Forum Crestin Ortodox

Forum Crestin Ortodox (http://www.crestinortodox.ro/forum/index.php)
-   Generalitati (http://www.crestinortodox.ro/forum/forumdisplay.php?f=503)
-   -   ceausescu-ura sau lacrimi?26 ianuarie se naste un mit (http://www.crestinortodox.ro/forum/showthread.php?t=12014)

calator prin ploaie 03.02.2011 09:34:15

Citat:

În prealabil postat de iulyaan (Post 331978)
mai fratilor.....mai pippo,ce faceti?sunte-ti copii?da cine a pus in europa comunismul?dumnezeule,parca vb doua limbi!cine a facut tot raul in europa asta?comunismul,comunismul,comunismul,atat stiti?dar cinea adus comunismul asta in lume?marx sau engers?hai sa fim seriosi!cine a pus comunismul si cine l-a dat jos?oare cine?dar chiar asa de greu este sa va uita-ti in istorie si sa vede-ti cum s-au pus aceste sisteme la lucru?ma uimesc!!!!!chiar atat de multa copilarie!

Mai iulyaan draga....comunismul este si ramane oaie neagra nu doar pt trecutul romanesc, cat despre vechii lui stalpi cred ca e vb de Marx si ENGELS..ca nu am habar de vreun "engers"...
ps. da, executarea odiosilor in pripa, in ziua data n-a fost ceva crestinesc....dar cred eu, totul are un scop...Dumnezeu sa ne ierte pe toti !

Melissa 03.02.2011 10:18:03

Citat:

În prealabil postat de Yasmina (Post 332227)
Cum sa ramana?
A fost destul de socant si inuman sa fie impuscat in ziua de Craciun,asa in urma unei judecati ad-hoc,superficiale, toti cei care s-au grabit sa-l reduca la tacere,in loc sa fie supus unui proces in toata regula si stabilita mai apoi pedepsa(care nu trebuia sa fie capitala).
Chiar a parut f suspect ca l-au lichidat asa repede,incat sa duca in mormant toate informatiile despre naparcile pe care le-a hranit la san si care mai apoi s-au autoproclamat"revolutionari".
Sunt multi travestiti in politica actuala,de aceea nu poate fi un sistem democratic,ca la carte in romania,sunt multe reminiscente din trecut,prea mult balast care nu se lasa evacuat cu una cu doua.
Si apoi,nici nu ai democrati veritabili pe care sa-i aduci in joc,asa ca circul politic din romania poate dura si o suta de ani,pana se schimba generatiile...

Draga mea Yasmina, din pacate nu stiu cate generatii vor mai trebui schimbate..Uita-te la Monica Iacob Ridzi de exemplu, care avea cativa anisori in regimul comunist,si uite cat a fost de "democrata"ca ministru .Sa-i dea Dumnezeu sanatate ca are un baietel mic (si am inteles ca e bolnava)sa si-l poata creste,dar nu stiu in ce spirit il va creste! Ca sa-ti dau un exemplu de aici din ograda noastra,un sectar niciodata nu-si va creste fiul in spirit ortodox dar nici Colaps niciodata nu-si va creste fiul in spirit sectar!:5:Asa si cu acest "vierme" al comunismului, se va transmite din pacate din generatie in generatie...Pana cand, habar nu am..Poate pana se curata sangele urmasilor de ultimele reminiscente ale comunismului.

iulyaan 03.02.2011 17:08:22

foarte bine....toata vina este a comunismului....imi place cum ganditi.....acest sistem "democratic"a adus lumea aproape de colaps,din toate punctele de vedere dar,comunismul este de vina.....incatusarea tarilor de catre FMI...tot comunismul este de vina........irak,iugoslavia,acum iranul,afganistan,acum din nou egiptul.......da cine sunte-ti voi,ma democratilor,de va bagati unde vrea nasul vostru?mai lasati avarilor,sa traiasca lumea in pace.de fiecare data gasiti cate-o explicatie,ba femeia nu are libertate si umbla cu naframa pe fata si altele......da ce vreti ma,sa umble despuiate ca femeile voastre,sa faca avorturi pe banda rulanta si sa se impuste copii prin scoli,pt ca nu sunteti in stare sa-i educati,fiind cu capul numai la bani si inavutire?acum nu mai face sotia mancare acasa.s-a emancipat.manca numai la mc'donalds.mancati ma,nehalitilor ca v-o dat america numai plastic sa halitzi.asa cum este reclama de la coca cola:deschide si gusta fericirea! fericiti sa fiti cu tot cu democratia voastra.aaaaaaa si pt cei elevati....imi scuzati limbajul de cartier si ca sunt agramat......dedicatie pt cei care nu pot sa doarma din cauza asta.si se stiu ei care.pt ca democratia scoate numai destepti!savurati fericirea,voi ce-i destepti.parca si vad raspunsul:"aaaaaa,tu ala care ai ceva cu america.....rasistule......esti impotriva europei....europa care a iluminat lumea si a scoso din pestera,chipurile......aaaa,comunistule!sa va spalati cu cuvintele voastre pe cap

Raoul 03.02.2011 17:18:36

Iulian nu are rost sa te mai zbati,nu ai cu cine. Lasa-i sa-si traiasca visul... democratic!

calator prin ploaie 03.02.2011 17:22:31

nostalgie...

Iulyaan draga...apai tu chiar suferi rau de tot dupa....Mai porti in jeb cumva carnetul miraculos? Acu ce sa fac? Planje cat ai vrea....Domnul sa-ti ajute!

iulyaan 03.02.2011 18:06:59

dar nu plang,calatorule!:13:mi-e mila......nu intelege-ti lucrul asta.mi-e mila de voi.....toti marii duhovnici spun ca acest sistem mondial este demonic(mai demonic ca si comunismul),voi nu!daca mai au putin si ating sfantul munte athos......lasa-i raoul,cine sunt parintii bisericii!?astia democrati sunt mai sfinti decat sfintii.aveti un cliseu si pe ala mergeti inainte.dar in jurul vostru nu vede-ti ce se intampla......nu domnule,comunismul este vinovat......asa este,calator prin ploicica,asa este....comunismul este de vina...poate o sa dormiti mai linistiti asa:103:

Melissa 03.02.2011 18:12:03

Citat:

În prealabil postat de Raoul (Post 332449)
Iulian nu are rost sa te mai zbati,nu ai cu cine. Lasa-i sa-si traiasca visul... democratic!

Raoul, tu esti prea frumos ca sa fii comunist...:71:

Dumitru73 03.02.2011 18:20:09

Citat:

În prealabil postat de Melissa (Post 332480)

daca are ochii albastri? ;)

Raoul 03.02.2011 18:34:26

Citat:

În prealabil postat de Melissa (Post 332480)

Frumos,urat,cum o-i fi... sunt comunist. Adica prefer acest regim in detrimentul celui actual.

Melissa 03.02.2011 18:34:46

Gluma:

Citat:

În prealabil postat de Dumitru73 (Post 332487)
daca are ochii albastri? ;)

Asta ar fi singura explicatie..:48:

Ora este GMT +3. Ora este acum 20:00:26.

Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.