Citat:
În prealabil postat de Doriana
(Post 456760)
In editia in limba germana Deutsche Welle ne compara cu o republica bananiera.
|
Dorianna, are dreptate DW.. asa am si fost din 2004 incoace, pana cum nu au vazut de cate ori a incalcat Basescu constitutia? Nu au vazut circul pe care l-a generat si intretinut de atata timp? Nu a vazut cum a raspuns oamenilor simpli cand se plimba la inundatii? Nu au vazut cum a manuit si subordonat Curtea Constitutionala? A jucat carti cu Constitutia. etc, etc, etc...
Da, are dreptate DW.
Si faptul ca spun cele de mai sus, nu inseamna ca sustin USL-ul, nici astia nu sunt ceea ce ne-ar trebui cu adevarat. Nici eu nu stiu care ar fi aceia, vad ca nici Stefan nu a dat nume cand am cerut.
Tare as vrea sa stiu cine ar putea sa fie atat de demn, atat de patriot si atat de roman incat sa zica "flit"" oricui ne obliga sau ne impune masuri economice, militare, sociale, etc din afara. Nu vad pe nimeni.:2:. Polonezii au avut, dar le-a picat avionul...
Tot ce se intampla acum, nu se petrece fara stirea si aprobarea tacita a celor mai mai ai Europei sau SUA (prima data am banuit ca si ai Rusiei, si nu mai imi dau seama daca este sau nu este asa, de cand l-am vazut pe consilierul american, care a casapit sarbi in Kosovo, nu sunt de acord cu un astfel de consilier, categoric nu...) am fi de-a dreptul stupid de naivi de ne-am inchipui asta. Asta din exterior.
Mai sunt si serviciile, SIE si SRI-ul care cred ca se bat cap in cap, si oricum fara ""verde"" de la ei ar fi transpirat toata treaba asta mai devreme, pe surse, ori faptul ca totul s-a petrecut naucitor de repede si fara fasairi, mie imi spune ceva, ca au intors carma; dar inca mai au de reglat intre ei, suprematia probabil...
Romania nu e libera si nu va fi libera, multa vreme de acum incolo, suntem colonia UE si parcul de distractii al scuturilor americane, pentru ca NATO inseamna doar SUA, ei au cuvantul decisiv acolo.