![]() |
Citat:
|
Citat:
"Într-o zi, în curtea din spatele blocului, o libelula a întâlnit un marțian și l-a întrebat: - Tu ești un marțian, marțianule? - Sigur că sunt un marțian, libelulo, a răspuns el. [...] au mai stat de vorba, după care [...] - Cred ca ar trebui să ne căsătorim, a spus libelula. - Da! Cu siguranță ar trebui să ne căsătorim, i-a răspuns libelulul fiindcă, din dragoste pentru ea, marțianul se transformase într-un libelul." |
Citat:
http://www.e-referate.ro/referate/Ca...005-03-18.html Precum și de Matilda și Petrini... etc., etc.... Și apropos de ruptura aia abisală, pe care zici că a sesizat-o psihologul Pavel, îmi place foarte mult cum insistă Preda (ce-o fi găsit el la nevastă-sa, cea care călărea pe câmp aproape goală, cu părul ei lung plutind la orizontală sub cerul însângerat de un oareșcare apus al soarelui? Se știe c-a rămas o țoapă, iar Preda a devenit în consecință alcoolic, cu sau fără sprijinul Sfântului Pafnutie...) că Matilda era buimacă... Magistral! P.S. Ne aflăm în literatură. Orice asemănare cu persoanele reale este ireală. |
Citat:
|
Citat:
Mie îmi place mult Nichita Stănescu :-) |
Citat:
Citat:
|
Citat:
In schimb, despre barbati vorbesc in mod direct. Nu imaginea lor, ci ei insisi ar suferi de desfranare. "Barbatii au devenit niste desfranati" se afirma, ritos. Cel putin eu, asta citesc. Inca o pozitie care tine de misandrie. Avem, iata, si feministi, nu numai feministe. |
Citat:
|
Citat:
|
Barbatii
Orice barbat va admira o femeie frumoasa ca fizic! Aici care barbat zice ca nu a fost tentat nicioadata sa-si insele sotia sau partenera minte- nu exista oameni perfecti! Insa in momentul in care iubesti o femeie cu adevarat, rezisti acestei tentatii!
O femeie care are o reputatie serioasa, mai greu sa fie abordata cu propuneri indecente! Barbatul care face asa ceva risca sa se faca de ras, intampinand un refuz categoric! Insa o femeie cu o reputatie de 'femeie usoara"" va fi tratata ca atare de barbati! Cu operatiile estetice (in afara cazului cand femeia respectiva a suferit un accident care a desfigurat-o) nu sunt de acord! Mult mai frumoasa este o femeie naturala decat una cu diverse operatii ëstetice"" (silicoane si alte prostii) |
Ora este GMT +3. Ora este acum 04:54:43. |
Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.