vsovivi |
27.07.2011 16:56:03 |
Citat:
În prealabil postat de GLAdoS
(Post 382538)
Ce-ai mai vrea tu.... ;)
|
Cu ce m-aș alege? Ne-ar râde curcile, că ar ieși zvonul că GLAdoS i-a făcut plecăciuni lui... mie, și ce s-ar mai distra de noi... zvonerii și răspândracii...
Tu crezi că asta m-ar îngâmfa și că m-aș mitui cu afacerea asta la inimă că iată am găsit un fraier să-mi facă plecăciuni?
Păi n-aș câștiga decât deznădejde căci știu că doar Domnului se cuvine să te închini, că doar eu nu am făcut nimic bun... deci pentru ce aș putea primi slavă de la omanei ca tine? M-aș auto păcăli și l-aș lepăda pe Dumnezeu ajungând să slujesc măririi mele mincinoase de sine pe bază de slugărnicie și ipocrizie... iar dacă te-ai închina pe bune, atunci aș vrea să cred că nu mie ci Domnului căci El e Adevărul, iar eu doar încerc să-l copiez, căci acum avem model, nu mai e ca pe vremea lui Adam și Eva.
Dar nu te opresc să-mi dai satisfacții... n-ai decât... dar nu te oblig, dacă atât te poate duce capul... să fii sănătos.:78:
„Dați întietate unii altora în...”, deci poate că nu te-ai supăra să ne facem plecăciuni unii altora... pentru plăcerea lui Dumnezeu.
Păi în mod normal omul ar trebui să se plece celui ce trăiește Adevărul, adică sfințenia... dar omul se pleacă pentru avantaje... mituind sau ironizând.
Dar nu ai avea de ce să mi te pleci că eu sunt păcătos și mîndru... dar așa din joacă și ironie, n-ai de ce să îndemni pe alții... și de ce mie și de ce nu sfinților? Că și eu de la ei știu că ăla e adevărul... că și ei cred exact așa cum este scris la Evanghelie...
|