![]() |
Marturisirea de credinta impotriva ecumensimului. Alcatuita de toate manastirile din Muntele Athos si semnata si de ierarhi si BO a Greciei.
http://www.razbointrucuvant.ro/2009/...erica-greciei/ |
Citat:
Oricum, chiar daca nu a pictat si nu a slujit in acea biserica, cind vad mesajele pline de ura ale unor ortodocsi cotati ca mari duhovnici, nu pot sa nu ma intreb: cum se manifesta iubirea in ortodoxie? Dreapta credinta pe considerati ca o aveti ar trebui sa va dea o smerenie o responsabilitate foarte mare, pentru ca ortodocsii nu au nici un merit ca s-au nascut ortodocsi; asta e vointa totala a Domnului. Iar aceasta smerenie si responsabilitate am vazut-o destul de des la sfintii catolici, care, si ei, au crezut ca doar catolicii poseda dreapta credinta. De fapt aceasta iubire mare pe care nu am vazut-o la duhovnicii ortodocsi (am vazut-o mai degraba la preotii obisnuiti de la tara) m-a facut intotdeauna sa cred ca ortodoxiei ii lipseste ceva, iar credinta catolica este completa. |
Citat:
Nicidecum in rai! Asadar poti fi impreuna...cine zice ca unirea nu se va face? |
Citat:
Ptr ca a fost singurul dintre sfintii catolici care a convertit un om la ortodoxie, istorioara spusa chiar de parintele Arsenie. Era o femeie care se ruga foarte mult pt a primi har si era catolica. Si se ruga foarte mult Sfantului Francisc sa primeasca Har. Sf Francisc de Assisi este catolic. Iar intr-o zi, in timpul rugaciuni, a venit Sf. Francisc la ea cu un batranel in dreapta lui, in haina alba si cu spatele putin curbat, si i-a zis: “La Biserica lui sa mergi si vei dobandi Harul.” Si ea nu stia cine e batranelul. Si se tot intreba cine este. Dupa un timp si-a angajat niste muncitori rusi ( ea era din Italia si era bogata) si mergand in camera unuia dintre muncitori a vazut iconita batranelului imbracat in alb la candela . L-a intrebat pe slujitor si acela i-a zis ca e Sfantul Serafim de Sarov. Astfel, s-a facut ortodoxa si a trimis minunea la manastirea Sf. Serafim, adica la Diveevo. Iar Sfantul Fracisc e singurul sfant catolic care a convertit un om la ortodoxie. Iar acolo [la Biserica Draganescu / pictata de Parintele Boca] este desenat ca sa marturiseasca despre minune si despre adevarata credinta… |
Citat:
Domnul sa il binecuvnteze si sa ii daruiasca cele de folos spre mantuire. M-as bucura sa ma intalnesc cu el si cu toti ceilalti in rai.In rai e suficient loc pentru toti. Singura conditie e sa urmam Calea aratata de Hristos si continuata de apostoli. Dar daca exista deja atatea cai, nu e firesc sa ne rugam sa gasim Calea? |
Citat:
Un părinte foarte drag mie îmi spunea că, în Rai, vom fi surprinși de 3 lucruri: 1. de cei pe care-i vom vedea acolo, 2. de cei pe care nu-i vom vedea acolo și 3. de faptul că noi înșine vom fi acolo. :) Doamne ajută! |
Citat:
|
Citat:
Nu e de mirare ca e atata ratacire in lume... |
Citat:
Deci, mie mi se pare ca va incadrati chiar dumneavoastra in "vede si accepta doar ceea ce ii convine". |
Nutucutu,
Faceti o gresala cand afirmati ca nu ati gasit iubire la ortodocsi. Eu tocmai dimpotriva, cea mai mare iubire am gasit-o la sfintii ortodocsi. Ati citit vreodata pe Sfantul Siluan Athonitul? Daca nu, va recomand sa cititi insemnarile lui. |
Ora este GMT +3. Ora este acum 03:51:45. |
Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.