Forum Crestin Ortodox

Forum Crestin Ortodox (http://www.crestinortodox.ro/forum/index.php)
-   Secte si culte (http://www.crestinortodox.ro/forum/forumdisplay.php?f=5031)
-   -   Ignorati sectantii (http://www.crestinortodox.ro/forum/showthread.php?t=14346)

bluester 18.07.2012 18:26:17

Citat:

În prealabil postat de osutafaraunu;459650

Te lansezi repede în replici, fără să citești ce am scris. Am scris că [U
trebuiau[/u] să fie superiori civilizației greco romane (care era una păgână, nu creștină).

am gresit. nu am citit bine... dar am corectat.

osutafaraunu 18.07.2012 18:42:30

Citat:

În prealabil postat de bluester (Post 459651)
Da.. m-am lamurit eu cum interpretati Sfanta Scriptura. In loc sa o folositi spre cunoasterea Adevarului Unic , o folositi spre pierzania voastra : asemanand Trupul si Sangele Domnului nostru Iisus Hristos cu bautura femeii curve din cartea apocalipsei. Blasfemie si erezie ca aceste vorbe nu am mai auzit.

Mai înainte spuneai că e o reclamă, nu vorbe auzite. Cum să te mai cred? De ce să nu cred că doar ai visat?

osutafaraunu 18.07.2012 18:43:14

Citat:

În prealabil postat de bluester (Post 459652)
am gresit. nu am citit bine... dar am corectat.

OK, mai multă atenție pe viitor.

bluester 18.07.2012 18:55:42

Citat:

În prealabil postat de osutafaraunu (Post 459654)
Mai înainte spuneai că e o reclamă, nu vorbe auzite. Cum să te mai cred? De ce să nu cred că doar ai visat?

Stiam si inainte de reclama , aceste lucruri. Insa cand am vazut reclama , mi-am adus aminte si m-am infuriat.
Pe de alta parte ,observ ca nu stii cum s-o dai cotită (nu stii cum sa schimbi subiectul) in ceea ce priveste acea blasfemie.

osutafaraunu 18.07.2012 19:15:14

Citat:

În prealabil postat de bluester (Post 459656)
Stiam si inainte de reclama , aceste lucruri. Insa cand am vazut reclama , mi-am adus aminte si m-am infuriat.
Pe de alta parte ,observ ca nu stii cum s-o dai cotită (nu stii cum sa schimbi subiectul) in ceea ce priveste acea blasfemie.

Aham, acum am înțeles. Era doar o asociație de idei făcută de tine, nu scria în reclamă nimic de acea blasfemie.

stefan florin 18.07.2012 19:42:18

Citat:

În prealabil postat de osutafaraunu (Post 459662)
Aham, acum am înțeles. Era doar o asociație de idei făcută de tine, nu scria în reclamă nimic de acea blasfemie.

amice astept versetele cerute. Cred ca NU o sa-ti cada mana daca le postezi din nou. Nu vrei sa ma luminezi si pe mine?

bluester 18.07.2012 19:42:20

Citat:

În prealabil postat de osutafaraunu (Post 459662)

chiar vrei sa scot hartia din cosul de gunoi , sa-i fac poza si sa ti-o arat ? ( ca sa iti demonstrez ca pe acea reclama era scrisa blasfemia)

osutafaraunu 18.07.2012 19:49:08

Citat:

În prealabil postat de bluester (Post 459670)
chiar vrei sa scot hartia din cosul de gunoi , sa-i fac poza si sa ti-o arat ? ( ca sa iti demonstrez ca pe acea reclama era scrisa blasfemia)

Mă îndoiesc puternic că o reclamă ce se vrea a atrage public ortodox la conferințe religioase să conțină texte blasfemiatoare tocmai la adresa Bisericii Ortodoxe. Te rog... puteai găsi o poveste mai credibilă...

bluester 18.07.2012 19:50:18

Si observ in continuare , cum tu incerci sa schimbi repede subiectul. Nu iti convine? Macar ai taria sa recunosti ca adventistii cred in aceasta blasfemie !

bluester 18.07.2012 19:51:15

Citat:

În prealabil postat de osutafaraunu (Post 459673)
Mă îndoiesc puternic că o reclamă ce se vrea a atrage public ortodox la conferințe religioase să conțină texte blasfemiatoare tocmai la adresa Bisericii Ortodoxe. Te rog... puteai găsi o poveste mai credibilă...

mai repet , vrei sa fac poza la hartie si iti arat ?

Ora este GMT +3. Ora este acum 23:30:51.

Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.