Forum Crestin Ortodox

Forum Crestin Ortodox (http://www.crestinortodox.ro/forum/index.php)
-   Biserici Protestante (http://www.crestinortodox.ro/forum/forumdisplay.php?f=5030)
-   -   Pentru ce pleaca oamenii din Bisericile istorice (http://www.crestinortodox.ro/forum/showthread.php?t=15091)

osutafaraunu 26.07.2012 20:59:50

Citat:

În prealabil postat de Cornel Urs (Post 461368)
domnule, dumneavoastra nu va mai bucurati de credibilitate din momentul in care v-ati dovedit mincinos (ati spus ca nu sunt deosebiri intre reformati si cultul dumneavoastra mintind grosolan), de ce v-am crede? aveti vreo dovada ca Gadea nu mai este adventist? recent am auzit la tv. referiri directe la religia lui, adventista!

Domnule Cornel, aveți vreo dovadă că am spus asta despre reformați? Aveți vreo dovadă că Gâdea [mai] este adventist?
Deci, ușurel cu acuzele de "mincinos"!

Doriana 26.07.2012 21:54:06

Citat:

În prealabil postat de MihaiG (Post 461374)
Domnule Savonarola, din punct de vedere spiritual doamna Doriana vă dă clasă. Chiar făcând abstracție de acest fapt, modul în care vă adresați unui femei este sub orice critică și, sunt convins, nu reflectă valorile Bisericii Ortodoxe.

Domnule MihaiG, e a doua oara cand spuneti ca eu as fi cinestiecum. Va rog, sa nu mai fie o a treia oara. Nu-i dati prilej celui rau sa va demonstreze ca nu e asa. Eu am si colti, iar dragul de Decebal, saracul, va poate confirma asta. Mai bine rugati-va pentru mine, as fi tare bucuroasa si onorata. Si nu o spun cu "smerenie", ci chiar e cel mai mare bine care mi l-ati putea face.

Apropo de asta, de curand eram in autobuz iar pe scaunul din fata mea, cu spatele la mine, statea o calugarita catolica. S-a ridicat brusc ca sa coboare si m-a surprins fiind tare abatuta; se vedea chiar foarte bine asta pe fata mea. Mi-a pus mana pe umar si mi-a zis: "Dumnezeu sa va binecuvinteze, ma voi ruga pentru dvs." Mi-a luminat ziua aceea. Dumnezeu sa-i rasplateasca!

MihaiG 26.07.2012 22:21:21

Oh, dar nu cred că opinia mea are atâta greutate pe aici pe forum încât să mă puteți bănui în mod realist că încerc să vă dau prilej de mândrie deșartă. Era o simplă problemă de politețe.

Cât privește rugăciunea, sunteți inclusă oricum în rugăciunile mele, pentru că obișnuiesc să mă rog pentru toți oamenii; dar vă propun o a treia cale: haideți să spunem amândoi o rugăciune pentru călugărița despre care ați povestit... și pentru toți cei care au luat hotărârea să-și închine viața exclusiv Domnului și aproapelui lor.

Doriana 26.07.2012 23:12:54

Amin, sa ne rugam pentru ei...

iustin10 27.07.2012 00:12:07

Citat:

În prealabil postat de Decebal (Post 461369)
Normal că nu vrei să ți se spună de sfinți pentru că te zbați al naibii de tare să te împotrivești adevărului elementar că Biserica Ortodoxă are sfinți, pe când secta ta nu are sfinți ci hoituri, iar acest adevăr elementar este unul dintre adevărurile care îți invalidează din start toată secta religioasă din care faci parte. Și normal că nu vrei să ți se spuină de sfinți pentru că nu vrei să crezi și să accepți această realitate și lucrarea dumnezeiască a lui Dumnezeu în ea. Și normal că te deranjează adevăratele repere ale unei Biserici, adică sfinții; ție îți place să te scalzi în mocirla în care te scalzi și vrei ca și alții să se scalde în mocirla spurcată a penticostalismului, despre care am văzut ce roade are. Mi-e de ajuns acel c. urs, deși am mai văzut și alte cazuri de astfel de fenomene, pentru a mă convinge în ce putoare pestilențială se scaldă această sectă lipsită de orice legitimitate.

