![]() |
Citat:
Chiar nu-ti dai seama ca la o privire mai atenta asta se cheama parazitism ? Si ceilalti chiar nu-si dau seama ca ar trebui sa va lase in ratacirile voastre ? Ce legatura aveti voi cu Biserica Crestina fondata de Hristos alta decat ca va folositi de o carte pe care altii au declarat-o sfanta ? Nu mai zic ca ati scos si o gramada de pagini din ea. |
Citat:
Cine are ochi de văzut să vadă! |
Citat:
Mai mult decit atit, am constatat inca o data ca nu respectati ceea ce e scris in Sfinta Scriptura, cu toate ca sustineti ca o cunoasteti. |
Citat:
Între timp, mi-ați rămas dator cu niște răspunsuri: Este adevărat că biserica adventistă de ziua a șaptea îngăduie, în anumite situații, avortul ? Este adevărat că în spitalele adventiste se practică avorturi ? Este aceasta o practică Hristică ori apostolică; deci biblică, creștină? Ori nu? Nu degeaba pun această întrebare pe un topic dedicat insultării și blasfemierii Fecioarei Maria, care, printre alte titluri, îl poartă și pe acela de Protectoare a copiilor nenăscuți. |
Citat:
|
Citat:
|
Citat:
|
Citat:
Ați rămas dator cu o întrebare. Noi, catolicii, dar și ortodocșii, ne rugăm Maicii Domnului pentru protecția copiilor, atât nenăscuți cât și născuți deja. O considerăm, pe bună dreptate, modelul suprem și perfect de maternitate. Raportat la această situație, vă întreb încă o dată: Este adevărat că biserica adventistă de ziua a șaptea îngăduie, în anumite situații, avortul ? Este adevărat că în spitalele adventiste se practică avorturi ? Este aceasta o practică Hristică ori apostolică; deci biblică, creștină? Ori nu? |
ucenic
Aveti o mare problema cu semantica cuvintelor, cu limbajul FIGURAT al imnografiei, iar acum pot sa inteleg pe deplin de ce sunteti un apostat al Bisericii Lui Hristos.
|
Citat:
Avem si alte momente in Sfinta Scriptura cind unii oameni, din smerenie, nu s-au apropiat ei insisi de Domnul nostru ci au apelat la apostoli. Astfel, avem intimplarea cind niste greci au venit la Ierusalim. Ei doreau sa-L intilneasca pe Domnul nostru, iar pentru asta au apelat intai la Filip, Filip i-a spus lui Andrei si amandoi i-au spus DOmnului nostru. Avem si un alt moment relatat in Sfinta Scriptura, un pic mai emotionant pentru romano-catolici, deoarece este amintit la fiecare Sfinta Liturghie: sutasul roman care avea sluga bolnava nu a mers el insusi la Domnul nostru, ci i-a trimis pe batrinii iudeilor. Acestia L-au rugat staruitor sa-l ajute pe acest sutas. Domnul nostru s-a indreptat spre casa sutasului, iar acesta i-a iesit in intimpinare spunind "Doamne, nu sint vrednic sa intri sub acoperamintul meu; de aceia nici pe mine nu m-am socotit vrednic sa intri la mine". Cu alte cuvinte, Sfinta Scriptura ne ofera destule exemple in care cei care au mijlocit pentru altii au fost apropiatii Domnului Nostru, iar unii crestini, din smerenie, se roaga Mamei Domnului sau apropiatilor Lui, sfintii. Nu s-a schimbat nimic, in fond. Pe de alta parte, ieri, la Sfinta Liturghie romano-catolica, s-a citit din Faptele Apostolilor si iata ce le spunea sfintul apostol Pavel efesenilor: "Vegheați asupra voastră și asupra întregii turme, peste care Duhul Sfânt v-a pus pe voi răspunzători, ca să fiți păstorii Bisericii lui Dumnezeu, care îi aparține lui însuși, datorită sângelui pe care l-a vărsat propriul său Fiu. Eu știu, că, după plecarea mea, vor intra între voi lupi fioroși, care nu vor cruța turma. Chiar dintre voi înșivă se vor ridica unii bărbați care vor răspândi învățături răstălmăcite, ca să-i atragă pe ucenici de partea lor." Nici in aceasta privinta nu s-a schimbat nimic. Lupii fiorosi sint intre noi. |
Ora este GMT +3. Ora este acum 02:12:33. |
Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.