Forum Crestin Ortodox

Forum Crestin Ortodox (http://www.crestinortodox.ro/forum/index.php)
-   Generalitati (http://www.crestinortodox.ro/forum/forumdisplay.php?f=503)
-   -   Buletinele actuale au cip? (http://www.crestinortodox.ro/forum/showthread.php?t=15663)

AlinB 07.11.2012 21:02:23

Citat:

În prealabil postat de antoniap (Post 480315)
Subscriu. Asa a fost si pe vremea lui Noe. Cei care il luau in ras pe Noe din cauza ca-si facea corabie s-au inecat cand a venit potopul.

Acelasi argument l-ar putea folosi si un client al cabinetului de psihiatrie.
Asta nu inseamna ca ce crede el cand uita sa-si ia medicamentatia, se va intampla in realitate.

Citat:

Sa ne gandim ca, poate, exista crestini care vor sa inteleaga ce se intampla in aceste vremuri. Al cui interes este acela de a li se ascunde adevarul?
Sau al cui interes este acela de a li se vinde gogosi, impodobite frumos cu trimiteri la citate care nu exista?

MihaiG 07.11.2012 21:05:26

Citat:

În prealabil postat de antoniap (Post 480403)
Vad ca esti insistent. Vrei doar sa ma contrazici sau vrei sa intelegi cum stau lucrurile?

Chiar nu vrei sa intelegi ca traim vremurile lui ,,Scapa cine poate."' si ca in nimic oficial nu vei vedea scris ca trebuie sa ne ferim de cipuri? Ar fi cazul sa te trezesti si tu dupa atata vorbaraie. Pai mai-marii nostri nu stiu cum sa ni le vare pe gat si ai vrea sa recunosca public ca sunt nocive? Sa nu uitam, totusi, ca au promovat asa cum au putut, iar demnitatile ierarhice nu se confunda cu sfintenia. Putin ierarhi au reusit sa ramana sfinti, caci puterea corupe. Chiar mari duhovnici ortodocsi care s-au ocupat de aceasta problema au recunoscut ca nu vor exista solutii pentru toata lumea si ca fiecare va raspunde personal de ceea ce face, asa cum scrie in Apocalipsa.

Oamenii cu viata sfanta au in istorie locul lor, caci prin ei vorbeste Insusi Dumnezeu. Credinciosii ortodocsi fac ascultare cu discernamant, pana la pacat, pana la erezie, nu orbeste. Nu inghit pe nemestecate tot ce li se ofera.

Daca ierarhul aluneca intr-o directie gresita, eu nu ma fac partas la alunecarea lui. Daca am argumente din Biblie si din scrierile unor parinti cu viata sfanta, atunci pot sa-i cer sa ia in calcul si pozitia mea, chiar daca el nu va recunoaste public ca am dreptate. Din pacate, cam asa stau lucrurile in zilele noastre.

Mulțumesc. Mi-ați confirmat părerea inițială. SCHISMĂ. Sola sriptura înlocuită cu SOLA SANCTUM. Nimic nou sub soare.

AlinB 07.11.2012 21:07:27

Citat:

În prealabil postat de Miha-anca (Post 480301)
Credeam ca putem discuta serios despre o problema serioasa.
In lipsa unui raspuns, mai buna e tacerea, domnilor!

Pai asta nu e in dreptul tau, atunci cand ai fost intrebata in ditamai pasajul-argument cu care ai venit chipurile, in favoarea teoriei cipurilor, unde scrie cuvantul "cip", ai raspuns in dodii?

Citat:

"Iar dimineața ziceți: Astăzi va fi furtună, pentru că cerul este roșu-posomorât. Fățarnicilor, fața cerului știți s-o judecați, dar semnele vremilor nu puteti!" (Matei 16, 3)
Tipic sectar, Sf. Scriptura pe post de par!

AlinB 07.11.2012 21:08:21

Citat:

În prealabil postat de MihaiG (Post 480408)
Mulțumesc. Mi-ați confirmat părerea inițială. SCHISMĂ. Sola sriptura înlocuită cu SOLA SANCTUM. Nimic nou sub soare.

Nici macar.
Li se pun in gura cuvinte care nici macar n-au fost spuse.

Este bataie de joc pe fatza.

antoniap 07.11.2012 21:17:28

Citat:

În prealabil postat de AlinB (Post 480407)
Acelasi argument l-ar putea folosi si un client al cabinetului de psihiatrie.
Asta nu inseamna ca ce crede el cand uita sa-si ia medicamentatia, se va intampla in realitate.

Sau al cui interes este acela de a li se vinde gogosi, impodobite frumos cu trimiteri la citate care nu exista?

Cand nu mai ai argumente, hai sa vorbesti si tu despre psihiatrie, caci tot e la moda. Fireste ca numai altii pot fi pacienti ai cabinetului de psihiatrie, iar noi, cei care vorbim, suntem modele de normalitate si de moralitate.

Eu zic sa-mi raspunzi cu fermitate dupa ce te trezesti.

antoniap 07.11.2012 21:23:02

Citat:

În prealabil postat de MihaiG (Post 480408)

Desteptarea! Bajbai prin intuneric si emiti judecati dupa ureche. Nu e vorba de nicio schisma, ci doar de modul personal de raportare la o problema controversata. Nu stabilesti tu daca e schisma sau nu, ci ortodocsii mei. Nu esti purtatorul lor de cuvant.

Ora este GMT +3. Ora este acum 10:08:22.

Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.