Tartaruga |
01.09.2012 13:45:18 |
Citat:
În prealabil postat de Demetrius
(Post 468090)
Vă rog să comparați și să observați cum le-a făcut Dumnezeu trupurile bărbatului și femeii; apoi(tot comparativ) răspundeți-vă la întrebarea câți copii poate ”însămânța” bărbatul într-un an și câți copii poate naște femeia într-o viață?
Cu toate astea, apostolul spune omului(bărbatului):
1. Cât despre cele ce mi-ați scris, bine este pentru om să nu se atingă de femeie.(1Cor7,1)
Dreptatea Lui se aplică mereu dumnezeiește, iar noi ar trebui s-o acceptăm ca atare; dacă n-o pricepem nu El e de vină.
Vă rog să recitiți căci eu am postat un răspuns la ”materialul genetic bărbătesc mai bun” (de care ați afirmat că n-ați mai auzit), iar dvs ați văzut... ”nodul din papură”.
|
Femeia poate naste atatia cati pot fi crescuti in mod responsabil si cu respect pentru viata data. Unii barbati insa isi inchipuie ca ar putea fi ca si cucii, sa puna samanta si sa se ocupe apoi femeia de restul, ca doar ea e mama natura. Daca credeti ca asa a facut Dumnezeu trupurile celor doi va inselati. De aceea va intreb din nou: de ce barbatii de azi nu pot face ca Avram, adica copii cu servitoarele, daca sotia este sterila? In alta ordine de idei, aveti o parere in ceea ce priveste sterilitatea masculina? Stiti cine este mai frecvent "vinovat" de lipsa copiilor intru cuplu steril?
In legatura cu citatul dat din Ap. Pavel, ce anume ii scrisesera corintenii pentru a le raspunde ca e bine sa nu se atinga de femeie? Credeti ca are vreun rost sa dati citate scoase din context care astfel nu isi mai comunica mesajul? Ce anume scrisesera corintenii? Ce a vrut Pavel sa spuna prin acea fraza si prin cele ce au urmat? Cum de nu le-a dat voie sa faca ca si Avram daca dreptatea lui Dumnezeu este neschimbata? Cum de nu putem sa ne casatorim cu fratii/surorile vitregi/vitrege daca dreptatea lui Dumnezeu este aceeasi? Stiti care este riscul casatoriilor co-sanguine? Cum respectati dvs. dreptatea lui Dumnezeu? Casatorindu-va cu rude apropiate si facand copii cu servitoarea daca sotia este sterila? Concret ma intereseaza nu tot fraze teoretice, ca la astea toti sunt buni. Concret: te casatoresti cu sora vitrega si faci copii cu servitoarea? Da sau nu? Te atingi de femeie, da sau nu?
Despre "Material genetic barbatesc mai bun" nu am auzit in lumea medicala si in sensul dat de dvs. cu x si y, ci raspunsul corect este cel ce vi l-a dat Tomita in postarea 200. Dvs. sunteti diletant in ale stiintei medicale, si tocmai diletantismul este cel mai periculos in astfel de domeniu. Si va inselati crezand ca Biblia v-a invatat neadevarurile ce le-ati sustinut pentru ca ea nu invata asa ceva, ci dvs. va cautati motive sa va justificati propriile ganduri despre masculinitate.
|