Forum Crestin Ortodox

Forum Crestin Ortodox (http://www.crestinortodox.ro/forum/index.php)
-   Teologie si Stiinta (http://www.crestinortodox.ro/forum/forumdisplay.php?f=5039)
-   -   CREATIE sau EVOLUTIE? (http://www.crestinortodox.ro/forum/showthread.php?t=4900)

topcat 29.06.2009 15:22:44

Citat:

În prealabil postat de anita (Post 148924)
Da ,exista boli dar te-ai intrebat de ce ?
Lasa exceptiile .
Eu ma refeream la modul de functionare al organismului uman ca mecanism ,nu la boli ,care sunt tot de la Dumnezeu.

Sigur, am si raspunsul de ce exista boli
Pai bolile nu se refera ma modul defectuos de functionare a organismului?
Nu ai mai auzit de copii ce se nasc diformi, de exemplu?

anita 29.06.2009 16:34:24

Daca ai fi citit sfintele Scripturi ai fi aflat raspunsul la aceste intrebari.
Nimic nu este intamplator in lume ,Dumnezeu este bun si drept.
O zi buna iti doresc.

topcat 29.06.2009 19:04:10

Citat:

În prealabil postat de anita (Post 148944)
Daca ai fi citit sfintele Scripturi ai fi aflat raspunsul la aceste intrebari.

Am citit, biblia nu ofera nici un raspuns. Omul isi alege din ea ce raspuns ii convine
Citat:

Dumnezeu este bun si drept.

O, da, sint sigur
Citat:

O zi buna iti doresc.

Somn usor in continuare

ai2 29.06.2009 19:20:09

Citat:

În prealabil postat de anita (Post 148924)
Da ,exista boli dar te-ai intrebat de ce ?
Lasa exceptiile .
Eu ma refeream la modul de functionare al organismului uman ca mecanism ,nu la boli ,care sunt tot de la Dumnezeu.

Toti copiii nounascuti au colici ceea ce inseamna ca organismul nu functioneaza perfect. Copiii nu vad bine in primele zile (nici pisicile si nici cainii de exemplu nu vad in primele zile). Nici plansul nu e chiar un moft. II dor plamanii dar nu stiu de ce ca doar sunt in stare perfecta de functionare!

Nevrednicul 29.06.2009 19:33:58

Voi ignorati un lucru,sau mai degraba confundati lumea de acum cu lumea creata de Dumnezeu la inceput: si anume dupa caderea in pacat a parintilor nostri Adam si Eva a patruns in lume stricaciunea,deci totul s-a alterat,legile fizicii s-au schimbat,absolut tot!

cristiboss56 29.06.2009 19:34:44

Te urechez ! ( pentru început )

Citat:

În prealabil postat de topcat (Post 148990)
Am citit, biblia nu ofera nici un raspuns. Omul isi alege din ea ce raspuns ii convine

O, da, sint sigur

Somn usor in continuare

A lua în râs chiar orice și mai ales pe Dumnezeu , nu mi se pare potrivit mai ales pe acest forum ! ! !
Apoi , când cineva îți urează toate cele bune și tu îi răspunzi "somn ușor", sună a batjocură și mai ales că persoana de față este femeie. Deci intervin cu un mic avertisment în a-ți măsura cuvintele , modul de exprimare în general. Mulțumesc pentru întelegere !

topcat 29.06.2009 19:55:44

Citat:

În prealabil postat de cristiboss56 (Post 149004)
A lua în râs chiar orice și mai ales pe Dumnezeu , nu mi se pare potrivit mai ales pe acest forum ! ! !
Apoi , când cineva îți urează toate cele bune și tu îi răspunzi "somn ușor", sună a batjocură și mai ales că persoana de față este femeie. Deci intervin cu un mic avertisment în a-ți măsura cuvintele , modul de exprimare în general. Mulțumesc pentru întelegere !

Da, recunosc ca a fost cu intentie
Dar trebuie sa recunosti si tu ca am avut motive
Si ca as putea fi cu muuuult mai acid
Oricum, eu am incercat sa postez la obiect
Numai bine

ai2 29.06.2009 19:57:55

Citat:

În prealabil postat de cristiboss56 (Post 149004)

Sper sa reactionezi la fel si cand credinciosii ar putea fi suspectati de batjocura sau chiar mai mult. In numele dreptatii, evident.

cristiboss56 29.06.2009 20:17:50

Citat:

În prealabil postat de ai2 (Post 149015)
Sper sa reactionezi la fel si cand credinciosii ar putea fi suspectati de batjocura sau chiar mai mult. In numele dreptatii, evident.

Nici un ateu nu a fost luat în batjocură . Să ți minte asta ! ! !

C0rneliu 29.06.2009 20:19:44

Citat:

În prealabil postat de ai2 (Post 149015)

Voi ati venit aici si noi v-am primit. Cel putin sa fiti politicosi, ca si asa lasati destul venin.
Dumnezeu sa ne ierte!

Ora este GMT +3. Ora este acum 04:24:24.

Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.