Adriana3 |
22.08.2011 16:40:09 |
Citat:
În prealabil postat de Neaguu
(Post 392313)
Dupa parerea adrianei biserica a luminat mereu prost deoarece inca nu am auzit sa fi avut femei preot! Sau episcopi de gen feminin! Sau Duhul Sfant a coborat mai tarziu dupa anul 2011 ca sa ne lamureasca...cred ca femeia asta face parte dintr-o organizatie feminina si habar nu are de religie si credinta. Cum am gasit eu un musulman care il interesa doar ce greseli ar putea avea biblia. Nu ca ar vrea sa cunoasca dogma crestina!
Apoi biserica a fost tinuta prin ascultare de catre mai marii nostri si nu prin cum am putea sa intelegem noi diferit Nt!
Totusi cu mahnire spun ca are un oarecare succes deoarece noi incercam sa-i raspundem! Bine cineva primeste uneori si multe raspunsuri in functie de cat scrie si cat de gresit intelege scriptura sau ideea despre crestinism.
|
Si vi s-a parut anormal ca musulmanul sa se convinga de veridicitatea Bibliei inainte sa creada in ea? Nu la fel ati face si dvs. daca vi s-ar propune o credinta straina?
Dvs. uitati ca eu am avut o credinta initiala, ateismul, in care am fost invatata sa actionez cu sinceritate si dreptate. Deci trebuie intai sa ma convingeti ca nedreptatea in numele unui Dumnezeu drept s-ar numi dreptate pentru ca sa o pot accepta. Altfel o voi respinge mereu.
Pacat ca nu au acest curaj si oficialii acestor biserici care nu gandesc neaparat pozitia oficiala a Bisericii dar tac, convinsi fiind ca trebuie discutii de zeci de ani de zile pentru a lamuri o nedreptate si a face in sfarsit dreptate.
Si apoi este si un paradox in toata povestea: daca cineva vrea sa se intoarca la origini care i par mai bine alcatuite, i se raspunde ca ignora lucrarea Duhului Sfant de 2000 ani prin care acele lucruri s-au schimbat. Daca insa accepta aceasta lucrare si doreste ca ea sa merga mai departe, iar i se spune ca nu pe motivul ca, daca in 2000 de ani nu s-a facut mai mult, de ce sa schimbam acum. Cu alte cuvinte, schimbare sa fie sub calauza Duhului Sfant dar sa se opreasca schimbarea aici ca deja au trecut 2000 de ani. De parca timpul ar exista la Dumnezeu! :))
|