Forum Crestin Ortodox

Forum Crestin Ortodox (http://www.crestinortodox.ro/forum/index.php)
-   Generalitati (http://www.crestinortodox.ro/forum/forumdisplay.php?f=503)
-   -   Dovada rationala ca ateismul e o prostie ! (http://www.crestinortodox.ro/forum/showthread.php?t=9230)

Anytza 23.04.2010 18:07:47

Citat:

În prealabil postat de Dumitru73 (Post 238913)
Toti cercetatorii Noului Testament sustin ca autorii evangheliilor sunt anonimi. Iar ei s-au dazat doar pe documente istorice nu pe ce cred unii si altii.

dar eu te-am intrebat daca ai intrebat un preot. dar tu nu te bazezi pe ce cred ei toti? dar eu te-am intrebat daca ai intrebat un preot. ce cercetari au facut? doar ca se numesc cercetatori hai sa-i credem.. si nu pe crestini ca ei de... sunt credinciosi...nu ar avea interesul tot ortodocsi sa stie credinta lor adevarata, sa stie in ce cred si sa slujeasca drept.

dar tot ocolesti subiectul: care sunt datele si dovezile exacte ale evolutionismului?

Dumitru73 23.04.2010 18:08:01

Citat:

În prealabil postat de Mtcrysty17 (Post 238917)
wikipedia e scrisa de toata lumea. daca vreau pot sa scriu si eu orice.

Daca te uiti sus in dreapta paginii o sa vezi ca articolul face parte dintr-un grup mare numit "Sfanta Liturghie".
Intra si o sa vezi cat de detaliate si exacte sunt relatarile. Daca stii randuielile ar trebui sa-ti dai seama ca sunt scrise de cine care stie.

Anytza 23.04.2010 18:09:54

Citat:

În prealabil postat de Dumitru73 (Post 238915)
Dovezile "istorice" se gasesc in ADN si milioanele de fosile descoperite.

da stiu si eu, au descoperit dinozauri, bun, dar unde sunt datele istorice care spun ca din dinozauri am evoluat?sau din maimute? ca nu scrie pe oase.... si nici in adn... ce dovada e asta?

Dumitru73 23.04.2010 18:10:16

Citat:

În prealabil postat de Anytza (Post 238918)
dar eu te-am intrebat daca ai intrebat un preot. dar tu nu te bazezi pe ce cred ei toti? dar eu te-am intrebat daca ai intrebat un preot. ce cercetari au facut? doar ca se numesc cercetatori hai sa-i credem.. si nu pe crestini ca ei de... sunt credinciosi...nu ar avea interesul tot ortodocsi sa stie credinta lor adevarata, sa stie in ce cred si sa slujeasca drept.

dar tot ocolesti subiectul: care sunt datele si dovezile exacte ale evolutionismului?

De zeci de ani se vorbeste de aceste dovezi.
Vrei sa spui ca nu ai auzit de nicuna?
Oricum am spus ceva mai devreme.

Anytza 23.04.2010 18:12:08

Citat:

În prealabil postat de Dumitru73 (Post 238919)
Daca te uiti sus in dreapta paginii o sa vezi ca articolul face parte dintr-un grup mare numit "Sfanta Liturghie".
Intra si o sa vezi cat de detaliate si exacte sunt relatarile. Daca stii randuielile ar trebui sa-ti dai seama ca sunt scrise de cine care stie.

aa...acu ii crezi...acu nu...
pai tu ce crezi de fapt???

Anytza 23.04.2010 18:12:58

Citat:

În prealabil postat de Dumitru73 (Post 238922)
De zeci de ani se vorbeste de aceste dovezi.
Vrei sa spui ca nu ai auzit de nicuna?
Oricum am spus ceva mai devreme.

Eu am auzit de multe dar nu sunt dovezi istorice si date incontestabile.. tu nu stii cum a aparut evolutionismul?

Dumitru73 23.04.2010 18:13:13

Citat:

În prealabil postat de Anytza (Post 238921)
da stiu si eu, au descoperit dinozauri, bun, dar unde sunt datele istorice care spun ca din dinozauri am evoluat?sau din maimute? ca nu scrie pe oase.... si nici in adn... ce dovada e asta?

Ce intelegi prin date istorice? Scrieri ale dinozaurilor?
Simplul fapt ca au milioane de ani, cand voi sustineti ca pamantul are maxim 10000 de ani, arata cat sunteti de inexacti.

Anytza 23.04.2010 18:18:08

Citat:

În prealabil postat de Dumitru73 (Post 238926)
Ce intelegi prin date istorice? Scrieri ale dinozaurilor?
Simplul fapt ca au milioane de ani, cand voi sustineti ca pamantul are maxim 10000 de ani, arata cat sunteti de inexacti.

pai tu ai spus cu tastatura ta ca, citez"date si dovezile istorice sunt singurele de luat in seama." nu asa ai zis???
simplul fapt ca unii "sustin" si nu demonstreaza ca pamantul are milioane de ani arata inexactitate. iarasi iei de bun ce zic ei... fara dovezi? au fost ei acolo?

Dumitru73 23.04.2010 18:22:14

Citat:

În prealabil postat de Anytza (Post 238928)
pai tu ai spus cu tastatura ta ca, citez"date si dovezile istorice sunt singurele de luat in seama." nu asa ai zis???
simplul fapt ca unii "sustin" si nu demonstreaza ca pamantul are milioane de ani arata inexactitate. iarasi iei de bun ce zic ei... fara dovezi? au fost ei acolo?

Da, asa am zis, recunosc.
Dar vorbeam despre istoria omenirii, unde totul se bazeaza pe date istorice.
"simplul fapt ca unii "sustin" si nu demonstreaza ca pamantul are milioane de ani arata inexactitate." - tu pe ce te bazezi cand spui ca are 10000 de ani?

Anytza 23.04.2010 18:22:34

si manualele de biologie spun asa:"specia este o comunitate de populatii care se pot incrucisa intre ele si care sunt izolate reproductiv de alte comunitati similare. indivizii apartinand unei specii diferite nu se pot incrucisa sexuat, sau, daca se incruciseaza, hibrizii sunt sterili."(manual scolar de I. Teodorescu, L. Gavrila,etc.,"biologie.genetica.ecologie.evolution ism VIII", ed. didactica si pedagogica, pag 4.) Izolarea reproductiva e un argument contra evolutionismului.

Ora este GMT +3. Ora este acum 02:10:37.

Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.