România.

Iorest 25.11.2024 07:37:51

Foarte interesant, Ciolacu e la un pas de părăsirea T2, e mai slab decât Dăncilă, nu avea de unde să dea voturi lui Simion care și-a atins electoratul în jur de 1. 300.000 de voturi.

Diferența dintre Ciolacu și Lasconi scade iar: 5.000 de voturi îi despart, în condițiile în care mai sunt de centralizat 2% din voturi (circa 250.000 de voturi)

___

Mi-e clar că Elena Lasconi pleacă cu prima șansă în T2 fiindcă vor tura motoarele împotriva lui C.G. cum au făcut și cu Simion, AUR probabil va privi cu un popcorn în mână situația.

C.G. nu a fost supus la un atac încrucișat cum a fost Simion, de la atacuri la persoană, la atacuri legate de orientarea lui sexuală, la tot felul de extrapolări nesimțite.

Sper ca AUR să aibă inteligența să nu se implice, probabil sunt ultimele rânduri de alegeri libere în România.

Moroco 25.11.2024 08:02:04

Citat:

În prealabil postat de Moroco (Post 679618)
Nimeni nu se va asteapta la asta, dar parca vad o calificare in turul doi a domnului Simion impreuna cu doamna Lasconi in timp ce Ciolacu, Ciuca si Geoana nu vor intra in turul doi. Romania intra astfel in era innoirii si vechea garda de politruci dispar de pe scena politica. PSD-20%, PNL 10%... balamalele gen UDMR, PMP, PNTCD... sub 5%.

Cam asta imi spune mie al 6-lea simtz.
Sper ca vom trai si vom vedea daca ma insala.

Aproape ca am nimerit-o, doar ca s-a intamplat mai bine decat am ”prevazut”.... am sperat, am crezut si m-am rugat. Cineva acolo susIisus ne iubeste!

Calin Georgescu e mai bun ca si Simion fiind un pacifist convins, un om serios si demn, are centura neagra la shotokan, stie ce ar fi bine pentru noi iar Lasconi e foarte credincioasa, pai cine a mai vazut sa porti la gat nu o cruce ci doua, una pentru ea si una pentru fica-sa.

Mai sunt de numarat 200k voturi si mai are nevoie de 5km lucru foarte posibil si iese Lasconi deasupra.

Tinerii tiktocari si suveranistii si-au luat tara inapoi de la politruci! Minune!!!!!

Victorie!!!...suveranista.

Chiar daca nu trece Lasconi in fata fiindca PSD-PNL fura ca-n codru (io sper sa treaca in fata), e totusi cea mai mare victorie de moral pentru demnitatea romanilor credincioasi si a tinerilor frumosi si liberi, dupa marea batjocura uslamista patronata de ciolhannis!

:67::21:

Moroco 25.11.2024 08:18:43

Citat:

Citat:

Nimeni nu se va asteapta la asta, dar parca vad o calificare in turul doi a domnului Simion impreuna cu doamna Lasconi in timp ce Ciolacu, Ciuca si Geoana nu vor intra in turul doi. Romania intra astfel in era innoirii si vechea garda de politruci dispar de pe scena politica. PSD-20%, PNL 10%... balamalele gen UDMR, PMP, PNTCD... sub 5%.

Aproape ca am nimerit-o, doar ca s-a intamplat mai bine decat am ”prevazut”.... am sperat, am crezut si m-am rugat. Cineva acolo susIisus ne iubeste!

Calin Georgescu e mai bun ca si Simion fiind un pacifist convins, un om serios si demn, are centura neagra la shotokan, stie ce ar fi bine pentru noi iar Lasconi e foarte credincioasa, pai cine a mai vazut sa porti la gat nu o cruce ci doua, una pentru ea si una pentru fica-sa.

Mai sunt de numarat 200k voturi si mai are nevoie de 5km lucru foarte posibil si iese Lasconi deasupra.

Tinerii tiktocari si suveranistii si-au luat tara inapoi de la politruci! Minune!!!!!

