nutucutu |
19.11.2010 08:39:38 |
Citat:
În prealabil postat de tricesimusquintus
(Post 306208)
Din ce mi-ai scris înțeleg că nu scrie nicăieri [în Scriptură] "a devenit". Mulțumesc pentru confirmare.
Mai înțeleg de asemenea că această devenire, transformare are loc doar în mintea ortodoxului prin actul credinței. Mulțumit și cu acest răspuns și e momentul să declar că vă respect convingerile. Eu în calitate de neoprotestant încerc să-mi definesc convingerile doar pe baza Scripturii. Așa să-mi ajute Dumnezeu!
|
Iti doresc sa nu devii ca fariseii care atita cercetau scripturile, atita despicau firul in patru, ca sa fie ei siguri ca stiu bine, cind de fapt, cele mai importante sint acestea 3: credinta, speranta si dragostea. Nu uita ca in felul in care mi-ai raspuns, de fapt il consideri pe Isus mincinos, pentru ca nu crezi ca acea Piine si acel Vin sint Trupul si Sinlele Lui (cind El a spus ca sint).
citez din memorie: "Daca as cunoaste toate tainele si toata stiinta, iar dragoste nu am, nu-mi foloseste la nimic"
Da-ne Doamne dragoste, pentru ca asa sintem singuri ca nu te vom supara niciodata.
|