Acum esti la fel de dur ca si ortodocsii pe care ii criticai cateva comentarii mai sus:)
Deci se pare ca duritatea nu are religie.
Daca ar avea efect jignirile as fi partizanul lor pt trezirea la viata a celorlalti,'cazuti'.
Dar atata vreme cat nici pe ceilalti nu ii ajuta,si nici pe mine nu ma fac placut lui Dumnezeu,de ce sa nu am mai bine incredere in ceilalti,chiar de la alte culte?
A vorbi frumos,chiar in dezacord fiind cu celalalt ,poate aduce rezultate spectaculoase.
Nu vei fi poate un indreptator al celor 'pierduti ',dar sigur iti vei recastiga sufletul ,ceea ce e o izbanda mult mai mare .
Nu vorbesc special de tine ,ci impotriva duritatii,din orice parte ar veni,care nu face decat sa fim in afara lui Dumnezeu,oricat de luminoasa ar fi religia de care credem ca apartinem.
Adevar fara iubire ,si indreptare fara har nu exista

Cornel Urs 27.07.2012 09:28:20

Citat:

În prealabil postat de osutafaraunu (Post 461383)
Domnule Cornel, aveți vreo dovadă că am spus asta despre reformați? Aveți vreo dovadă că Gâdea [mai] este adventist?
Deci, ușurel cu acuzele de "mincinos"!

acuzele de mincinos si implicit de mare escroc, sunt fondate.

nu de mult, sunt doar saptamani, doamna "ioanna" a afirmat faptul ca adventistii reformati s-au rupt de adventistii clasici deoarece acestia au fost de acord cu participarea la razboaie, asta ca motiv principal; eu v-am pus intrebarea: "daca un adventist de ziua a saptea se inroleaza in armata franceza, ucigand pentru solda, i se retrage calitatea de membru in biserica?" - intrebare la care nu am primit niciun raspuns, ati ignorat-o desi am insistat asupra necesitatii unui raspuns! tacerea de atunci inseamna un raspuns in sensul ca adventistul poate omori pentru bani, ceea ce reformistul nu face! si v-ati dovedit un mare mincinos in felul acesta, inducand in eroare opinia publica, sustinand ca adventistii de ziua a saptea sunt chipurile puri si neprihaniti, neparticipand la razboaie!

iar cu privire la Gadea, sunteti singurul care spuneti ca si-a pierdut calitatea de membru AZS, dar v-ati pierdut orice credibilitate, nu sunteti demn de incredere, nu faceti altceva decat prozelitism pentru cultul de care apartineti, prezentand numai lucrurile placute si pe cele neplacute care va stirbesc din "imaginea" creata, le dositi precum gunoiul sub pres!

stefan florin 27.07.2012 09:52:55

Citat:

În prealabil postat de osutafaraunu (Post 461383)

mai stii...maine o sa spui ca este ortodox...

stefan florin 27.07.2012 10:01:45

Citat:

În prealabil postat de Doriana (Post 460347)
Nu sunt teolog, dar nu stiu cine merita de fapt sa aiba Duhul Sfant. Vorbim despre insasi puterea lui Dumnezeu de a crea si a schimba lucrurile, de a binecuvanta, mantui sau osandi. Insa stiu ca Duhul Sfant este dat mi ales celor care Il urmeaza si asculta pe Dumnezeu. Si pentru un timp, Iuda L-a urmat si ascultat. Dupa aceea si-a fixat alte scopuri si a pierdut harul Duhului Sfant, asa cum spune Ioan Cezar.
Eu il inteleg pe acest om ca s-a spanzurat. Sa fii langa Hristos, ucenic ales si binecuvantat cu mult har, apoi sa cazi departe de tot ce este sfant, singur si parasit, dioar cu cei 30 de arginti castigati prin tradare, sa vezi ca din cauza ta insasi Nevinovatia moare pe cruce.... toate acestea pot duce rapid la nebunie.

eu NU am cum sa inteleg sinuciderea unui om. In cazul lui Iuda nici atat. Pai timp de 3 ani de zile a auzit permanent de la Hristos invataturi despre IERTARE atat din partea omului si mai ales din partea lui Dumnezeu.
ps: NICAIERI nu spune in Biblie ca Iuda ar fi innebunit vazand unde a dus tradarea lui si din acest motiv s-ar fi spanzurat

Suzana 27.07.2012 10:07:15

Mihai Gadea a terminat facultatea de teologie adventista, putea sa devina pastor in cultul lor, insa a ales cariera mass-media.

