Citat:
Pt cultura ta generala,sectele vin de la masoni.De aceea,Ortodoxia le combate.Ortodoxia a ramas la fel.Daca altii s-au desp. de ea,platiti de evrei si au inventat dogme eretice,nu e vina noastra.
|
Aha. Am inteles, nu e biblia de vina, ca e neclara si interpretabila, masonii sunt de vina. Si evreii. E evident ca nu avem aceeasi cultura generala, si ca nu citim aceleasi carti. Foarte evident, as spune.
Toate alea 34.000 de secte sunt platite de evrei? Al naibii evrei...
Citat:
Pai asteapta sa ajunga la liceu.Nu inteleg de ce te plangi,nu ii invata despre violenta din VT la 7 ani.Nici la liceu.La 7 ani nici nu cred ca se facea religie,oricum,te invata rugaciuni si generalitati.Cand vor creste,vor citi si ei VT si isi vor forma o opinie.E trist pt un copil sa nu creada in nimic.Nu fi egoist.
|
Informeaza-te un pic despre ce se face in scoala la ora de religie, dupa ai vorbim. Eu sunt egoist ca vreau o abordare corecta si impartiala, nu tu, care vrei sa prezinti "adevarul" tau unor minti inca neformate. Am inteles.
Citat:
Dumnezeu e Dumnezeu,nu om.Iar faci analogie,despre care comentati ca sunt ilogice,atunci cand le fac eu.
|
Atata timp cat o sa continui sa crezi ca orice face dzeu e bine si de neatacat, discutia asta nu isi are rostul. Si da, analogia ta cu atomii era ilogica, si ti-am explicat de ce, in amanunt.
Citat:
Cere un semn.Eu cer si am si o prietena care a cerut si s-a mirat de felul in care l-a primit.Nu iti spun mai multe,ca oricum nu vei crede.Incearca.
Du-te la manastiri,vezi lupta preotilor cu lunaticii,nu stiu...
Daca stii spaniola,iti mai dau un vid cu dovezile stiintifice din Biblie,mai consistent decat cel in romana.
|
Repet. Indubitabil si indiscutabil, vazut si vizibil de catre toti. in toata lumea. Laica si religioasa. Nu la manastiri, semn cerut, etc. Asa, de la dzeu venit, ca asa vrea el.
Citat:
Dumnezeu a creat fulgerul.
|
Inseamna ca dzeu a creat si toate bolile alea nasoale, si s-a uitat la oameni cum mor in chinuri, fara sa ridice un deget.
Citat:
Daca ai fi citit,ai fi auzit de multi oameni care au fost electrocutati exact dupa ce au injurat.
|
Si din nou, un exemplu de un dzeu bun si iubitor. In omnipotenta sa, nu gaseste alt mijloc punitiv pentru niste bieti oameni care injura, decat sa ii loveasca cu un fulger. Tare.
Auzi, eu stiu de 5 copii care se rugau la o cruce de fier, au fost loviti de traznet si au murit. Asta ce arata? Uite aici:
http://theins.org/thefrontpage/the-n...-is-a-bad-idea
Citat:
Cand au legalizat casatoria intre homosexuali in California,brusc,au aparut o gramada de focare de incendii.Bineinteles ca Dumnezeu face ca un lucru sa se implineasca si prin planul fizic.Adica,atunci cand insanatoseste un om,il face sa vada,la TV,numele unui medicament.Astfel,TV e calea prin care ii arata ce trebuie sa faca.
|
Spune dupa mine: corelatia nu implica cauzalitate. Ai zis? Acum ia gandeste-te ce inseamna.