Forum Crestin Ortodox

Forum Crestin Ortodox (http://www.crestinortodox.ro/forum/index.php)
-   Postul (http://www.crestinortodox.ro/forum/forumdisplay.php?f=5059)
-   -   Se desfinteaza POSTUL? (http://www.crestinortodox.ro/forum/showthread.php?t=6034)

cristiboss56 22.06.2009 21:08:06

Citat:

În prealabil postat de sophia (Post 147199)
Ciocolata, mai ales cea amaruie este f.sanatoasa. Nu stiu care este problema la barbati cu ea. Ceva am auzit eu, dar am crezut ca este gluma.
Mai bine bomboane decat glucoza simpla.
Halvaua este iar buna de post si...covrigii.
Laptele praf tot nu-i de post asa-i?

Voi produse din tofu consumati?

Bineânțeles că laptele praf , nu-i de post, iar halvaua cam îngrașă. Până la urmă dragă Sofia, fiecare consumă ce poate de post, mult mai importantă e liniștea noastră sufletească , trăirea noastră interioară, nevoința fiecăruia în parte.

mirelat 23.06.2009 05:51:39

Citat:

În prealabil postat de cris (Post 147289)
Pentru folosul tau bmd, aceste trairi pe care le descrii arata ca nu ai intrat inca in Biserica, adica in comuniune cu fratii credinciosi cu care te inchini impreuna la Liturghie. Iar singur nu esti primit sa te mantuiesti in Biserica ortodoxa. Cu mare greutate si pocainta vei putea pune un nou inceput bun. Cere ajutor duhovnicului cu mare frica de Dumnezeu. Nadajduiesc sa poti crede si sa iti doresti sa urmezi acest sfat. Doamne ajuta!

of, of, unde dai si unde crapa!

nu cred ca sfatosenie de-asta cauta Marius pe topicul asta cu dezlegarile la post.

ps: eu una cred ca, duvonviceste vorbind, el este muuuult deasupra unora f. sfatosi si mari traitori de pe-aici de pe forum, care una-doua iti trantesc niste judecati urmate de sfaturile de rigoare, doar asa, ca la asta-s "priceputi".

mirelat 23.06.2009 05:52:48

duhovniceste, of course..:103:

cristiboss56 23.06.2009 09:23:11

Citat:

În prealabil postat de mirelat (Post 147370)

nu cred ca sfatosenie de-asta cauta Marius pe topicul asta cu dezlegarile la post.

ps: eu una cred ca, duvonviceste vorbind, el este muuuult deasupra unora f. sfatosi si mari traitori de pe-aici de pe forum, care una-doua iti trantesc niste judecati urmate de sfaturile de rigoare, doar asa, ca la asta-s "priceputi".

Întru totul deacord cu tine Mirela ! Penibil, foarte penibil . . .

cris 23.06.2009 10:33:49

Citat:

În prealabil postat de mirelat (Post 147370)

Multumesc pentru mustrare, cred ca bmd a dovedit acest tact, si ca aceia care strica un indemn au mai multa nevoie de el.

Lavrentiu 23.06.2009 10:37:36

Citat:

În prealabil postat de cris (Post 147289)
Pentru folosul tau bmd, aceste trairi pe care le descrii arata ca nu ai intrat inca in Biserica, adica in comuniune cu fratii credinciosi cu care te inchini impreuna la Liturghie. Iar singur nu esti primit sa te mantuiesti in Biserica ortodoxa. Cu mare greutate si pocainta vei putea pune un nou inceput bun. Cere ajutor duhovnicului cu mare frica de Dumnezeu. Nadajduiesc sa poti crede si sa iti doresti sa urmezi acest sfat. Doamne ajuta!

Dea Dumnezeu sa-ti dezvaluie cat de intrat in Biserica este Marius.

cris 23.06.2009 11:33:28

Citat:

În prealabil postat de Lavrentiu (Post 147411)
Dea Dumnezeu sa-ti dezvaluie cat de intrat in Biserica este Marius.

NU as fi scris acest sfat daca nu preciza bmd ca implineste randuielile bisericesti ca sa nu sminteasca pe frati. Pe aceasta treapta este posibila intrarea in adancul inimii spre a dobandi adevarata comuniune, si astfel adevarata intrare in Biserica , in duh si in adevar. Si numai unei nadejdi ca a ta ii pot da aceste explicatii spre a fi de folos.

Anca-Miha 23.06.2009 14:20:41

Ma intreb mandria cui e mai mare: a celui care scrie din cele citite, sau a celui care nu primeste din principiu nici un sfat?!?

cris 23.06.2009 14:30:09

Citat:

În prealabil postat de Anca-Miha (Post 147481)
Ma intreb mandria cui e mai mare: a celui care scrie din cele citite, sau a celui care nu primeste din principiu nici un sfat?!?

Cei doi nici n-au ajuns la mandrie, doar cauta.

Fani71 23.06.2009 15:35:49

Citat:

În prealabil postat de cris (Post 147421)
NU as fi scris acest sfat daca nu preciza bmd ca implineste randuielile bisericesti ca sa nu sminteasca pe frati. Pe aceasta treapta este posibila intrarea in adancul inimii spre a dobandi adevarata comuniune, si astfel adevarata intrare in Biserica , in duh si in adevar. Si numai unei nadejdi ca a ta ii pot da aceste explicatii spre a fi de folos.

Pai, Cris, cine dintre noi poate afirma fara pic de indoiala ca 'a intrat cu adevarat in biserica'?
Mie imi place ce zicea parintele Sofronie, ca daca ne intreaba cineva daca suntem ortodocsi sa spunem 'Incerc!'

Ora este GMT +3. Ora este acum 01:01:44.

Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.