![]() |
Citat:
Deci, ușurel cu acuzele de "mincinos"! |
Citat:
Apropo de asta, de curand eram in autobuz iar pe scaunul din fata mea, cu spatele la mine, statea o calugarita catolica. S-a ridicat brusc ca sa coboare si m-a surprins fiind tare abatuta; se vedea chiar foarte bine asta pe fata mea. Mi-a pus mana pe umar si mi-a zis: "Dumnezeu sa va binecuvinteze, ma voi ruga pentru dvs." Mi-a luminat ziua aceea. Dumnezeu sa-i rasplateasca! |
Oh, dar nu cred că opinia mea are atâta greutate pe aici pe forum încât să mă puteți bănui în mod realist că încerc să vă dau prilej de mândrie deșartă. Era o simplă problemă de politețe.
Cât privește rugăciunea, sunteți inclusă oricum în rugăciunile mele, pentru că obișnuiesc să mă rog pentru toți oamenii; dar vă propun o a treia cale: haideți să spunem amândoi o rugăciune pentru călugărița despre care ați povestit... și pentru toți cei care au luat hotărârea să-și închine viața exclusiv Domnului și aproapelui lor. |
Amin, sa ne rugam pentru ei...
|
Citat:
Deci se pare ca duritatea nu are religie. Daca ar avea efect jignirile as fi partizanul lor pt trezirea la viata a celorlalti,'cazuti'. Dar atata vreme cat nici pe ceilalti nu ii ajuta,si nici pe mine nu ma fac placut lui Dumnezeu,de ce sa nu am mai bine incredere in ceilalti,chiar de la alte culte? A vorbi frumos,chiar in dezacord fiind cu celalalt ,poate aduce rezultate spectaculoase. Nu vei fi poate un indreptator al celor 'pierduti ',dar sigur iti vei recastiga sufletul ,ceea ce e o izbanda mult mai mare . Nu vorbesc special de tine ,ci impotriva duritatii,din orice parte ar veni,care nu face decat sa fim in afara lui Dumnezeu,oricat de luminoasa ar fi religia de care credem ca apartinem. Adevar fara iubire ,si indreptare fara har nu exista |
Citat:
nu de mult, sunt doar saptamani, doamna "ioanna" a afirmat faptul ca adventistii reformati s-au rupt de adventistii clasici deoarece acestia au fost de acord cu participarea la razboaie, asta ca motiv principal; eu v-am pus intrebarea: "daca un adventist de ziua a saptea se inroleaza in armata franceza, ucigand pentru solda, i se retrage calitatea de membru in biserica?" - intrebare la care nu am primit niciun raspuns, ati ignorat-o desi am insistat asupra necesitatii unui raspuns! tacerea de atunci inseamna un raspuns in sensul ca adventistul poate omori pentru bani, ceea ce reformistul nu face! si v-ati dovedit un mare mincinos in felul acesta, inducand in eroare opinia publica, sustinand ca adventistii de ziua a saptea sunt chipurile puri si neprihaniti, neparticipand la razboaie! iar cu privire la Gadea, sunteti singurul care spuneti ca si-a pierdut calitatea de membru AZS, dar v-ati pierdut orice credibilitate, nu sunteti demn de incredere, nu faceti altceva decat prozelitism pentru cultul de care apartineti, prezentand numai lucrurile placute si pe cele neplacute care va stirbesc din "imaginea" creata, le dositi precum gunoiul sub pres! |
Citat:
|
Citat:
ps: NICAIERI nu spune in Biblie ca Iuda ar fi innebunit vazand unde a dus tradarea lui si din acest motiv s-ar fi spanzurat |
Mihai Gadea a terminat facultatea de teologie adventista, putea sa devina pastor in cultul lor, insa a ales cariera mass-media.
|
Citat:
|
Citat:
|
Citat:
eu citisem ca la un moment dat chiar dorise sa intre in diplomatie acest Gadea, de religie adventista. |
Citat:
Citat:
Citat:
Citat:
Citat:
Citat:
Citat:
|
Citat:
|
Citat:
|
Citat:
|
Citat:
|
Citat:
|
Citat:
Nu, nu scrie in Biblie. Nici nu am zis asta. |
Citat:
|
Florin, poate ca invataturile nu-i ieseau chiar atat de repede. Insa poti fi toba de invataturi insa sa nu le crezi. Iar atunci cand pacatuiesti in asemenea hal monstruozitatea pacatului tau te face sa iti pierzi credinta ca vei fi iertat vreodata. Aminteste-ti ca si Petru era cat pe ce sa isi piarda credinta, dar a putut totusi sa se pocaiasca, pentru ca Iisus s-a rugat pentru el. Insa daca despre Petru Iisus spune ca "Eu M-am rugat pentru tine să nu piară credința ta" , despre Iuda nu spune ca s-a rugat pentru el, ci ca "n-a pierit nici unul dintre ei, decât fiul pierzării, ca să se împlinească Scriptura."
Cred ca unele lucruri le vom intelege doar dincolo. |
Citat:
|
Nu pretind nimic, ci observ doar faptele. Iar prin ultima fraza am recunoscut ca ma depaseste. Nu-mi mai fac iluzii ca pot avea raspuns la orice intrebare.
|
Citat:
nu va crapa, domnule, obrazul de rusine? ati fost intrebat: "daca un adventist intra in Legiunea Franceza (bineinteles pentru a merge sa lupte, contra unei solde, altfel ce sa faca acolo?), isi pierde calitatea de membru ?" - nu ati raspuns la aceasta intrebare, ba mai mult, spuneti ca nu stiti despre acest subiect. de ce incercati sa acoperiti realitatea prin minciuna? doamna "ioanna" a spus adevarul, ca reformistii s-au separat de cultul dumneavoastra deoarece nu au dorit sa mearga la razboi. |
Citat:
|
Mie mi se pare ipocrizie , sa spui ca nu te duci in razboi pentru ca nu vrei sa ucizi.
Rautate in lume exista si va exista pana la sfarsit, iar razboaiele vor fi inevitabile. Cu totii avem datoria de a ne apara credinta, demnitatea si libertatea. Si Dumnezeu a indemnat oamenii sa faca razboi :vezi Iosua Navi 4... deci a ucide in cadrul razboiului nu este acelasi lucru cu uciderea din ura,de bunavoie. Uciderea in timpului razboiului are un scop: readucerea echilibrului intre popoare si stoparea neindreptatirii. Nu mi se pare f grav in a iti apara credinta si tara. Daca gresesc ceea ce spun , va rog sa ma corectati. |
Citat:
Citat:
Citat:
Citat:
|
Citat:
|
Citat:
|
Citat:
|
Citat:
realitatea este ca adventistii de ziua a 7-a pot merge in razboaie, se pot inrola, nu isi vor pierde calitatea de membru, pe cand reformistii nu, in asta consta o mare diferenta si de aia s-au scindat ! restul sunt bla-bla-uri. |
Citat:
|
Citat:
"daca" se pune de obicei in cadrul unei intrebari, ca aceea care v-a fost pusa de subsemnatul, la care nu ati raspuns. |
Citat:
|
Citat:
insa eu comentat aceasta chestiune tocmai pentru a scoate in relief caracterul marsav si perfid pe care il aveti. |
Citat:
|
Răspundeți la întrebare.
Dacă un adventist de ziua a șaptea se înrolează în armată în calitate de combatant, este sau nu exclus din cult ? |
Citat:
|
Citat:
|
Citat:
|
Ora este GMT +3. Ora este acum 12:41:35. |
Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.