Citat:
În prealabil postat de manuela.liliana
(Post 467244)
Nu cred ca politica si religia au ce cauta impreuna una cu alta... Adica daca se face ecumenism ideal ar fi ca religiile astea ratacite gen penticostali, neo-protetstanti, catolici etc sa revina la ortodoxie, nu cum am auzit eu ca vor sa scoata dogme luate din Biblie.
|
De cand crestinismul a devenit religie oficiala, a trebuit din pacate sa coabiteze intr-un fel sau altul cu politicul, cum ziceam, pentru a-si asigura supravietuirea, fiind pana la urma la discretia celui din urma.
Nu atat de vital pentru supravietuire (crestinismul a supravietuit si in catacome), dar daca vrei sa duci cuvantul lui Dumnezeu la cat mai multi oameni, trebuie sa-ti faci drum printre
lupi.
Treaba lor ce vor sa faca protestantii, stii cum se zice, daca intra cainile in biserica, nici biserica nu se spurca nici cainile nu se sfinteste.
Cu rezerve pentru partea a doua - daca vorbim de oameni si omul se trezeste, atunci se si sfinteste.
Dar n-au cum sa se trezeasca daca aia care is treziti ii ocolesc.
Citat:
Cat despre chestiile cu cip, e cu dus si intors. Poate nu-ti pierzi sufletul pentru un amarat de pasaport sau buletin biometric, astea-s doar semne premergatoare.
|
Tot sunt semne premergatoare de 2000 ani incoace.
Nu in "semne premergatoare" si urmarirea lor
obsesiva sta mantuirea.
Citat:
Nu-i ok sa-ti aiba cineva datele si sa fii monitorizat 24h/7 zile pe saptamana.
|
Cu pasaportul nu esti monitorizat 24/7, dar cu telefonul mobil da.
N-am vazut nici o propaganda de genul "renuntati la telefonul mobil ca e semn premergator apocalipsei".
Citat:
Ideea e sa nu il accepti sub piele.
|
Sigur ca poti sa nu accepti ceea ce nici macar nu ti s-a propus.
A, poti sa ai fantezii de genul sa te opui la persecutii imaginare, dar nu e sanatos..
Citat:
La Petru Voda deja se vorbeste mult despre asta.
|
Asa e cand au unii Internet si nu stiu ce sa faca cu el.