![]() |
Pai ce faci daca oile nu sunt convinse ca e nevoie de mai multi caini si ca trebuia sa produca mai mult ca sa hraneasca cainii in plus?
E suficient ca intr-o seara cainii sa 'nu fie pe faza'. Vai, am fost depasiti de situatie, aduceti mai multi caini, oile sa nu mai iasa din tarc, etc. Si nici mai trebuie sa minti lumea ca exista WMD in cutare tara, pur si simplu o invadezi asa, "proactiv" ca asa, sunt niste curente de idei pe acolo si cine stie ce.. Daca Germania si-a scos din cap orice resentimente rasiste dupa catastrofa din WWII, nu-i problema, aduci vreo 2 milioane de imigranti peste noapte, ceri justitiei sa inchida ochii la anumite actiune ale unor inadaptati si in cativa ani ai deja un puternic curent nationalist cu tenta fascista. Ce mai, am gasit solutia pentru pacea mondiala, sa fim toti atei si sa pupam curcubeul si va fi pace si liniste. Cine a crezut ca a murit comunismul, e un mare idiot. Ranita mortal fiara a fost, dar se va intoarce bine mersi si mai fioroasa decat inainte. |
Citat:
|
|
Patriarhia Română condamnă atacul terorist de la Nisa, din 14 iulie 2016, act abominabil care a cauzat moartea a 84 de persoane și rănirea a peste 100, printre care și doi cetățeni români.
Biserica Ortodoxă Română respinge orice formă de violență și extremism care produce victime în rândul populației nevinovate și contribuie la instaurarea unui climat nefiresc de teamă, neîncredere și nesiguranță între oameni. În aceste momente grele, ne rugăm pentru odihna sufletelor celor uciși, însănătoșirea grabnică a celor răniți și ne exprimăm compasiunea și solidaritatea cu poporul francez din nou greu încercat. Biroul de Presă al Patriarhiei Române |
Citat:
|
Citat:
Hotia din Romania, ineficienta organelor statului, asasinarea cetatenilor prin sistemul de "sanatate" publica, impozitarea excesiva si agresiva, furtul banului public comandata si protejata politic, n-am auzit sa fie condamnate, da' bine ca in treburi care ii privesc cvasi-exclusiv pe francezi, bagam mana pana la cot. |
Citat:
|
Citat:
|
Ca sa fie clar
Ca romin, dorm linisitit: sincer chiar cred ca SRI si SIE sint ok si profesioniste, am incredere in ei, o afirm public. Nu vom avea atentate si la noi, indiferent ce mai zic fostul presedinte sau altii.
Eu nu am o problema cu serviciile secrete in general, ci cu serviciile secrete ale statelor care au fost mari puteri in vremea razboiului rece (si evident, sint si acum). Acolo, complexul militaro-industrial si "comunitatea de informatii" ajunsesera la dimensiuni, ca finantare, logistica si rol inclusiv politic evident, de tumoare sociala. Sa renunte ei la asa amploare dupa ce lojile au operat prabusirea comunismului?! Neh! Asa ca prefera sa devina...mai puternice, mai extinse, folosind diverse amenintari ca baza pentru a baga pe politicieni si finantatori cu partile moi in menghina. Adica, "ba, daca nu mai ne dati bani, bum-bum zilnic veti avea, ca nu vom putea controla fenomenul". Repet, in ce priveste securimea romineasca, sint linistit: niciodata serviciile de infromatii autohtone nu au facut abuzuri motivate politic dupa 1965, si mai ales dupa 1990. Si indiferent ce zic memebrii anumitor thinktankuri, serviciile rominesti de informmatii nu au facut si nu fac politie politica dupa 1990. Sint convins de aceasta si o afirm public si asumat. Ah, daca vorbim de CIA, FSB, etc., chestiunea e sensibil diferita. |
Citat:
Patriarhia Română a aflat cu profundă mâhnire de situația dramatică din comuna Berevoiești, județul Argeș, unde câteva zeci de persoane, inclusiv minori, au fost sechestrate și supuse unui regim inuman de sclavie. Este deplorabil că autorii acestor fapte incalificabile s-au pretat fără nici un scrupul la acte total incompatibile cu morala creștină și cu demnitatea persoanei. Ne exprimăm speranța că membrii comunității din această localitate argeșeană și autoritățile locale (Primăria, Poliția, Școala și Biserica) vor manifesta solidaritate în sprijinirea victimelor pentru a depăși momentele dificile prin care trec acum, până când factorii responsabili vor găsi o soluție pentru fiecare caz în parte. Îndemnăm comunitățile locale să reacționeze prompt de fiecare dată când apar cazuri flagrante de încălcare a drepturilor fundamentale ale omului, ale legii și ale moralei publice. Recomandăm preoților să sesizeze întotdeauna asemenea situații grave și să intensifice activitatea pastorală cu scopul prevenirii faptelor antisociale, al promovării și consolidării valorilor morale creștine în comunitate. Biroul de Presă al Patriarhiei Române |
Ora este GMT +3. Ora este acum 15:47:27. |
Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.