Forum Crestin Ortodox

Forum Crestin Ortodox (http://www.crestinortodox.ro/forum/index.php)
-   Nunta (http://www.crestinortodox.ro/forum/forumdisplay.php?f=5022)
-   -   Casatorie stil vechi (http://www.crestinortodox.ro/forum/showthread.php?t=5754)

AlinB 04.09.2012 11:50:56

Citat:

În prealabil postat de manuela.liliana (Post 468757)
Sincer inainte de casatorie nu prea am avut asa discutii. Doar pe ultima suta de metri inainte. N-am dat nici unul asa mare importanta problemei, am spus ca pe atuncea mi se parea ridicol. Atat imi spunea de la inceputul relatiei, ca majoritatea preotilor sunt niste mincinosi iar eu nu ii dadeam atentie cand mi se argumenta. Lui taica-sau nici atat.
Cat despre "dulceata", avea momente si momtente. Si acum nu am ce sa zic, nu de putine ori este atent cu mine, dar alteori iar da dovada de felul cum a fost "dresat" acasa.

Cine nu face ochi mari inainte, are de tras dupa ...

manuela.liliana 04.09.2012 13:07:25

Citat:

În prealabil postat de AlinB (Post 468762)
Cine nu face ochi mari inainte, are de tras dupa ...

Exista divort in caz ca nu te intelegi cu sotul/sotia! Nu-mi spune ca-i un pacat pentru ca refuz sa cred. Mai pacat e sa-ti tocesti sanatatea.

DragosP 04.09.2012 13:30:27

Din părintele Argatu:
Citat:

-Dar ce ți-a făcut?
-Mă bate părinte, mă bate rău de tot de mai multe ori pe zi. Mă bate, mă lasă, iar mă bate și nu mai pot, vreau să divorțez.
-Divorțul nu e de la Dumnezeu, rugăciune de despărțire, eu nu fac. Ți-am spus că o să te bată și nu m-ai ascultat, asta ți-e crucea, tu ai vrut, acum roagă-te să se înbuneze. Așa am sfătuit-o, dar ea a făcut cum a vrut ea, n-a venit să-mi mai spună nimic. Sunt femei care vor să se roage pentru soții lor, altele nu vor.

manuela.liliana 04.09.2012 17:22:10

Citat:

În prealabil postat de DragosP (Post 468777)
Din părintele Argatu:

Asa si? Crezi ca ai sa ma incupleci? Al meu nu ma agreseaza, doar ca ne certam. Teoretic traim intr-o lume civilizata, nu mai suntem in epoca de piatra acu nu stiu cate mii de ani asa ca nu am impresioneaza cu nimic. Sustii ca Dumnezeu vrea sa ne sacrificam sanatatea mintala?
Eu am fost sunt si voi fi intotdeauna de acord cu divortul in caz ca efectiv nu se poate, orice ar spune altii. Imi pare rau, nu m-ai convins.

DragosP 04.09.2012 17:25:39

Nici nu vreau să conving pe cineva. Trebuie doar să ne ducem crucea și să ne rugăm pentru soții/ soțiile noaste.

manuela.liliana 04.09.2012 19:34:19

Citat:

În prealabil postat de DragosP (Post 468809)
Nici nu vreau să conving pe cineva. Trebuie doar să ne ducem crucea și să ne rugăm pentru soții/ soțiile noaste.

Nu sunt obligata s-o fac. Sa ma rog da, dar sa indur porcarii si mizerii NU. Prefer sa-mi asum pacatul divortului. Daca voi doriti sa va distrugeti vietile din cauza unor idei fixe ai absurde, treaba voastra. Un om inteligent se retrage in momentul in care vede ca lucrurile nu merg tocmai spre bine.

manuela.liliana 04.09.2012 19:36:44

Chiar nu pot si nu vreau sa inteleg persoanele care indura violente si agresiuni verbale in familie si nu iau atitudine, le place sa stea asa

AlinB 04.09.2012 19:47:27

Citat:

În prealabil postat de manuela.liliana (Post 468824)
Nu sunt obligata s-o fac. Sa ma rog da, dar sa indur porcarii si mizerii NU. Prefer sa-mi asum pacatul divortului. Daca voi doriti sa va distrugeti vietile din cauza unor idei fixe ai absurde, treaba voastra. Un om inteligent se retrage in momentul in care vede ca lucrurile nu merg tocmai spre bine.

Pai, in cazul asta, ce mai astepti?

manuela.liliana 04.09.2012 20:08:23

Citat:

În prealabil postat de AlinB (Post 468830)
Pai, in cazul asta, ce mai astepti?

Eu m-am referit in general, la chestiile de care pomenea Dragos P., ca eu sa fi fost in locul femeii aleia nu stateam la asemenea tratamente. Cand spun ca sotul nu e prea tandru nu ma refer la faptul ca ar fi un tip brutal, ca nu e. Nu m-am facut inteleasa, ideea este ca nici nu exagereaza cu tandreturile, nici nu ma jigneste sau ceva mni rau. E genul de barbat care te intreaba "Ce mancam azi?" si pune accent prea mult pe lucrurile practice decat pe cele afective, ceea ce nu tot timpul pica bine.
Altfel mai stateam cu el atata, daca era cazul descris de Dragos P.?!

DragosP 04.09.2012 20:54:43

Mândrie și smerenie.

Ora este GMT +3. Ora este acum 07:33:28.

Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.