Forum Crestin Ortodox

Forum Crestin Ortodox (http://www.crestinortodox.ro/forum/index.php)
-   Alte Religii (http://www.crestinortodox.ro/forum/forumdisplay.php?f=5034)
-   -   Ateismul (http://www.crestinortodox.ro/forum/showthread.php?t=379)

quasar 07.10.2007 21:15:39

Bine ...de ce ne este mila?pt ca stim ca ai o viata frumoasa,pt ca viata traita fara simt("nu mi-a fost rusine de nimic...") nu poate fi decat "frumoasa".Dar ne este mila de cei ca tine (mila in ADEVARATUL sens al cuvantului nu compatimire)pt ca viata ta ar putea sa fie infinit mai frumoasa dar tu nu stii asta,si se pare ca nici nu vrei sa stii:(:(

Glamorous_witch 08.10.2007 19:12:32

Eu sunt liberala.Mergand spre anarhism.Ateii au si ei diferite opinii politice.

quasar,nu traiesc "fara simtire".Am facut si greseli,mi-am dat seama de asta,am trecut peste ele si ma voi stradui in viitor sa nu le repet.

08.10.2007 19:21:08

Citat:

În prealabil postat de Glamorous_witch

quasar,nu traiesc "fara simtire".Am facut si greseli,mi-am dat seama de asta,am trecut peste ele si ma voi stradui in viitor sa nu le repet.

Esti fericita? Daca da, ce inseamna pentru tine a fi fericit?
scuza-mi indiscretia:cool:

Glamorous_witch 08.10.2007 19:37:15

Am o familie intelegatoare,am prieteni buni,nu sunt bolnava,nu traiesc in saracie,am posibilitatea de a studia ceea ce imi doresc,am planuri de viitor.Cred ca am multe motive sa fiu fericita.

cozia 08.10.2007 19:38:36

Citat:

Fetita vrajitoare glamouroasa, fi sanatoasa, mergi in pace, iti dorim numai bine, fie numele Domnului Binecuvintat!
Hadeti sa lasam fetita in pace, nu tuturor le-a fost dat sa inteleaga din prima "care-i treaba" si eu sunt unul dintre ei asa ca o inteleg!...in schimb, girlie!... niciodata nu am spus ca nu este Dumnezeu, aici trebuie sa ai grija, ca e groasa!:D

Glamorous_witch 08.10.2007 19:47:46

Nu mi-e frica.Nu am crezut niciodata in Dumnezeu,si nu mi s-a intamplat nimic groaznic:)

Glamorous_witch 08.10.2007 21:18:41

Imi iubesc f mult parintii.Te pot asigura ca ni i-as vinde ptr nimic in lume.Ideea ca ai nevoie de religie ptr a putea fi moral mi se pare o mare tampenie.Poti fi ateu si f moral sau imoral.

Si credinciosii au comis crime.Inchizitia,arderile pe rug,razboaiele sfinte,cruciadele,terorismul.Asta inseamna ca niciun credicios nu poate fi moral?

quasar 08.10.2007 21:21:44

Citat:

Nu mi-e frica.Nu am crezut niciodata in Dumnezeu,si nu mi s-a intamplat nimic groaznic:)

INCA

Glamorous_witch 08.10.2007 21:33:21

Nu cred.Am 18 ani,si pana acum am rezolvat toate problemele fara ajutorul lui Dumnezeu.Deci,se poate.

bmd 08.10.2007 21:46:18

Citat:

Am 18 ani,si pana acum am rezolvat toate problemele fara ajutorul lui Dumnezeu.Deci,se poate.

Uite un exemplu tipic de tinar care ma face sa-mi sara sigurantele. Am 18 ani,si pana acum...Adica bai tantalailor voi cu mine va puneti? Pai daca am reusit sa-mi iau bacul ma mai sperii eu de boala copilului? De moartea parintilor? De spatele prietenilor la greu? De razboaie? De accidente? De somaj? De foamete? De cutremur? De batrinete? De faliment? De singuratate?........ CE mi se mai poate intimpla?:p
Pe de alta parte prea altfel nu am fost nici eu!:rolleyes: Si ateeii mai ales cei tineri au marea sansa de al mai intilnii pe Dumnezeu si de a ne depasii pe noi toti! Pacat ca Dumnezeu trebuie sa-i dea mai intii cu capul de toti peretii (cum a facut cu mine) ca sa se trezeasca!

Ora este GMT +3. Ora este acum 06:46:49.

Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.