![]() |
Multumesc
Eu una spun din tot sufletul Multumesc frate zaharia care te-ai implicat si tinut buna randuiala in acest topic deschis de draga noastra dorinastoica .
Multumesc deasemenea tuturor userilor implicati ca m-ati aceptat sa ma rog alaturi de voi toti pentru Radu-Stefan si nu numai. Multumesc pentru finalu facut cu aceasta rugaciune comuna. Doamne ajuta ! |
Citat:
|
Imi pare rau ca am sesizat doar cu cateva ore intarziere... Asta pt ca nu am mai intrat pe forum de curand .
Sa va fie ascultate rugaciunile ! |
Multumesc si eu tuturor.
Sa il vindece Maica Domnului pe Radu-Stefan si pe toti copilasii bolnavi! Si la cat mai multe initiative de acest gen, caci, din pacate, ocaziile nu lipsesc. Ofttopic: e chiar normal ca userii sa aiba pareri contradictorii referitoare la anumite aspecte, dar e bine ca suntem uniti in aceeasi credinta si in rugaciune. Altfel degeaba am avea aceleasi viziuni in ceea ce priveste lucruri mai mult sau mai putin marunte... |
Nu stiu daca este doar o coincidenta sau chiar este o situatie fericita .
Asata seara, la orele 23.45. , s-a incheiat prima editie a emisiunii de divertisment-concurs "Te cunosc de undeva" la televiziunea Antena-1. Cistigatorul concursului ,CeReBel ,a donat premiul sau de 15.000 de euro pt. copilasul Radu-Stefan, suferind de cancer si aflat in Germania la tratament . Daca asa cum am spus, este o situatie fericita, si este vorba de acest copilas pt. care a fost deschis acest topic , atunci putem observa ca Dumnezeu a mai miluit pe parintii copilului sprijinindu-i cu inca putin pt. a se descurca pe unde s-or afla cu baietelul . Dumnezeu sa ii ierte si sa ii binecuvinteze pe toti ! |
Asta da veste minunata domnule Zaharia !
Sa-L binecuvanteze Dumnezeu pe acel tanar. |
Citat:
Dumnezeu să le răsplătească dragostea tuturor celor care asemenea mie au fost inpresionați de cazul acestul micuț care are dreptul la viață. |
Citat:
Repet parerea pe care o am din totdeauna : bine este sa fim citi mai multi infratiti in rugaciune in numele cuiva , caci nu se stie pt. cine si mai ales pt. care lucru al cuiva , Dumnezeu se va milostivi , ca asculta rugaciunile si-l va ajuta pe cel ce "coboara de la Ierusalim",. Chiar si in acest caz particular, cum am fost noi ("...caci unde vor fi 2 sau 3 adunati in numele Meu, acolo voi fi si eu in mijlocul lor " !) Evanghelia ni se arata vie si adevarata intotdeauna ! Pace si bucurie tuturor fratilor intru credinta ! |
Citat:
Doamne fii laudat si slavit! Ce veste buna! |
Ma bucur si eu pentru acest ajutor primit de Radu Stefan si il vad si ca o intarire pentru noi, care ne rugam pentru cei bolnavi, cat si pentru cei care sunt bolnavi si au nevoie de ajutor.
Dumnezeu sa ne ajute si sa ne miluiasca! |
Ora este GMT +3. Ora este acum 22:04:17. |
Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.