![]() |
Citat:
Ei toți trăiesc din pensia bătrânilor și ocazional mai lucrează ca necalificați. Toți patru copilași sunt frumoși și blonduți, îmbrăcați bine și nu moare nici unu de foame. Nu au televizor și calculator dar au tot ce le trebuie. Unde mai punem că sunt primii și la școală și la jocuri pe stradă tot primii sunt. Cât a vrut Dumnezeu atât au avut, și când fizic nu au mai putut să facă copii, atunci Iisus le-a dat un copil prin alte căi. Alții ucid copii în pântece și folosesc tot felu de pastile ca să aibă doar un singur copil și să-i ofere aceluia toate condițiile, și iese și bolnăvicios și obraznic. E musai să zic că e vorba de o familie de români, trebuie să precizez asta din pricină că mulți găsesc scuză pt nemerniciile lor doar fraza: "-Da ce ? noi suntem țigani ?" , ca și cum ei sunt scutiți de la a face copii, și că anumite comportamente sunt specifice doar la țigani și sectanți. |
io am cunoscut familii cu 8 copii si am vazut si familie cu 12 copii ...
|
CosminPopescu foarte bun postul tau, dar ramane totusi o problema: Cum sa mai faci copii si sa ii trimiti in lumea asta degenerata? Sunt multi nebuni care bantuie strazile in cautare de copii fragezi...deci eu zic ca sunt totusi si niste considerente ideologice in spatele anticonceptionalelor in afara placerii de a face sex neprotejat.
|
Citat:
Emanuel...nu mai comentez in priviinta ta ca ma apuca durerile de cap.Mai bine insoara-te,poate ai sa te zdravenesti cumva,sau macar fa-te pustnic si astfel stii una si buna,ajungi exact ceea ce-ti propui spiritual.(dar Dumnezeu,NEVER!!!)...tot om ramolit de patimi si necesitati. |
pai nu vrei copii nu fa sex , ce rost are sa mai faci ? daca nu poti fa copii si lasa in grija lui Dumnezeu totul ... sau nu ai incredere in El ?
|
Citat:
Ideea cu mintea afectata de patimi nu este a mea, este din traditia ascetica despre despatimire a Parintilor. Tu sustii ca majoritatea nu se poate sa greseasca dar nu aduci argumente. De ce nu ar putea sa greseasca majoritatea? Nu au votat majoritatea cu Iliescu în 1990 si dupa aceea le-a parut rau? Spiritul de turma este un 'instinct' puternic dar de unde stim ca e corect? Cum ramâne cu conceperea de copii multi? Aici intri în contradictie cu Fani care spune ca nasterea de prunci nu e scopul casatoriei si cu tine însuti care sustii ca anticonceptionalele pot fi folosite. Eu nu am citit ca ar trebui conceputi multi copii, poti sa nu faci niciunul, dar contraceptia e o tagaduire a lui Dumnezeu. Fiindca daca tu faci sex fiindca asa îti spune constiinta si Dumnezeu nu vrea sa ai copii va avea El grija sa nu faci. Copiii nu se nasc fiindca se întâlnesc niste celule în uter ci fiindca îi da Dumnezeu. E drept ca topicul e adresat celor casatoriti, o sa renunt sa mai postez aici. |
Aha,deci chiar esti de temut si mai bine tii astea pentru tine si nu le mai da drumul ca,unii mai slabi ca mine,pot sa se deznadajduiasca.Daca as sta sa ma gandesc ca trebuie sa tind a deveni Dumnezeu,atunci m-as opri in loc,as rationa intr-o fractiune de secunda diferenta IMENSA intre om si Dumnezeu si...NU AS MAI FACE NIMIC IN ACEST SENS,adica,nici nu m-ar mai interesa aspectul religios in viata mea fiindca ar fi cu neputinta sa tind a fi Dumnezeu.Dar eu,cum sunt un om cu scaun la cap,incerc dupa neputinta mea omeneasca sa ma curat cumva,dar trupul se impotriveste si egoist si natang cum se prezinta imi cam pune bete-n roate,dar eu tot tind caci stiu ca am nevoie de izbavire cumva,de o curatire sistematica,am nevoie de moralitate ca sa indraznesc a ma numi si om.
Emanuel...nu mai comentez in priviinta ta ca ma apuca durerile de cap.Mai bine insoara-te,poate ai sa te zdravenesti cumva,sau macar fa-te pustnic si astfel stii una si buna,ajungi exact ceea ce-ti propui spiritual.(dar Dumnezeu,NEVER!!!)...tot om ramolit de patimi si necesitati. gresit ... : " fiti sfinti precum Eu sunt sfant " ... asta e porunca ! daca e porunca e musai sa devenim sfinti , ca altfel ne ducem in iad ... deci : ori iadul ori sfant alaturi de DUmnezeu ; cum ai sa stai cu Dumnezeu in rai daca tu nu esti sfant ca El ? crezi ca El e pacatos ? crezi ca in rai mai sunt pacate ? nu mai sunt ... deci , ori ajungi dumnezeu , adica sfant , ori nu ajungi in rai ; ai sa vezi uneori raiul alteori ai sa stai in iad ... |
emanuel2007 pai si te vei casatori vreodata sau fugi ca un las in pustietate, ferindu-te de tot ce este lumesc?
|
Citat:
|
Totusi nu cred ca poti trai intr-o societate fara sa te casatoresti...in consecinta cum ai putea trai? Pustnic in mijlocul orasului...calugar la bloc...Nu cred ca inteleg unde vrea sa ajunga emanuel2007.
|
Ora este GMT +3. Ora este acum 12:27:08. |
Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.