Forum Crestin Ortodox

Forum Crestin Ortodox (http://www.crestinortodox.ro/forum/index.php)
-   Generalitati (http://www.crestinortodox.ro/forum/forumdisplay.php?f=503)
-   -   Membrii uitati, membrii disparuti ai forumului nostru! (http://www.crestinortodox.ro/forum/showthread.php?t=5998)

MariS_ 11.12.2010 23:09:07

Citat:

În prealabil postat de Rodica50 (Post 312251)
Bine ai revenit, Maris!Multi ne hranim sufletele din cuvintele tale inspirate!

Iti multumesc, Rodica draga, pentru apreciere desi nu o merit.
Sa stii ca nu am parasit forumul si nici pe voi, ci doar am luat
o pauza de isihie, de linistire, de contemplare. Acum, pentru
mine timpul actiunii s-a diminuat in favoarea celui al isihiei si
al contemplarii. "...vreme e a vorbi si vreme a tacea..." De
vorbit am vorbit, acum e vremea tacerii. Sa incercam cu totii sa
pregatim o iesle curata in sufletul fiecaruia si sa aprindem si o
candela in inima, acum in preajma marii sarbatori a nasterii
Mantuitorului nostru Iisus Hristos, Cel ce S-a jertfit pentru noi,
pacatosii. Iertati-ma si pe mine, pacatosul cel dintai.
Har, smerenie si jertfa de sine.

MarinaAlca 12.02.2011 17:26:37

Am nevoie URGENTA sa pot intra in legatura cu CRISTINA 2012.Din pacate nu a mai aparut pe forum de cateva luni. Daca ma poate ajuta cineva cu o adresa de mess sau un nr de telefon, astept mesaj pe privat. Stiu ca obisnuia sa mearga la Biserica Rusa.. asta este singurul indiciu pe care il am.

MarinaAlca 18.02.2011 15:25:56

Am nevoie URGENTA sa pot intra in legatura cu CRISTINA 2012.Din pacate nu a mai aparut pe forum de cateva luni. Daca ma poate ajuta cineva cu o adresa de mess sau un nr de telefon, astept mesaj pe privat. Stiu ca obisnuia sa mearga la Biserica Rusa.. asta este singurul indiciu pe care il am.

Florin-Ionut 18.02.2011 15:38:02

Citat:

În prealabil postat de MariS_ (Post 312313)
Iertati-ma si pe mine, pacatosul cel dintai.

Sa ne dea Domnul o lume in care cel dintai pacatos sa fii dumitale. Amin.

MarinaAlca 19.02.2011 22:08:20

Sos sos sos sos sos

cristiboss56 04.03.2011 19:21:36

Curatenie de primavara . . . !

Din cei 300 de "prieteni " din lista mea , voi sterge cam 40% ! Imi pare extrem de rau , dar lucrurile se indreapta intr o direcie gresita aici din multe puncte de vedere . Fiecare isi face curatenie in "casa " lui , asa ca a venit vremea si aici , in casa "mea " ! Chiar daca este vorba de o prietenie virtuala , un gram de sinceritate este necesar . Doamne ajuta , si post binecuvantat !+

LapetiteMoc 04.03.2011 19:26:03

incearca

Citat:

În prealabil postat de MarinaAlca (Post 339735)

I-ai trimis mesaj privat? Incearca si-ti va raspunde. Este un suflet de crestin autentic.

cristiboss56 04.03.2011 20:16:56

Citat:

În prealabil postat de LapetiteMoc (Post 344794)
Este un suflet de crestin autentic.

Asta numai Dumnezeu stie cel mai bine ! El ne cunoaste inainte de a fi , si dincolo de existenta nostra trecatoare de aici . M-am cutremurat citind in clipele de seara , ca si duhovnici vor fi in iad , dar m-am bucurat citind totodata , ca si cei din urma vor fi cei dintai ! Post binecuvantat !+

Raoul 04.03.2011 21:32:30

Citat:

În prealabil postat de cristiboss56 (Post 344792)
Din cei 300 de "prieteni " din lista mea , voi sterge cam 40% ! Imi pare extrem de rau , dar lucrurile se indreapta intr o direcie gresita aici din multe puncte de vedere . Fiecare isi face curatenie in "casa " lui , asa ca a venit vremea si aici , in casa "mea " ! Chiar daca este vorba de o prietenie virtuala , un gram de sinceritate este necesar . Doamne ajuta , si post binecuvantat !+

Asta cu listele de "prieteni" e o prostie in mare parte. Bag de seama ca multi trimit cereri de prietenie doar pt. a avea cat mai multi in lista. Cand mai intram pe comunitate de exemplu dadeam respingere la majoritatea pe motivul asta.

cristiboss56 04.03.2011 21:46:58

Citat:

În prealabil postat de Raoul (Post 344840)
Asta cu listele de "prieteni" e o prostie in mare parte. Bag de seama ca multi trimit cereri de prietenie doar pt. a avea cat mai multi in lista. Cand mai intram pe comunitate de exemplu dadeam respingere la majoritatea pe motivul asta.

Ai dreptate , dar trebuie sa ne gandim ca putem rani pe cel nevinovat , de aceea o perioada de "incercare " se impune . Spatiul virtual e precum in viata reala , cu bune , cu rele , dar si acest spatiu este atat de trecator . . . ! Oricum , singurul neschimnbat este tot Dumnezeu , si El merita sa fie in lista sufletului tuturor !

Ora este GMT +3. Ora este acum 16:19:53.

Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.