Forum Crestin Ortodox

Forum Crestin Ortodox (http://www.crestinortodox.ro/forum/index.php)
-   Nunta (http://www.crestinortodox.ro/forum/forumdisplay.php?f=5022)
-   -   Barbatii (http://www.crestinortodox.ro/forum/showthread.php?t=14375)

Demetrius 27.01.2013 02:02:08

Citat:

În prealabil postat de Anna (Post 420982)
...Spuneti-mi voi, cine poate sa imi arate cum este adevaratul barbat? Ce e normal si ce nu e normal? Cand voi afla? Si daca e asa de cazut, voi putea vreodata credeti voi sa nu sufar si sa nu judec? Sau nu e cazut? Va spun sincer ca ma afecteaza in asa hal incat mi se pare lumea un iad si nu mai vreau sa traiesc...

Eu zic că această aversiune exagerată față de bărbați poate fi urmarea unei mari dezamăgiri sentimentale, poate inconștiente.

Ekaterina 04.02.2013 20:22:13

Am gasit la dr. Dmitri Avdeev un punct de vedere interesant, ce ne prezinta intr-o alta lumina problema barbatilor afemeiati. Acesta considera ca femeile se fac vinovate pentru atitudinea de consumism pe care barbatii o au fata de ele, deoarece au alintat prea mult barbatii. Iata ce spune dr. Dmitri Avdeev:

"O fata trebuie sa fie inaccesibila si atunci barbatul va da dovada de calitati morale: barbatie, tarie de caracter, asiduitate, bunatate si tandrete. El va deveni cavaler, aparator al curatiei si neprihanirii feminine. Astfel, barbatul va fi nevoit sa va cucereasca increderea si dragostea, manifestand calitati de barbat adevarat, nu de afemeiat.

Mihailc 04.02.2013 20:54:13

Citat:

În prealabil postat de Ekaterina (Post 501134)
Am gasit la dr. Dmitri Avdeev un punct de vedere interesant, ce ne prezinta intr-o alta lumina problema barbatilor afemeiati. Acesta considera ca femeile se fac vinovate pentru atitudinea de consumism pe care barbatii o au fata de ele, deoarece au alintat prea mult barbatii. Iata ce spune dr. Dmitri Avdeev:

"O fata trebuie sa fie inaccesibila si atunci barbatul va da dovada de calitati morale: barbatie, tarie de caracter, asiduitate, bunatate si tandrete. El va deveni cavaler, aparator al curatiei si neprihanirii feminine. Astfel, barbatul va fi nevoit sa va cucereasca increderea si dragostea, manifestand calitati de barbat adevarat, nu de afemeiat.

:21: ... și în timp ce bărbatul "adevărat" cântă serenade la poalele turnului de fildeș încercând să cucerească încrederea și dragostea inaccesibilei nubile, apare un afemeiat fermecător, sparge ușa, ia fata și se cară.

DragosP 04.02.2013 21:49:07

Ca un porc.

Ekaterina 05.02.2013 15:58:29

Citat:

În prealabil postat de Mihailc (Post 501152)
:21: ... și în timp ce bărbatul "adevărat" cântă serenade la poalele turnului de fildeș încercând să cucerească încrederea și dragostea inaccesibilei nubile, apare un afemeiat fermecător, sparge ușa, ia fata și se cară.

:21: Nu zic nu, o ia dar nu o tine mult, poate nici nu ajunge cu ea prea departe, deoarece pe drum vede o alta mai atragatoare si considera ca un schimb ar fi oportun. Un barbat adevarat nu trebuie sa fie un visator, un blegovan si un trist, trebuie sa aiba curajul sa lupte pentru ceea ce isi doreste si iubeste. Alaturi de un afemeiat femeia va suferi tot timpul, nu va avea pic de liniste.

Si pentru ca tot am ajuns in acest punct, care sunt oare calitatile unui barbat adevarat? Va astept cu interes opiniile:)

AndruscaCIM 05.02.2013 16:35:43

Citat:

În prealabil postat de mihailc (Post 501152)

Citat:

În prealabil postat de dragosp (Post 501179)
ca un porc.

:24: :21:..............

N.Priceputu 05.02.2013 17:02:07

Citat:

În prealabil postat de Ekaterina (Post 501333)
Si pentru ca tot am ajuns in acest punct, care sunt oare calitatile unui barbat adevarat? Va astept cu interes opiniile:)

Opiniile cui? Pentru că dacă ne întrebi pe noi, nu trebuie decât să ne facem autoportretul.

Ekaterina 05.02.2013 21:22:21

Citat:

În prealabil postat de N.Priceputu (Post 501349)
Opiniile cui? Pentru că dacă ne întrebi pe noi, nu trebuie decât să ne facem autoportretul.

:21: Dostoievski considera simtul umorului o dovada de agerime a spiritului. Sa incepem cu aceasta calitate :)

DragosP 05.02.2013 21:27:56

Simțul umorului.

Yasmina 05.02.2013 21:35:28

Citat:

În prealabil postat de Ekaterina (Post 501444)
:21: Dostoievski considera simtul umorului o dovada de agerime a spiritului. Sa incepem cu aceasta calitate :)

Foarte adevarat,cu pretentia ca acest simt al umorului sa ramana in proportii decente si sa nu excaladeze spre cinism si batjocura,cum ades se intampla printre persoanele foarte inzestrate.

Ora este GMT +3. Ora este acum 08:46:22.

Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.