Decebal 27.07.2012 12:03:17

Citat:

În prealabil postat de Doriana (Post 461397)
Eu am si colti, iar dragul de Decebal, saracul, va poate confirma asta.

Asta este cumva o tentativă mascată prin care recunoașteți pe față, în public, că lucrați cu Diavolul? După câte am văzut de la penticostali nu mai am nici o îndoială că măcar unii, dacă nu toți, lucrează cu puteri oculte și chiar cu puteri satanice, demonice. Până la urmă chiar ar fi inexplicabil cum s-ar pretinde slujitorii nedreptății ca slujitori ai dreptății și apostolii minciunii, ai ereziei și ai întunericului niște apostoli ai adevărului și ai luminii. Nu mă așteptam deci să faceți chiar o confesiune în public prin care dați de înțeles că lucrați cu puteri ale potrivnicului lui Dumnezeu și al Adevărului.

Cornel Urs 27.07.2012 12:05:09

Citat:

În prealabil postat de Decebal (Post 461473)
Asta este cumva o tentativă mascată prin care recunoașteți pe față, în public, că lucrați cu Diavolul?

nu ei lucreaza cu diavolul ci diavolul lucreaza cu ei !

Cornel Urs 27.07.2012 12:06:10

Citat:

În prealabil postat de Suzana (Post 461449)
Mihai Gadea a terminat facultatea de teologie adventista, putea sa devina pastor in cultul lor, insa a ales cariera mass-media.

eu citisem ca la un moment dat chiar dorise sa intre in diplomatie acest Gadea, de religie adventista.

osutafaraunu 27.07.2012 12:09:26

Citat:

În prealabil postat de Cornel Urs (Post 461440)
acuzele de mincinos si implicit de mare escroc, sunt fondate.

Fondate pe afirmațiile dvs. - dar știți că aveți mare tupeu? Și spun doar atât căci vreau să fiu blând cu dvs. ...

Citat:

nu de mult, sunt doar saptamani, doamna "ioanna" a afirmat faptul ca adventistii reformati

Se numesc adventiștii reformiști.

Citat:

eu v-am pus intrebarea: "daca un adventist de ziua a saptea se inroleaza in armata franceza, ucigand pentru solda, i se retrage calitatea de membru in biserica?" - intrebare la care nu am primit niciun raspuns, ati ignorat-o desi am insistat asupra necesitatii unui raspuns!

Fiți liniștit, în Legiunea Franceză nu o să întâlniți niciun adventist. În armata Franței nu știu dacă există adventiști, de fapt numărul de adventiști din Franța este foarte mic. Anyway, nu cred să fie nevoie de o retragere a calității de membru, căci adventiștii nu ucid, chiar militari fiind.

Citat:

tacerea de atunci inseamna un raspuns in sensul ca adventistul poate omori pentru bani, ceea ce reformistul nu face!

Tăcerea niciodată nu înseamnă un răspuns în felul în care v-ar conveni dvs. De fapt nici nu-mi aduc aminte să-mi fi pus întrebarea în felul acesta...

Citat:

si v-ati dovedit un mare mincinos in felul acesta, inducand in eroare opinia publica, sustinand ca adventistii de ziua a saptea sunt chipurile puri si neprihaniti, neparticipand la razboaie!

Încă o dată mare atenție cu acuza de "mare mincinos", căci n-am susținut că adventiștii ar fi "puri și neprihăniți". Cât privește participarea la războaie, am susținut și susțin în continuare că adventiștii nu ucid. A fi medic militar ori sanitar în cazul unui război nu înseamnă deloc "a ucide", dimpotrivă înseamnă a salva vieți!

