Raoul |
28.09.2012 20:08:44 |
Citat:
În prealabil postat de UNNOOM
(Post 472943)
Deci ai fi de acord cu stergerea statului Israel de pe harta! Nu stiu cum e mai bine: cu sau fara el!
|
Cu ei sau fara ei... mie imi e totuna. Mai bine totusi daca i-ar starpi cineva.
Citat:
(Post 472943)
Nu evreii conduc lumea!
|
Nu am nimic cu evreii,ci cu jidanii! Ei conduc lumea!
Citat:
(Post 472943)
Iar daca intr-adevar evreii conduc lumea, stergerea de pe harta a Israelului ii va sterge de pe harta pe cei care conduc lumea? Din cate stiu eu... marii conducatori ai acestei lumi stau in locuri sigure.
|
Da dar si acei oameni au familii,plus ca sunt nationalisti,extrem de nationalisti. Jidanii vor si sa faca al treilea templu cu orice pret. Doar sti cine va fi incoronat acolo,nu?
Citat:
(Post 472943)
Te simti subjugat de jidani?
|
DA!
http://www.youtube.com/watch?v=7Xvf5Nibczs
Citat:
(Post 472943)
Evreii au bomba atomica dar nu au folosit-o. Iranul insa a amenintat Israelul. Sa ne permitem riscul de a lasa Iranul sa aiba arma nucleara?
|
Si Pakistan are bomba atomica (tot musulmani) si nu au folosit-o. Crezi ca Iranul ar face-o daca nu ar fi provocati si nu ar avea motive intemeiate? Ma indoiesc!
Citat:
(Post 472943)
Nu vreau ca Israelul sa fie atacat cu arme nucleare si nu vreau nici ca Israelul sa atace cu arme nucleare.
|
Atunci sa puna mana jidanii sa-si vada de treaba lor!
Citat:
(Post 472943)
E mai bun razboi preventiv nenuclear decat unul nuclear mai devastator.
|
Deci pana la urma iti doresti ca jidanii sa atace. Si tu ai o conceptie diferita,distorsionata asupra realitatii.
Citat:
(Post 472945)
Este in joc viitorul lumii!
Imagineaza-ti ce inseamna o scumpire prea mare a petrolului. Imagineaza-ti ce se intampla cu schimburile comerciale dintre Asia si Europa care trebuie sa traverseze oceanul Indian. Uniunea Europeana va fi direct afectata.
|
Stiu!
Citat:
(Post 472945)
Israelul se afla pe un teritoriu considerat sfant de 3 religii. Consideri ca interesele celor 3 religii in zona vor fi mai bine gestionate sub o administrare islamista?
|
Musulmanii cel putin IL cinstesc pe Hristos (chiar daca nu-L recunosc drept Dumnezeu,parte a Sfintei Treimi). Nimeni nu ii uraste pe crestini mai mult decat jidanii! Ai vazut vreodata ce scrie in Talmud despre crestini si care e viziunea lor asupra noastra??
|