Forum Crestin Ortodox

Forum Crestin Ortodox (http://www.crestinortodox.ro/forum/index.php)
-   Nunta (http://www.crestinortodox.ro/forum/forumdisplay.php?f=5022)
-   -   Fetele cuminti nu mai sunt la moda? (http://www.crestinortodox.ro/forum/showthread.php?t=13666)

JustNicol 01.03.2012 22:05:46

Citat:

În prealabil postat de Raoul (Post 432531)
Pai sora noastra a zis ca toti baietii pe care i-a intrebat daca ar astepta un an o dupa o fata fara ca macar sa o sarute au spus ca nu. Si am spus ca si mie mi se pare exagerat un an. Caci daca astepti si in luna a 10-a sau a 11-a iti da papucii? Nu am spus ca am neaparat asteptari mari,dar nu vad ce e asa rau in sarut de ar trebui sa astept un an.

Si daca te-ar parasi ti-ar parea rau pt faptul ca nu te-ai sarutat cu ea sau ti-ar parea rau pentru altceva! Lasa ca ai timp toata viata sa te saruti cu viitoarea ta sotia, chiar nu inteleg de ce e asa de important sa te saruti la inceput, sau ti-e frica ca nu o sa simit pasiune la maxim....Ceea ce incepe cu foc si pasiune la inceput se termina repede, sa tii minte!

AlinB 02.03.2012 01:30:25

Citat:

În prealabil postat de Raoul (Post 432531)
Pai sora noastra a zis ca toti baietii pe care i-a intrebat daca ar astepta un an o dupa o fata fara ca macar sa o sarute au spus ca nu. Si am spus ca si mie mi se pare exagerat un an. Caci daca astepti si in luna a 10-a sau a 11-a iti da papucii? Nu am spus ca am neaparat asteptari mari,dar nu vad ce e asa rau in sarut de ar trebui sa astept un an.

Cu alte cuvinte, logica ta este ca macar cu atat sa te alegi daca tot n-ai fost in stare sa intretii o relatie serioasa..

Scuze, asta e logica de pierzator.

Raoul 02.03.2012 02:27:51

Citat:

În prealabil postat de JustNicol (Post 432730)
Si daca te-ar parasi ti-ar parea rau pt faptul ca nu te-ai sarutat cu ea sau ti-ar parea rau pentru altceva! Lasa ca ai timp toata viata sa te saruti cu viitoarea ta sotia, chiar nu inteleg de ce e asa de important sa te saruti la inceput, sau ti-e frica ca nu o sa simit pasiune la maxim....Ceea ce incepe cu foc si pasiune la inceput se termina repede, sa tii minte!

Daca m-ar parasi poate nu ar fi o problema,dar daca 5 ar face la fel,ce as ajunge? As pierde ani din viata! Si nu am spus neaparat de la inceput,dar nici 1 an de zile,a aiurea,nu stiu cum sa zic. Ai dreptate si tu ca ceea ce incepe cu foc se termina repede dar nu ma refeream chiar la asta. Mereu cautati extremele mesajelor,ori eu nu asta vroiam sa transmit... Iertare.

Citat:

În prealabil postat de AlinB (Post 432777)
Cu alte cuvinte, logica ta este ca macar cu atat sa te alegi daca tot n-ai fost in stare sa intretii o relatie serioasa..

Scuze, asta e logica de pierzator.

Nu ai inteles nimic. Nici nu ma asteptam sa o faci.

Profetul de carton 02.03.2012 08:15:49

Citat:

În prealabil postat de JustNicol (Post 432727)
Sunt de acord cu dvs, aveti mare dreptate!

si cat este de neigienic, poti lua helicobacter pylori

Laura19 02.03.2012 08:45:58

Citat:

În prealabil postat de Profetul de carton (Post 432790)
si cat este de neigienic, poti lua helicobacter pylori

Sau mononucleoza (boala sarutului)

stefan florin 02.03.2012 09:23:31

Citat:

În prealabil postat de JustNicol (Post 432726)
Pai pacatul intra prin placere....Era o conferinta de-a lui Parintele Teofil Paraian care vorbea despre relatia de prietenie intre un baiat si o fata si spunea ca e pacat ca tinerii sa se sarute, caci atunci cand ei se cunosc trebuie sa fie intre ei Iisus Hristos.....De la un sarut se poate ajunge la multe, cat de tare te-ai crede, e mai bine sa eviti ispitele decat sa te arunci in ele si sa nu faci fata.....:)

si parintele pe ce se bazeaza cand spune ca este pacat ca 2 tineri sa se sarute? El de unde stie? Scriptura nu zice una ca asta.Parca parintele Nicodim Mandita zicea ca e pacat si atunci cand 2 tineri stau pe o banca in parc singuri. Nu vi se par lucruri exagerate? De cand sarutul intra la categoria desfranare? Si daca un baiat saruta o fata dupa 1 an de zile, nu mai este pacat? Daca 2 tineri se iubesc sincer si au frica de Dumnezeu nu v-a intra nici un pacat in relatia lor prin sarutare, vor stii cand sa se opreasca. Bunul Dumnezeu v-a veghea asupra lor. Doamne ajuta!

Profetul de carton 02.03.2012 09:31:19

Citat:

În prealabil postat de stefan florin (Post 432793)
Daca 2 tineri se iubesc sincer si au frica de Dumnezeu nu v-a intra nici un pacat in relatia lor prin sarutare, vor stii cand sa se opreasca. Bunul Dumnezeu v-a veghea asupra lor.

Pai da, ei nu trebuie decat sa se sarute, ca in rest are grija Domnul de toate, si nu vor pacatui, asta e sigur...

Profetul de carton 02.03.2012 09:32:37

Citat:

În prealabil postat de stefan florin (Post 432793)
Parca parintele Nicodim Mandita zicea ca e pacat si atunci cand 2 tineri stau pe o banca in parc singuri.

depinde ce fac acei tineri, daca doar stau pe banca, in ce consta pacatul???

stefan florin 02.03.2012 09:38:30

Citat:

În prealabil postat de Profetul de carton (Post 432797)
depinde ce fac acei tineri, daca doar stau pe banca, in ce consta pacatul???

prin faptul ca stau singuri pe banca in parc si sunt nesupravegheati de nici un parinte . Asta am citit in cartea "Cele 24 de vami ale vazduhului", vol 1. Doamne ajuta!

stefan florin 02.03.2012 09:40:20

Citat:

În prealabil postat de Profetul de carton (Post 432795)
Pai da, ei nu trebuie decat sa se sarute, ca in rest are grija Domnul de toate, si nu vor pacatui, asta e sigur...

Depinde cu ce scop saruta baiatul pe fata nu? Nu toti tinerii se ghideaza dupa instintul animalic

Ora este GMT +3. Ora este acum 12:44:22.

Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.