Forum Crestin Ortodox

Forum Crestin Ortodox (http://www.crestinortodox.ro/forum/index.php)
-   Preotul (http://www.crestinortodox.ro/forum/forumdisplay.php?f=5012)
-   -   Preotul afacerist (http://www.crestinortodox.ro/forum/showthread.php?t=6081)

Laura19 21.05.2012 18:26:48

Preoti buni si cu har inca mai sunt. Exemple se pot da. Doar cine nu vrea, nu gaseste.

Gheorghe Vasile 22.10.2013 22:33:28

Preot Cornesti Cluj

Vreau sa intreb si eu despre Preotul Pintea Dan-Gheorghe din Cornesti.
Este chiar asa de bun cum se spune?
Cine poate sa-mi dea detalii si un numar de telefon de la el?
Multumesc anticipat!

aubergine 23.10.2013 15:27:24

Citat:

În prealabil postat de Florin-Ionut (Post 129675)
Incredibil! Nu mai am cuvinte... De 10 ani se tot intampla asta acolo?! Si cati ani inainte de a ajunge eu acolo intamplator! Nici eu nu pot sa cred ca in BOR nu se stie de bisericile astea care nu sunt in ordine cu credinta ortodoxa. Si sa nu se ia nici o masura?? Pai cum vine asta?! Vindem sufletele oamenilor satanei cu buna stiinta??

In linkul postat mai sus vad la sfarsit ca este data o lista cu asemenea exemple tolerate de autoritatile bisericesti:

[SIZE=2]"pr. Vrãjitoru de la Liteni, pr. Ioan de la Posaga, pr. Buzgariu de la Meziad, pr. Balint de la Rieni, pr. Pintea din Oradea, pr. Pintea Dan Gheorghe din Cornesti (Cluj) pr. Doru Cristoiu din Timisoara, pr. Horga din Sublac, pr. Gherman din Romanasi, si multi altii[/SIZE]"

Oare cati altii? Si pentru cat timp?!!! Ma intreb unde e acel Doru Cristoiu din Timisoara, sa-i fac o vizita Duminica pentru o programare sa deschidem cartea impreuna.

Parintele Vrajitoru se tine de vrajitorii ! Nume predestinat! Hahahaha

Florin-Ionut 24.10.2013 10:10:16

Citat:

În prealabil postat de aubergine (Post 538395)
Parintele Vrajitoru se tine de vrajitorii ! Nume predestinat! Hahahaha

Și ce-ai găsit de rîs aici? E de jale!

AlinB 24.10.2013 12:19:10

Rade ca sa nu planga.

aubergine 24.10.2013 13:11:42

Citat:

În prealabil postat de Florin-Ionut (Post 538456)

Imi cer scuze daca v-am ofensat, am crezut ca observati umorul situatiei

stefan florin 24.10.2013 15:27:06

Citat:

În prealabil postat de Florin-Ionut (Post 538456)

a fost o gluma!

Ovidiu2013 28.11.2013 11:02:34

Majoritatea preotilor nu au simtit o chemare de la Dumnezeu pentru a sluji in numele Bisericii.
Cum am scris si mai sus majoritatea, nu vreau sa ii bag pe toti in aceeasi oala sau sa-i judec, dar multi o fac pentru job, pentru a pune ceva pe masa familiei si pentru interes propriu.

Aici este o problema de incredere, care dintre voi s-ar spovedi la un astfel de preot? Nu ati mai lua in serios spovedania! Cel putin eu nu as mai lua-o in serios. Bine-nteles ca m-am spovedit decat o data in viata si atunci nu m-am putut lepada de toate pacatele din cauza preotului, nu am avut suficienta incredere in el si nici nu m-am simtit in siguranta facand asta.

Dar totusi, nu trebuie sa judecam noi preotii ci Dumnezeu Cel Drept, Dumnezeu cel mai mare, Judecatorul Suprem!

Bine-nteles vom avea o interventie si a domnului AlinB care va veni din nou aici sa ne spuna ca nu mai stiu ce lucururi nefondate si negresit sa ma atace :)).

AlinB 28.11.2013 15:33:55

Citat:

În prealabil postat de Ovidiu2013 (Post 541930)
Majoritatea preotilor nu au simtit o chemare de la Dumnezeu pentru a sluji in numele Bisericii.

Citat:

Dar totusi, nu trebuie sa judecam noi preotii ci Dumnezeu Cel Drept, Dumnezeu cel mai mare, Judecatorul Suprem!
Mai rar asa oameni incoerenti.
Roadele "duhului"
Ala neoprotestant.

Ma rog, ar fi totusi o explicatie, alta decat incoerenta: individul se crede Dumnezeu, ii cunoaste pe fiecare in parte si asa "stie" ca majoriatea...etc.

Sau o victima a massmediei. Asa e cand stai mai mult cu nasul in televizor si nu pui mana pe cate o carte.

stefan florin 29.11.2013 10:15:35

Citat:

În prealabil postat de Ovidiu2013 (Post 541930)
. Bine-nteles ca m-am spovedit decat o data in viata si atunci nu m-am putut lepada de toate pacatele din cauza preotului, nu am avut suficienta incredere in el si nici nu m-am simtit in siguranta facand asta.

si nu puteai sa alegi un alt preot, unul la care sa-ti poti spovedi TOATE pacatele?

Ora este GMT +3. Ora este acum 15:54:53.

Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.