Forum Crestin Ortodox

Forum Crestin Ortodox (http://www.crestinortodox.ro/forum/index.php)
-   Generalitati (http://www.crestinortodox.ro/forum/forumdisplay.php?f=503)
-   -   Ce popor vom ajunge ? (http://www.crestinortodox.ro/forum/showthread.php?t=13235)

anita 14.07.2011 09:35:08

Citat:

În prealabil postat de Yasmina (Post 377299)
De unde cunosti amanuntele astea?Mergi des prin Bucuresti?Ai contacte dese cu bucuresteni?
Cred ca sunt in mare parte numai clisee!!!

Eu merg in Bucuresti si int-adevar e mizerie.
Nu a spus-o cu intentie rea ,a facut o constatare.
De ce sa vedem raul unde nu e raul ?

richard_d 14.07.2011 09:39:55

Citat:

De unde cunosti amanuntele astea?Mergi des prin Bucuresti?Ai contacte dese cu bucuresteni?

Eu locuiesc acum in Bucuresti, insa am mai trait si in alte orase, unele mari, altele mici. Viata in Bucuresti este mai agitata, ritmul mai alert. Dupa mine explicatia ar fi faptul ca sunt mult mai multi oameni aici (aglomeratii, stres in transportul in comun), distantele sunt mult mai mari (iti ia ore sa ajungi dintr-o parte in alta a orasului) si cei care sunt aici sunt veniti din toate partile tarii (un fel de ciocnire a culturilor).

Yasmina 14.07.2011 09:43:23

Citat:

În prealabil postat de anita (Post 377303)
Eu merg in Bucuresti si int-adevar e mizerie.
Nu a spus-o cu intentie rea ,a facut o constatare.
De ce sa vedem raul unde nu e raul ?

Adica????????????????
Locuiti in Paris,veniti in Bucuresti si vedeti mizeria...
Intrebam daca o vedeti si in alte orase,sau este vb numai de Bucuresti?
Daca ne spuneti si unde locuiti in mod frecvent poate avem o idee unde exista un loc CURAT in Romania!
Din curiozitate....

Yasmina 14.07.2011 09:55:30

Citat:

În prealabil postat de richard_d (Post 377304)
Eu locuiesc acum in Bucuresti, insa am mai trait si in alte orase, unele mari, altele mici. Viata in Bucuresti este mai agitata, ritmul mai alert. Dupa mine explicatia ar fi faptul ca sunt mult mai multi oameni aici (aglomeratii, stres in transportul in comun), distantele sunt mult mai mari (iti ia ore sa ajungi dintr-o parte in alta a orasului) si cei care sunt aici sunt veniti din toate partile tarii (un fel de ciocnire a culturilor).

Iata o explicatie intr-adevar inteligenta!
Este numai adevar in tot ceea ce spui,toate localitatile aglomerate au parte de aceasi soarta,numai ca romanii sunt foarte dezbinati intre ei!
Sunt bolnavi de mandrie acuta,unii cred ca-s mai cu mot decat altii din acest motiv nu stiu chiar ce soarta va avea acest popor?!?!?!

anita 14.07.2011 09:56:32

Citat:

În prealabil postat de Yasmina (Post 377305)
Adica????????????????
Locuiti in Paris,veniti in Bucuresti si vedeti mizeria...
Intrebam daca o vedeti si in alte orase,sau este vb numai de Bucuresti?
Daca ne spuneti si unde locuiti in mod frecvent poate avem o idee unde exista un loc CURAT in Romania!
Din curiozitate....

Eu locuiesc in Muntenia ,orasul meu e aproximativ curat,dar langa piata e multa mizerie mai ales seara cand se aduna ambalajele .
Am mai spus in postarea anterioara ,la mine la bloc aproape zilnic vad seminte aruncate de tineri care stau acolo de vorba.
Eu cred ca in Ardeal e curat ,in tinerete am calatorit acolo si era curat.
De curand am fost si in Brasov si acolo e ca in occident.
Totul tine de educatie dar si de administratia locala.

Yasmina 14.07.2011 09:58:29

Citat:

În prealabil postat de anita (Post 377307)
Eu locuiesc in Muntenia ,orasul meu e aproximativ curat,dar langa piata e multa mizerie mai ales seara cand se aduna ambalajele .
Am mai spus in postarea anterioara ,la mine la bloc aproape zilnic vad seminte aruncate de tineri care stau acolo de vorba.
Eu cred ca in Ardeal e curat ,in tinerete am calatorit acolo si era curat.
De curand am fost si in Brasov si acolo e ca in occident.
Totul tine de educatie dar si de administratia locala.

Multumesc !

anita 14.07.2011 09:59:03

Citat:

În prealabil postat de Yasmina (Post 377306)
Iata o explicatie intr-adevar inteligenta!
Este numai adevar in tot ceea ce spui,toate localitatile aglomerate au parte de aceasi soarta,numai ca romanii sunt foarte dezbinati intre ei!
Sunt bolnavi de mandrie acuta,unii cred ca-s mai cu mot decat altii din acest motiv nu stiu chiar ce soarta va avea acest popor?!?!?!

Ce usor e sa vezi mandria la altii !

Yasmina 14.07.2011 10:01:01

Citat:

În prealabil postat de anita (Post 377309)
Ce usor e sa vezi mandria la altii !

Nu raspund provocarilor!

Yasmina 14.07.2011 10:06:28

Pareri avizate si despre alte orase romanesti:
http://prinbrasov.com/2011/04/va-afl...s-din-romania/
http://www.hotnews.ro/stiri-film-533...in-romania.htm

Melissa 14.07.2011 15:17:54

Citat:

În prealabil postat de Yasmina (Post 377297)
Dar de ce constatari numai din Bucuresti?ati facut si alte inspectii si ceilalti din alte orase au trecut cu brio???

Citat:

Wwooww cata agresivitate! Esti bucuresteanca?:-))

De ce te incorzi asa la noi?

Ma surprinzi Yasmina ca dupa atata timp, mi-ai pus niste intrebari care denota altceva decat mi-as fi dorit de la tine! De aceea nici nu-ti raspund la ele. Crezi ce vrei.

Ora este GMT +3. Ora este acum 16:54:30.

Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.