Forum Crestin Ortodox

Forum Crestin Ortodox (http://www.crestinortodox.ro/forum/index.php)
-   Secte si culte (http://www.crestinortodox.ro/forum/forumdisplay.php?f=5031)
-   -   Ignorati sectantii (http://www.crestinortodox.ro/forum/showthread.php?t=14346)

DragosP 18.07.2012 11:51:39

Citat:

În prealabil postat de osutafaraunu (Post 459546)
În cazul acesta este o carte ne-ortodoxă. Ortodoxia nu este normă în acest Univers. Deasupra tuturor stă Dumnezeu!

Oricât ai vrea tu să te îmbeți cu Bem-Bem, tot erezie se numește. Nu "ne-ortodoxă" ci "eretică". Cum din păcate sunteți și voi sectanții. Dumnezeu să vă ajute!

osutafaraunu 18.07.2012 11:54:11

Citat:

În prealabil postat de DragosP (Post 459554)
Oricât ai vrea tu să te îmbeți cu Bem-Bem, tot erezie se numește. Nu "ne-ortodoxă" ci "eretică".

În cazul acesta se numește "eretică" doar din punctul de vedere al ortodoxiei. În ce privește restul Universului, rămâne cum am stabilit!:4:

bluester 18.07.2012 11:58:40

Citat:

În prealabil postat de osutafaraunu (Post 459553)
Total irelevant! Cărțile Ellenei White au apărut în Statele Unite, unde Biserica Ortodoxă era minoritară, chiar mai minoritară decât adventismul în România.

m-am referit la tarile majoritar crestin ortodoxe !
Oricum , nu ma intereseaza SUA. O tara fara cultura si plina de prooroci mincinosi. Toate erezii satanice si sectele de acolo vin.

osutafaraunu 18.07.2012 12:02:33

Citat:

În prealabil postat de bluester (Post 459559)
m-am referit la tarile majoritar crestin ortodoxe !
Oricum , nu ma intereseaza SUA. O tara fara cultura si plina de prooroci mincinosi. Toate erezii satanice si sectele de acolo vin.

Crezi că țările majoritar creștin ortodoxe sunt ferite de erezii, prooroci mincinoși, incultură și secte satanice?

bluester 18.07.2012 12:04:33

Citat:

În prealabil postat de osutafaraunu (Post 459556)
În cazul acesta se numește "eretică" doar din punctul de vedere al ortodoxiei. În ce privește restul Universului, rămâne cum am stabilit!:4:

La Mantuitorul Iisus Hristos se ajunge printr-o singura cale (veche ,infiintata de apostoli, stiută, si sigură=Ortodoxia) si in nici un caz prin mai multe cai.
Orice lucru care se afla pe arătură riscă sa se piarda in intuneric.

bluester 18.07.2012 12:10:04

Citat:

În prealabil postat de osutafaraunu (Post 459560)
Crezi că țările majoritar creștin ortodoxe sunt ferite de erezii, prooroci mincinoși, incultură și secte satanice?

Nu sunt ferite , insa au o sansa la mantuire. Spre deosebire de ratacitii care s-au lepadat (de bunavoie) de credinta apostolica si au imbratisat inchinarea la tatal minciunii.

osutafaraunu 18.07.2012 12:10:23

Citat:

În prealabil postat de bluester (Post 459561)
La Mantuitorul Iisus Hristos se ajunge printr-o singura cale (veche ,infiintata de apostoli, stiută, si sigură=Ortodoxia) si in nici un caz prin mai multe cai.
Orice lucru care se afla pe arătură riscă sa se piarda in intuneric.

De acord cu tine, cu singura precizare că acea "singură cale" este Iisus Hristos. iar El n-a numit-o niciodată "Ortodoxia", ori "Biserica Ortodoxă".

osutafaraunu 18.07.2012 12:11:35

Citat:

În prealabil postat de bluester (Post 459562)
Nu sunt ferite , insa au o sansa la mantuire. Spre deosebire de ratacitii care s-au lepadat (de bunavoie) de credinta apostolica si au imbratisat inchinarea la tatal minciunii.

Până moare omul, tot mai are o șansă, oricât de rătăcit ar fi.

bluester 18.07.2012 12:14:03

Citat:

În prealabil postat de osutafaraunu (Post 459563)
De acord cu tine, cu singura precizare că acea "singură cale" este Iisus Hristos. iar El n-a numit-o niciodată "Ortodoxia", ori "Biserica Ortodoxă".

eu vorbeam de calea catre Hristos.

osutafaraunu 18.07.2012 12:18:11

Citat:

În prealabil postat de bluester (Post 459565)
eu vorbeam de calea catre Hristos.

Calea către Hristos o stabilește tot El.

Ora este GMT +3. Ora este acum 05:36:56.

Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.