Citat:

iar cu privire la Gadea, sunteti singurul care spuneti ca si-a pierdut calitatea de membru AZS

Da, sunt singurul, însă sunt singurul adventist care spun asta, deci cunosc problema mai bine ca un ziarist ce poate scrie (caz real) că președintele [demis] Băsescu ar fi adventist (!!).

Citat:

nu faceti altceva decat prozelitism pentru cultul de care apartineti, prezentand numai lucrurile placute si pe cele neplacute care va stirbesc din "imaginea" creata, le dositi precum gunoiul sub pres!

Dvs. prezentați cumva numai lucrurile neplăcute ale cultului de care aparțineți? Căci pe cele (fabricat) neplăcute ale cultului adventist observ că vă face plăcere să le colportați...

osutafaraunu 27.07.2012 12:10:52

Citat:

În prealabil postat de Suzana (Post 461449)

Fiecare e liber să decidă ce vrea în dreptul lui. Așa cum sunt adventiști ce au terminat facultatea de teologie în alte culte, dar n-au ales să devină preoți în confesiunile respective.

Decebal 27.07.2012 12:18:24

Citat:

În prealabil postat de Cornel Urs (Post 461474)
nu ei lucreaza cu diavolul ci diavolul lucreaza cu ei !

Să concluzionăm că este vorba despre o conlucrare în care și Diavolul lucrează cu ei și ei lucrează cu Diavolul. Diavolul câștigă în primul rând sufletele lor și ale altora, iar ei câștigă banii satanei, ai dumnezeului veacului acestuia.

AlinB 27.07.2012 12:52:21

Citat:

În prealabil postat de stefan florin (Post 461447)
ps: NICAIERI nu spune in Biblie ca Iuda ar fi innebunit vazand unde a dus tradarea lui si din acest motiv s-ar fi spanzurat

Doar nu ai luat de buna lozica cu "Sola Scriptura", nu?

stefan florin 27.07.2012 16:02:18

Citat:

În prealabil postat de osutafaraunu (Post 461476)
Da, sunt singurul, însă sunt singurul adventist care spun asta, deci cunosc problema mai bine ca un ziarist ce poate scrie (caz real) că președintele [demis] Băsescu ar fi adventist (!

a fost exclus din biserica adventista? Nu cred. Daca si-a platit zeciuiala e OK nu? De ce sa-l excluda?

osutafaraunu 27.07.2012 16:16:09

Citat:

În prealabil postat de stefan florin (Post 461550)
a fost exclus din biserica adventista? Nu cred. Daca si-a platit zeciuiala e OK nu? De ce sa-l excluda?

Printre cele 10 puncte ce conduc la pierderea calității de membru, nu se găsește neplata zecimii.

Doriana 27.07.2012 16:38:25

Citat:

În prealabil postat de stefan florin (Post 461447)
eu NU am cum sa inteleg sinuciderea unui om. In cazul lui Iuda nici atat. Pai timp de 3 ani de zile a auzit permanent de la Hristos invataturi despre IERTARE atat din partea omului si mai ales din partea lui Dumnezeu.

Ma refeream la constientizarea faptului ca ai cazut din cel mai frumos loc posibil (prieten si ucenic ales al lui Hristos) la cel mai josnic statut, acela de tradator al Celui ce S-a jertfit pentru lume, desi in El nu era vina. Asta poate duce la o disperare sora cu nebunia iar moartea ar putea parea singura metoda de a scapa de ea.
Nu, nu scrie in Biblie. Nici nu am zis asta.

stefan florin 27.07.2012 16:45:32

Citat:

În prealabil postat de Doriana (Post 461558)
Ma refeream la constientizarea faptului ca ai cazut din cel mai frumos loc posibil (prieten si ucenic ales al lui Hristos) la cel mai josnic statut, acela de tradator al Celui ce S-a jertfit pentru lume, desi in El nu era vina. Asta poate duce la o disperare sora cu nebunia iar moartea ar putea parea singura metoda de a scapa de ea.
Nu, nu scrie in Biblie. Nici nu am zis asta.