Chiar daca nu trece Lasconi in fata fiindca PSD-PNL fura ca-n codru (io sper sa treaca in fata), e totusi cea mai mare victorie de moral pentru demnitatea romanilor credincioasi si a tinerilor frumosi si liberi, dupa marea batjocura uslamista patronata de ciuciolhannis!

900 voturi mai sunt

Cred ca Lasconii ii ia fata La Ciolacu fiindca mai sunt peste 50k de numarat in diaspora... unde Lasconi are primul loc si Ciolacu e pe 6.

Iorest 25.11.2024 08:23:04

Citat:

În prealabil postat de Moroco (Post 679672)

Chiar daca nu trece Lasconi in fata fiindca PSD-PNL fura ca-n codru (io sper sa treaca in fata), e totusi cea mai mare victorie de moral pentru demnitatea romanilor credincioasi si a tinerilor frumosi si liberi, dupa marea batjocura uslamista patronata de ciolhannis!

Ciolacu mai are vreo 900 de voturi în față apropo de manipulările în care au crezut oameni de bună credință precum Cozia și Seraphim 7 că votul nu contează.

Câteva mii de voturi la un bazin de 19 milioane înseamnă o diferență de 0000,%

Din contră dacă nu ne prezentăm la Parlamentare va fi mai rău, că USR va avea o putere foarte mare de a distruge societatea tradițională.

Să nu fim cretini să dăm toată puterea în mâna progresiștilor!

Cât îl privește pe C.G. omul e mason în Clubul de la Roma, crede în new-age nu în ortodoxie și nu e pro - Atlantist.
Are de dat niște explicații cu privire la cum a ajuns la electoratul care nu stă pe tiktok, fără întâlniri față în față cu alegătorii și fără să apară la tv.
Cum a ajuns la oamenii din rural care nu au internet, la categoriile defavorizate de cetățeni care nu au timp să stea pe net,abia-și câștigă traiul și la pensionari sau publicul captiv al televiziunilor

Moroco 25.11.2024 08:28:26

Citat:

În prealabil postat de Iorest (Post 679674)
Ciolacu mai are vreo 900 de voturi în față apropo de manipulările în care au crezut oameni de bună credință precum Cozia și Seraphim 7 că votul nu contează.

Câteva mii de voturi la un bazin de 19 milioane înseamnă o diferență de 0000,%

Din contră dacă nu ne prezentăm la Parlamentare va fi mai rău, că USR va avea o putere foarte mare de a distruge societatea tradițională.

Să nu fim cretini să dăm toată puterea în mâna progresiștilor!

Cât îl privește pe C.G. omul e mason în Clubul de la Roma, crede în new-age nu în ortodoxie și nu e pro - Atlantist.

Nu fii sceptic, omul s-a lamurit cum e cu bogatii si strainii, e solutia ideala. Iar Lasconi va increstina progresismul, e foarte Credincioasa si s-a vazut, doar Dumnezeu ii inalta pe cei smeriti.

E zi de mare bucurie si nu de tristete!

Tineretul tiktokar a biruit balaurul USL-amist patronat de ciuciolhannis si cupola securistoida!

Moroco 25.11.2024 08:42:12

Citat:

În prealabil postat de Moroco (Post 679675)
Citat:

Nu fii sceptic, omul s-a lamurit cum e cu bogatii si strainii, e solutia ideala. Iar Lasconi va increstina progresismul, e foarte Credincioasa si s-a vazut, doar Dumnezeu ii inalta pe cei smeriti.

E zi de mare bucurie si nu de tristete!

Tineretul tiktokar a biruit balaurul USL-amist patronat de ciuciolhannis si cupola securistoida globalista!

Mai sunt 0,4k, 400 de voturi si cade si ciolacu-PSD!!!

Hai hai inca un pic!

PSD e sub 20%!!! PNL sub 10%!!! :21:
E cea mai mare bucurie de la revolutie incoace!!!

Romania ma bucur ca te-ai trezit!!

Ora este GMT +3. Ora este acum 15:43:18.

Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.