![]() |
Traditie a studiat mult problema asta, asa ca sa speram ca se intoarce repede ca sa-ti dea raspunsul adecvat. :)
|
Am fost, suntem si vom fi Oameni..si nu Ingeri..nu putem fi numai in forma mintala..avem un trup. Hristos si-a luat un trup..a inviat in trup, un trup spiritualizat, transfigurat..dar un trup..sufletul poarta cunostiintele trupului...suntem oameni, cu trup...nu suntem ingeri, fiinte mintale, nu suntem si nu vom fi..ramanem oameni si apoi...de ce nu vreti trup?....
Omul e limitat acum, are nevoi..hrana, apa..nu putem sa le negam, aratati-mi un Sfant care nu a recunoscut aceste limite, pe care mereu au incercat sa le doboare... Omul poate trai in starea actuala fara hrana un anumit numar de zile, sunt oameni care au incercat fie cu voie, fie fara voie..dar cum suntem acum omul nu poate trai fara apa prea mult timp.. "In medie, un om care cantareste 65 de kilograme poate fi sigur ca aproximativ 41 de kilograme (63-70 %) din organismul sau este apa"..In trupul care-l avem aici apa are un rol mult prea important pentru el pentru a o putea ignora.. Stim noi ce este un trup transfigurat?..nu stim..de ce atunci atatea aberatii in acest post?doar din dorinta de a spune ceva? sau.....in fine.. o zi buna... |
nu inteleg,cum puteti spune ca nu exista microbi sau atomi?daca nu exista in Biblie,inseamna ca nu exista?Sunt multe lucruri care nu exista in Biblie,dar totusi ele exista.Cand ne imbolnavim prin microbi,tot Dumnezeu ne da aceasta boala,Dumnezeu se foloseste de cele de pe pamant,ca totul sa para firesc.Asa cum da si ploaia,acolo este un proces,insa tot de la Dumnezeu este.
|
Alexandra draga, aceste vremuri sunt extrem de aproape si chiar observam o plecaciune evidenta a stiintei in fata religiei. Pe zi ce trece Evolutionismul e contrazis si demontat bucata cu bucata. Chiar in ziarul Lumina de sapatamana trecut se facea referire la aceasta intr un articol extrem de interesant si bine fundamentat.
|
Citat:
|
Citat:
|
Pacifist, eu am discutat cu el pagini intregi pe topicul asta, ajungand sa imi spuna ca nu exista nimic si ca totul este o iluzie, inclusiv simturile noastre sunt o iluzie. Ceea ce vreau sa spun pana la urma asa ca un ultim mesaj pentru Traditie, este ca iluziile acestea pentru noi sunt realitate, iar pentru el sunt iluzii. Simplu si adevarat. :)
|
Citat:
|
scuze, am vrut sa spun ca religia nu are, si in acelasi timp are, legatura cu stiinta.:D
|
in fine... nu mai conteaza... imi bat capul aici si eu am luni examen la chimie. :|
|
Ora este GMT +3. Ora este acum 03:51:10. |
Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.