cum am mai spus. La Iuda invataturile lui Hristos pe o ureche intra si iesea RAPID pe cealalta. De atatea ori a auzit vorbindu-se despre IERTARE. I-as fi inteles gestul doar in cazul in care Iuda i-ar fi cerut iertare lui Iisus dupa inviere si acesta nu i-ar fi acordat-o. Cred ca daca Iuda nu s-ar fi sinucis ar fi ajuns cel mai mare apostol

Doriana 27.07.2012 17:09:12

Florin, poate ca invataturile nu-i ieseau chiar atat de repede. Insa poti fi toba de invataturi insa sa nu le crezi. Iar atunci cand pacatuiesti in asemenea hal monstruozitatea pacatului tau te face sa iti pierzi credinta ca vei fi iertat vreodata. Aminteste-ti ca si Petru era cat pe ce sa isi piarda credinta, dar a putut totusi sa se pocaiasca, pentru ca Iisus s-a rugat pentru el. Insa daca despre Petru Iisus spune ca "Eu M-am rugat pentru tine să nu piară credința ta" , despre Iuda nu spune ca s-a rugat pentru el, ci ca "n-a pierit nici unul dintre ei, decât fiul pierzării, ca să se împlinească Scriptura."

Cred ca unele lucruri le vom intelege doar dincolo.

stefan florin 27.07.2012 18:58:19

Citat:

În prealabil postat de Doriana (Post 461569)
Florin, poate ca invataturile nu-i ieseau chiar atat de repede. Insa poti fi toba de invataturi insa sa nu le crezi. Iar atunci cand pacatuiesti in asemenea hal monstruozitatea pacatului tau te face sa iti pierzi credinta ca vei fi iertat vreodata. Aminteste-ti ca si Petru era cat pe ce sa isi piarda credinta, dar a putut totusi sa se pocaiasca, pentru ca Iisus s-a rugat pentru el. Insa daca despre Petru Iisus spune ca "Eu M-am rugat pentru tine să nu piară credința ta" , despre Iuda nu spune ca s-a rugat pentru el, ci ca "n-a pierit nici unul dintre ei, decât fiul pierzării, ca să se împlinească Scriptura."

Cred ca unele lucruri le vom intelege doar dincolo.

adica vrei sa spui ca Hristos a facut o discriminare atunci cand s-a rugat? A vrut el sa piara fiul pirzarii, adica Iuda? Pretinzi ca Iuda a fost predestinat sa moara prin spanzurare?

Doriana 27.07.2012 19:50:42

Nu pretind nimic, ci observ doar faptele. Iar prin ultima fraza am recunoscut ca ma depaseste. Nu-mi mai fac iluzii ca pot avea raspuns la orice intrebare.

Cornel Urs 28.07.2012 10:15:42

Citat:

În armata Franței nu știu dacă există adventiști, de fapt numărul de adventiști din Franța este foarte mic.

deci nu stiti?

nu va crapa, domnule, obrazul de rusine?

ati fost intrebat: "daca un adventist intra in Legiunea Franceza (bineinteles pentru a merge sa lupte, contra unei solde, altfel ce sa faca acolo?), isi pierde calitatea de membru ?" - nu ati raspuns la aceasta intrebare, ba mai mult, spuneti ca nu stiti despre acest subiect.

de ce incercati sa acoperiti realitatea prin minciuna? doamna "ioanna" a spus adevarul, ca reformistii s-au separat de cultul dumneavoastra deoarece nu au dorit sa mearga la razboi.

stefan florin 28.07.2012 13:09:28

Citat:

În prealabil postat de Cornel Urs (Post 461685)
ati fost intrebat: "daca un adventist intra in Legiunea Franceza (bineinteles pentru a merge sa lupte, contra unei solde, altfel ce sa faca acolo?), isi pierde calitatea de membru ?" - nu ati raspuns la aceasta intrebare, ba mai mult, spuneti ca nu stiti despre acest subiect.

