Forum Crestin Ortodox

Forum Crestin Ortodox (http://www.crestinortodox.ro/forum/index.php)
-   Generalitati (http://www.crestinortodox.ro/forum/forumdisplay.php?f=503)
-   -   Michael Jackson a MURIT. (http://www.crestinortodox.ro/forum/showthread.php?t=6597)

georgepacuraru 14.07.2009 00:13:52

Pacat ca era iehovist, nu-l va vedea astfel la fata pe Domnul Dumnezeu. Inca o data mare pacat, dar astea sunt caile Domnului.

decebal 14.07.2009 00:42:16

Citat:

În prealabil postat de iulyaan (Post 148246)
a murit un mare artist.a fost foarte controversat dar....un geniu al muzicii.dumnezeu sa-l odihneasca

Dumnezeu se scrie cu ,,D'' mare...!!!

andreicozia 14.07.2009 02:39:09

Citat:

În prealabil postat de decebal (Post 153094)
Dumnezeu se scrie cu ,,D'' mare...!!!

Hmmm,
Unde zice Dumnezeu in Biblie ca asa il cheama si acel nume se scrie cu majuscula?

Dumnezeu nici nu are nume, El fiind acel ceva/cineva care nu se incadreaza in nici un nume
Deci atita timp cit intelegem despre cine este vorba este acceptabil.

andreicozia 14.07.2009 02:41:17

Citat:

În prealabil postat de georgepacuraru (Post 153079)
Pacat ca era iehovist, nu-l va vedea astfel la fata pe Domnul Dumnezeu. .

Nu suntem inchizitia ca sa hotarim noi cine-l va vedea la fata sau nu! ..si nici in inima lui nu ai cum sa citesti. Nici un om de pe pamint nu poate.

georgepacuraru 14.07.2009 10:03:16

Citat:

În prealabil postat de andreicozia (Post 153108)
Nu suntem inchizitia ca sa hotarim noi cine-l va vedea la fata sau nu! ..si nici in inima lui nu ai cum sa citesti. Nici un om de pe pamint nu poate.

Parintele din parohia la care ma duc in fiecare Duminica ne invata sa ne tinem departe de iehovisti si sa nu le citim cartile si sa nu ne bagam cu ei in vorba. Eu chiar am pe usa la apartament un aptibild care scrie ca nu primim sectari iehovisti si mormoni si ca suntem familie crestina ortodoxa. Imi pare rau pentru Michel, era un cantaret bun dar stim cu totii ca Martorii Lui Iehova = Satana. Doamne iartama pe mine pacatosul.

Negroponte 14.07.2009 11:48:46

Cel ce se rupe de Hristos se usuca si se arunca in foc.iehovistii nu cred in Hristos.

laurschepsis 14.07.2009 12:27:50

Citat:

În prealabil postat de Negroponte (Post 153153)
Cel ce se rupe de Hristos se usuca si se arunca in foc.iehovistii nu cred in Hristos.

Doamne-ajuta!

Este una din semnificatiile subtile ale pildei cu smochinul.

Doamne-ajuta!

tigerAvalo9 14.07.2009 14:15:09

Nu conteaza ca era iehovist.Canta extraordinar.Asta inseamna sa nu-l mai ascultam?Sa nu ne mai para rau ca a murit?sa nu mai vorbim de el ca era iehovist?Dumnezeu sa-l odihneasca in pace.

georgepacuraru 14.07.2009 14:42:50

Citat:

În prealabil postat de tigerAvalo9 (Post 153203)
Nu conteaza ca era iehovist.Canta extraordinar.Asta inseamna sa nu-l mai ascultam?Sa nu ne mai para rau ca a murit?sa nu mai vorbim de el ca era iehovist?Dumnezeu sa-l odihneasca in pace.

BA DA conteaza .PRIn el sa manifestat Satana. Eu am vazut filmat de la concertele lui si lesinau fetele numai cand il vedeau avea o miscare cand punea mana intre picioare. Asa ceva nu este de la Domnul e ca la concertele rock unde se drogheaza si intra in transa satanistii. Ceva necurat cu acestom, foarte necurat! Eu zic sa ne ferim de muzica lui si de dansurile lui ce mandri se vor fi simtit iehovistii ca voi astia care-l admirati pe Michel plangeti dupa el.

Noi n-avem valori ?Trebue sa importam mereu din afara? Si mai ales satanisti iehovisti?

melb26 14.07.2009 14:59:19

Dumnezeu sa-l odihneasca!

Fara a fi fanul cuiva pot sa spun MJ fost un om cu suflet de copil, extrem de talentat, sensibil, a lasat lucruri frumoase in urma lui...nu conteaza religia,culoarea, suntem cu totii fii lui Dumnezeu.
Si in plus are cine sa ne judece pe toti, ce rost are sa mai aratam barna din ochiul altuia?

Dumnezeu sa-l odihneasca in pace!

Ora este GMT +3. Ora este acum 11:49:18.

Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.