![]() |
Citat:
|
Ioan Cezar și Scotland The Brave,
Apreciez din tot sufletul atitudinea voastră de la acest topic! Să aveți o seară binecuvântată, dragi frați întru Hristos! Cu deosebită admirație și respect, Laura Stifter |
Citat:
Iti multumesc pentru cuvantul tau plin de bunatate, asa cum il resimt acum, pacatosul care sunt... Si gandul ma mangaie cand zic, sa ma ierte prietenul meu intru Hristos, ca si Scotland the Brave ar intampina interventia ta cu aceeasi recunostinta... Oare noi suntem doar ce suntem fiecare in individualitatea lui?... Nu suntem oare frati intru Hristos? Nu inseamna aceasta ca putem vorbi, face, simti unii ca altii, pana la o masura?... Nu ducem, oare, poverile unul altuia dupa puteri si dinlauntrul bunavointei peste care sufla a primavara acelasi vant mereu proaspat?... Admiratie si respect sunt cuvinte de lauda. Nu vreau sa fiu ipocrit. Imi face bine, ca om vorbesc, lauda ta. Pe care o iau ca pe incurajare si sprijin, nu ca pe lauda-ispita. Si iarasi indraznesc, cred ca fratele meu Scotland ar consimti la aceasta atitudine... Asa il cunosc eu, de aici de pe Forum (ca altfel nu il stiu nicicum). Dar haide sa vedem, in ciuda opozitiilor de tot felul, dinlauntrul fiecaruia si dinafara, un prilej de comuniune intru Domnul, iar nu altfel. Iata, suntem liberi sa alegem! Slava lui Dumnezeu! Relatia personala cu Hristos e subiectul acestui topic. Atat de intim... atat de delicat... Fie si titlul acestui topic atarna greu in cugetul fiecaruia. Sa lasam asadar, propun, ca fiecare sa exprime liber pe toate ale sale. In definitiv, tocmai aceasta face parte din relatia personala a fiecarui om cu Hristos. Care, Multmilostiv fiind El, Il rugam sa ne miluiasca si acum si pururea si in vecii vecilor. AMIN+ |
Sa nu va suparati pe mine ca va scot din reveria in care s-a intrat (cu ultimele postari).
Relatia cu Hristos a unui om, se vede foarte bine atunci cand il calci pe bataturi. Poti fi uimit de ceea ce vei constata. |
Laura,Ioan a spus frumos ca sa mai fie nevoie sa mai adaug si eu ceva.Esti in floarea varstei vietii,ai un suflet bun,pastreaza-l asa pe drumul ce va urma.Dumnezeu sa-ti rasplateasca si sa-ti calauzeasca pasii.Post binecuvantat.
|
Citat:
Un post binecuvantat tuturora! Si cat mai mult har. |
Citat:
Daca eu intru intr-o polemica dura cu dvs. (fara sa va insult) considerati ca v-am calcat pe bataturi? Ati putea fi prietena cu mine in asemenea conditii? |
Citat:
Discutiile in contradictoriu au rostul lor, dar intre prieteni sunt rare si scurte; nu interminabile. Exista si altfel de discutii decat cele in contradictoriu, sa stiti... si mult, mult mai eficiente pentru a apropia omul de Hristos. Cum spunea cineva: "Niciodata nu mi-a placut sa cumpar de la vanzatorul care, in loc sa-si laude marfa, o critica pe a vecinului"... |
Citat:
In Sfanta Scriptura se mentioneaza si Sfantul Maslu, l-ati uitat ( si se observa ca in ortodoxie e exact cum scrie acolo, inclusiv untdelemn). Se mai spune si de iertarea si tinerea pacatelor de catre Apostoli, episcopi, de primirea harului, la inceput urmarea era vorbirea in limbi (azi e Mirungerea). Nu e parere subiectiva pentru ca am completat cu pasajul urmator, adica dovada. Am scris de mai multe ori si de minunile din adventism sau alte culte: soarele rasare, un om se insanatoseste, copii se nasc, stare de bine cateodata, dar pe care le regasim si al altii care nu stiu de Iisus, exemplu japonezii. Minunile sunt intamplari extraordinare, care sunt deosebite fata de cele normale. Mai exact ca acelea facute de Iisus sau Apostoli. Mai departe, minunile sunt de doua feluri, divine si de la vrajmasul, in ocultism nu sunt minuni, ci inselari de la vrajmasul. Ramane in alta discutie cum le deosebim (am dat acum un link catolic pe un alt topic, de exemplu). |
Citat:
|
Ora este GMT +3. Ora este acum 02:51:45. |
Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.