adventistii se inroleaza in Legiunea Franceza nu sa lupte contra unei solde ci sa planteze panselute pe unde se duc, asa cum au plantat in Bucuresti minerii in 1990

bluester 28.07.2012 14:07:56

Mie mi se pare ipocrizie , sa spui ca nu te duci in razboi pentru ca nu vrei sa ucizi.
Rautate in lume exista si va exista pana la sfarsit, iar razboaiele vor fi inevitabile.
Cu totii avem datoria de a ne apara credinta, demnitatea si libertatea. Si Dumnezeu a indemnat oamenii sa faca razboi :vezi Iosua Navi 4... deci a ucide in cadrul razboiului nu este acelasi lucru cu uciderea din ura,de bunavoie. Uciderea in timpului razboiului are un scop: readucerea echilibrului intre popoare si stoparea neindreptatirii.

Nu mi se pare f grav in a iti apara credinta si tara. Daca gresesc ceea ce spun , va rog sa ma corectati.

osutafaraunu 28.07.2012 14:23:42

Citat:

deci nu stiti?

nu va crapa, domnule, obrazul de rusine?

De ce, pentru că nu știu? E o rușine să deții toate informațiile reziduale?

Citat:

ati fost intrebat: "daca un adventist intra in Legiunea Franceza (bineinteles pentru a merge sa lupte, contra unei solde, altfel ce sa faca acolo?), isi pierde calitatea de membru ?" - nu ati raspuns la aceasta intrebare

Am răspuns deja la această întrebare:
Citat:

Fiți liniștit, în Legiunea Franceză nu o să întâlniți niciun adventist.

Și pentru că un adventist nu intră în Legiunea Străină Franceză, nu are pentru ce să-și piardă calitatea de membru; eventual pentru alte motive, nu fiindcă merge să ucidă pentru soldă.

Citat:

ba mai mult, spuneti ca nu stiti despre acest subiect.

Am răspuns sincer, nu am situația statistică a Armatei Franceze în ce privește situația confesională. E posibil să fie vreun medic militar de confesiune adventistă... nu știu... dar ca să existe adventiști mercenari, în niciun caz! Ori poate nu cunoașteți diferența între Legiunea Străină Franceză și Armata Franței.

osutafaraunu 28.07.2012 14:25:39

Citat:

În prealabil postat de stefan florin (Post 461705)
adventistii se inroleaza in Legiunea Franceza nu sa lupte contra unei solde ci sa planteze panselute pe unde se duc, asa cum au plantat in Bucuresti minerii in 1990

Terminați cu prostiile! Singurii români ce se înrolează în Legiunea Franceză sunt ortodocși...:48:

osutafaraunu 28.07.2012 14:26:15

Citat:

În prealabil postat de bluester (Post 461712)
Mie mi se pare ipocrizie , sa spui ca nu te duci in razboi pentru ca nu vrei sa ucizi.
Rautate in lume exista si va exista pana la sfarsit, iar razboaiele vor fi inevitabile.
Cu totii avem datoria de a ne apara credinta, demnitatea si libertatea. Si Dumnezeu a indemnat oamenii sa faca razboi :vezi Iosua Navi 4... deci a ucide in cadrul razboiului nu este acelasi lucru cu uciderea din ura,de bunavoie. Uciderea in timpului razboiului are un scop: readucerea echilibrului intre popoare si stoparea neindreptatirii.

Nu mi se pare f grav in a iti apara credinta si tara. Daca gresesc ceea ce spun , va rog sa ma corectati.

Nu este nevoie să vă corecteze cineva dintre noi, o face Domnul Hristos dacă sunteți creștin. Dacă nu, puteți în continuare să vă ghidați după regulile lumii acesteia...

Cornel Urs 29.07.2012 09:33:42

Citat:

În prealabil postat de bluester (Post 461712)

grav este ca acest individ suspect, "osutafaraunu", minte de ingheata apele, si va intoxica cu erori mestesugit concepute incat sa para adevar !

