iulyaan |
03.02.2011 17:08:22 |
foarte bine....toata vina este a comunismului....imi place cum ganditi.....acest sistem "democratic"a adus lumea aproape de colaps,din toate punctele de vedere dar,comunismul este de vina.....incatusarea tarilor de catre FMI...tot comunismul este de vina........irak,iugoslavia,acum iranul,afganistan,acum din nou egiptul.......da cine sunte-ti voi,ma democratilor,de va bagati unde vrea nasul vostru?mai lasati avarilor,sa traiasca lumea in pace.de fiecare data gasiti cate-o explicatie,ba femeia nu are libertate si umbla cu naframa pe fata si altele......da ce vreti ma,sa umble despuiate ca femeile voastre,sa faca avorturi pe banda rulanta si sa se impuste copii prin scoli,pt ca nu sunteti in stare sa-i educati,fiind cu capul numai la bani si inavutire?acum nu mai face sotia mancare acasa.s-a emancipat.manca numai la mc'donalds.mancati ma,nehalitilor ca v-o dat america numai plastic sa halitzi.asa cum este reclama de la coca cola:deschide si gusta fericirea! fericiti sa fiti cu tot cu democratia voastra.aaaaaaa si pt cei elevati....imi scuzati limbajul de cartier si ca sunt agramat......dedicatie pt cei care nu pot sa doarma din cauza asta.si se stiu ei care.pt ca democratia scoate numai destepti!savurati fericirea,voi ce-i destepti.parca si vad raspunsul:"aaaaaa,tu ala care ai ceva cu america.....rasistule......esti impotriva europei....europa care a iluminat lumea si a scoso din pestera,chipurile......aaaa,comunistule!sa va spalati cu cuvintele voastre pe cap
|