Citat:
În prealabil postat de ai2
(Post 400749)
In link-ul dat de tine sunt niste aberatii crestine si absolut nimic legat de evolutie.
|
1. Link-ul dat de mine venea în sustinerea raspunsului meu anterior, adresat lui Konijiro, si se referea la cuvîntul "noroc", despre a carui semnificatie - nici tu, nici Konijiro - nu pareti a avea habar. Poate modul în care se exprima Pr Cleopa nu este tocmai pe gustul vostru, dar acesta nu schimba cu nimic continutul, adica informatia referitoare la unele zeitati, pe care le idolatrizau unii/multi oameni în vechime, si pe care le mai invoca unii si astazi, în mod inconstient.
2. Cât despre comentariile tale, extrem de "rafinate" si pline de "subtilitati binevoitoare" (gen: "aberatii crestine"), nu pot spune decât ca sunt expresia unei frustrari cauzate atât de nestiinta (ignoranta) cât si de lipsa de argumente, în general. Este o reactie tipica celor îndoctrinati cu tot felul de pretinse teorii stiintifice.
Citat:
În prealabil postat de ai2
(Post 400749)
Asta e rationamentul tau? Sa combini orice-ti convine si sa crezi ca ai dreptate?
|
3. Nu este vorba de nici-un fel de rationament* (nici al meu, nici al altcuiva), ci este o informare, dupa cum am spus (scris) ceva mai sus. [*Poate ar fi necesara o definire a ceea ce tu numesti "rationament".]
4. Nu combin nimic, ci încerc sa-ti explic anumite lucruri, dintr-un punct de vedere care, în mod evident, îti este strain.
5. Nu ma intereseaza sa am eu dreptate.
6. Important este sa cautam, fiecare din noi, cu toata sinceritatea Adevarul si sa avem curajul de a-l accepta (primi) chiar si atunci când acesta nu ne este pe plac si ne rastoarna toate rationamentele si conceptiile preluate de la altii sau fabricate de noi insine, în timp.