![]() |
Victor Roncea: Cine este Călin Georgescu, cel care o poate aduce pe progresista Elena Lasconi în finală prin furtul voturilor lui George Simion
Capcana La o secție de votare din Marea Britanie balotul sigilat de buletine de vot, „securizat” de MAE, a venit cu o surpriză. Nu, din el nu a sărit chiar un scorpion, ci mai rău: o serie de buletine de vot deja ștampilate. Și nu pe Ciolacu, care n-are neapărat nevoie de ajutor fraudulos cu mașinăria de vot PSD turată la maxim, ci pe „candidatul anti-sistem” Călin Georgescu. Unul din iepurii fără șanse, de tip Terheș și Șoșoacă, aruncați în ring doar pentru a canibaliza electoratul conservator hipnotizat cu câteva mesaje de tip psyops alese pentru creierul lui, în funcție de nivelul de inteligență. Dacă există cineva dispus să pună ștampila pe un astfel de jumătate-de-om-călare-pe-jumătate-de-iepure-șchiop trebuie să fie foarte credul sau prost informat. Călin Georgescu a fost întotdeauna omul Sistemului și, prin operațiunea sa toxică de subminare a votului de azi, nu face decât să i se reconfirme rolul său, de agent al pulverizării coeziunii electoratului conservator în favoarea unei USR-iste sinistre care - Doamne, ferește! -, cu sprijinul rețelei soroșite antiromânești, antinaționale și anticreștine, poate aduce România mai jos decât este deja. Este mai mult decât evident că orice vot rupt din rândurile electoratului simpatizant al lui George Simion doar îi va diminua acestuia șansele de a ajunge în turul II al prezidențialelor. Cu riscurile imense ce vor decurge pentru România și copiii ei, prin accederea la Cotroceni a unor fideli supuși ai unei pregătite dictaturi neo-progresiste, marxist-legebetiste, mascate prin diverse forme de viață și ideologii anti-umane. |
Dominic Fritz habar nu are pe ce lume trăiește! A afirmat în fața secției de votare că președintele se alege ”pentru următorii 4 ani”. Mai vrea și cetățenie română!
Primarul municipiului Timișoara, Dominic Fritz, s-a prezentat duminică la secția de votare, însă nu a votat deoarece încă nu este cetățean al României. Fritz, care a fost însoțit de fostul lider al USR, Cătălin Drulă, nu a citit Constituția și crede că președintele are un mandat de 4 ani. Îi reamintim locatarului de la Primăria Timișoara că mandatul Președintelui României este de 5 ani, conform articolului 83, alineatul 1 din Constituție. ”O zi rece, dar însorită, cred că ăsta este un semn bun pentru România. Astăzi e o zi importantă cu o miză uriașă pentru următorii 4 ani. După cum știți, eu personal, încă nu pot vota, dosarul meu de cetățenie va fi analizat în 17 decembrie, |
Exit Poll-uri
Se pare că Lasconi urcă periculos în sondaje, a sărit 2 procente de 15- la 17, Simion a crescut doar 1%, iar Ciolacu scade. E posibil ca Marcel Ciolacu să fie al doilea cel mai slab prezidențiabil PSD după Dăncilă care a luat 20-22% în T1, nici Năstase, Ponta, Geoană nu au terminat sub 30% T1. Deci va fi diferență mică și între Locul 1 și 2 după ce vin voturile din diaspora, vor fi spre 700.000 de votanți sau mai mult în diaspora, deja sunt peste 500.000. ____ Vă rog nu vă risipiți votul prin anulare, absenteism, candidați iepuri fără șansă de 2-7%. |
Citat:
Pe altii/altele ii ignoram pentru ca nu ne place ceea ce reflecta, cum s-au comportat in momente de ÎNCERCARE si ce simțim când ii vedem, simpatie sau scârbă. Intelegi, este simplu. Cine câștigă este absolut secundar, pentru ca știm ca este foarte greu... Nu ne interesează asa zisele" exit polls" ALE LOR, nici cât negrul de sub unghie. |
Citat:
Nu vezi că se merge spre 10 milioane de voturi și ne apropiem iarăși de momentele acelea urâte când se vorbea urât despre votanții la referendumul pt familie plus momentul de teroare psihologică din timpul vaccinismului. Cam asta va fii mandatul lui Lasconi, comparabil cu ea Geoană și Ciucă mi se par niște oameni onorabili. Aici mi se pare că trebuie să fii cinic să vezi că suntem aproape de un pericol și să nu iei măsuri, să cauți cusururi, să-ți bați joc de vot și să desenezi căsuțe cu candidați absenți. |
Citat:
Nu, nu sunt de acord cu desenatul căsuțelor, am votat cu cine mi a fost la un moment dat simpatic. Atât! |
Citat:
Vorbesc serios că dacă avea șanse generalul Ciucă nu scriam atât, parcă părea mai rezonabil deși PNL e un partid alunecos. Există riscul să câștige cel mai precar pregătit candidat dintre cei 5 cu șanse. Citat:
Avem nevoie unii de alții în bătăliile pentru drepturi și libertăți care vor urma. |
Adevărata trădare a urmașilor Brătienilor, liderul lor abandonat de filiale întregi ?
https://www.activenews.ro/stiri/ADEV...-DE-VOT-193430 |
Sondaj Sociopol
Locul 1 Ciolacu la 22%, Lasconi-Simion-Calin Georgescu 2 - 20%, Antena 3 îl dă pe Simion la 15% pe Lasconi la 18% și pe Georgescu la 16% De ce e discrepanța asta între sondaje Rezultat execrabil pt liberali - abia locul 5 - care se va simți la Parlamentare |
https://www.facebook.com/george.simi...l?locale=ro_RO
Simion spune conform numărătorii paralele ale reprezentanților partidului din secții că ar avea 21%. Totuși dacă marja de eroare e mai mare de 3% în dreptul unui candidat nu trebuie luate măsuri contravenționale față de respectiva casă de sondare ? E clar că cineva aruncă cu fumigene ca să obișnuiască publicul cu ideea că un candidat a intrat în T2 și altul nu și să creeze condiții de a modifica date în secțiile de vot. |
Ora este GMT +3. Ora este acum 20:06:10. |
Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.