Cornel Urs 29.07.2012 09:36:38

Citat:

În prealabil postat de osutafaraunu (Post 461715)
Și pentru că un adventist nu intră în Legiunea Străină Franceză, nu are pentru ce să-și piardă calitatea de membru

am intrebat: daca un adventist etc.etc.

realitatea este ca adventistii de ziua a 7-a pot merge in razboaie, se pot inrola, nu isi vor pierde calitatea de membru, pe cand reformistii nu, in asta consta o mare diferenta si de aia s-au scindat !

restul sunt bla-bla-uri.

osutafaraunu 29.07.2012 09:44:40

Citat:

În prealabil postat de Cornel Urs (Post 461863)
am intrebat: daca un adventist etc.etc.

Nu obișnuiesc să operez în acești termeni (dacă și cu parcă)...

Cornel Urs 29.07.2012 09:46:48

Citat:

În prealabil postat de osutafaraunu (Post 461868)
Nu obișnuiesc să operez în acești termeni (dacă și cu parcă)...

normal ca nu operati, din moment ce nu sunteti chirurg

"daca" se pune de obicei in cadrul unei intrebari, ca aceea care v-a fost pusa de subsemnatul, la care nu ati raspuns.

osutafaraunu 29.07.2012 09:48:25

Citat:

În prealabil postat de Cornel Urs (Post 461871)
normal ca nu operati, din moment ce nu sunteti chirurg

"daca" se pune de obicei in cadrul unei intrebari, ca aceea care v-a fost pusa de subsemnatul, la care nu ati raspuns.

Sunt obligat să răspund la toate întrebările inepte? Uite că totuși v-am răspuns...

Cornel Urs 29.07.2012 09:59:03

Citat:

În prealabil postat de osutafaraunu (Post 461874)
Sunt obligat să răspund la toate întrebările inepte? Uite că totuși v-am răspuns...

nu, nu sunteti obligat,
insa eu comentat aceasta chestiune tocmai pentru a scoate in relief caracterul marsav si perfid pe care il aveti.

osutafaraunu 29.07.2012 10:12:22

Citat:

În prealabil postat de Cornel Urs (Post 461880)
nu, nu sunteti obligat,
insa eu comentat aceasta chestiune tocmai pentru a scoate in relief caracterul marsav si perfid pe care il aveti.

Cu percepțiile dvs. ne-am lămurit! Dați-i înainte, dacă aceasta vi-e misiunea!

MihaiG 29.07.2012 10:58:58

Răspundeți la întrebare.

Dacă un adventist de ziua a șaptea se înrolează în armată în calitate de combatant, este sau nu exclus din cult ?

osutafaraunu 29.07.2012 11:02:49

Citat:

În prealabil postat de MihaiG (Post 461915)
Răspundeți la întrebare.

Dacă un adventist de ziua a șaptea se înrolează în armată în calitate de combatant, este sau nu exclus din cult ?

Depinde ce înțelegeți prin "combatant" (căci s-a adus deja în discuție problema mercenariatului)... Așa că problema nu se pune cu "dacă". Un adventist nu se va angaja niciodată ca mercenar, ucigaș plătit, porcar al satului... și nu știu ce exemple să vă mai dau...

stefan florin 29.07.2012 11:08:21

Citat:

În prealabil postat de osutafaraunu (Post 461717)
Terminați cu prostiile! Singurii români ce se înrolează în Legiunea Franceză sunt ortodocși...:48:

pai cine spune prostii? Parca tu spuneai ca sunt adventisti mercenari care s-au inrolat ca medici. Amice si acei medici sunt tot mercenari (militari pentru ca au grade). Tot pentru BANI s-au dus acolo si NU de dragul Bibliei. Puteau foarte bine sa se inroleze la un spital de oras si nu in cadrul armatei

MihaiG 29.07.2012 11:09:03

Citat:

În prealabil postat de osutafaraunu (Post 461918)
Un adventist nu se va angaja niciodată ca mercenar, ucigaș plătit, porcar al satului... și nu știu ce exemple să vă mai dau...

Dacă un adventist se va înrola, de exemplu, în Legiunea Străină, sau în US Army, va fi exclus din biserică ? Da sau nu ?

Ora este GMT +3. Ora este acum 12:41:35.

Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.