![]() |
Eu stiu ca infertilitatea in trecut ca si in prezent este considerata pedeapsa de la Domnul pentru pacate ( inclusiv sau... mai ales pacatul infidelitatii). Ideea este ca pentru a obtine ce iti doresti trebuie sa iti schimbi total viata. Sa te rogi mult... cat poti de mult catre Sfintii Domnului si Maica noastra si Domnul te va ierta. Roaga.te, spovedeste.te, lipeste.te cat poti de mult de Domnul si El te va auzi. Eu asa mi.am primit puiul. Nu aveam ce tratamente sa fac... pur si simpul nu ramaneam insarcinata. Nu deznadajdui ca va veni si vremea ta. Roaga.te si indruma.ti apoi puiul catre Domnul crescandu.l ca pe un adevarat crestin.
|
Citat:
|
Desigur...actele dureaza ceva...cateva luni..trebuie sa obtii un certificat de familie adoptatoare...deci...dureaza ceva, dar daca ai gasit bebelusul poti sa-l vizitezi.
|
Citat:
Si nu ne putem schimba niciodata aceasta pozitie din cauza suferintei din suflet. Si nu-mi doresc decat sa nu sufere si altii, tineri asa ca noi. |
Citat:
|
Nu mai vreau sa raspund nimanui, Discutia nu are rost.
Sunt si medici aici care nu inteleg de ce au devenit medici daca se opun asa de vehement stiintei. Repet, in acelasi mod se discuta inainte si despre transplant. La fel se discuta si acum si despre tratamente medicale, medicamente si etc. De ce va mai faceti fratilor medici si va mai duceti la medic atunci cand sunteti bolnavi? Tot ceea ce este medical este rau. In fond si transfuzia de sange este tot un pacat. Unii refuza si asta in numele lui Dumnezeu. Da, se poate si cu rugaciunea si cu tratamente naturiste, dar nu trebuie neglijate nici cele medicale, stiintifice. Impreuna pot ajuta. Toate sunt de la Dumnezeu date. Si daca nu ne potolim cu rautatea, tot El ni le si poate lua intr-o secunda pe toate, cu tot cu Pamant. Ca sa mai raspund la niste ultime intrebari: 1. Nu ne putem muta toti in Valea Plopului ca sa capatam un copil. Acei copii nu sunt dati pentru ca mai au parinti. Mai scria cineva asta pe alt fir. S-a interesat direct la parintele. Parintele nu are copii orfani. Copiii aia nu stau insa nici cu parintii lor, si nici nu sunt dati in adoptie. Nu-mi este clar. 2. Nu, nu am facut in vitro si nici nu ne-am dus sa facem copii cu alti parteneri, desi ne-a venit in minte. Ne respectam mult. 3. Nu stiu de ce safie pedeapsa de la Dumnezeu. Multa lume are probleme de fertilitate de la nastere. Cu ce sunt ei vinovati? 4. Fara forme nu poti lua un copil de nicaieri. Nu este legal. Chiar si de la maternitate, sau un copil de la cineva cunoscut, trebuie sa faci forme si sa respecti niste legi. Exista site-uri pentru adoptie si vedeti acolo cu ce probleme se confrunta cei ce vor sa adopte. Asa cum am mai spus, voi cei care aveti copii nici nu stiti si veniti aici cu idei sa luam de la maternitate sau de la femei, privat. Am vrea si noi, dar nu suntem la piata, iar copiii nu sunt marfa. 5. Si da Lore, ne-am interesat si nu am avut si nu avem sanse. Suntem saraci, exista limite de varsta si alte probleme legale. Daca se putea, am fi avut copil pana acum, macar infiat. Eu am incheiat acest subiect. Dumnezeu va lamuri si aceasta chestiune intr-o zi. Tomita ai scris f.frumos ultimul tau mesaj. Aici se vorbeste atat de fara suflet despre oameni si despre copii, de parca am fi toti marfa. Si animalele si tot sunt mai respectate. Mai bine multumiti lui Dumnezeu ca nu sunteti voi in pozitia altora si va vin copiii in poala si inca sanatosi. Cine si daca merita numai Dumnezeu stie. |
Citat:
|
Hai sa va spun cum am facut eu, cu ani in urma am botezat un baiat de la casa de copii, avea un anisor, el fiind din alt judet, cei de acolo ne-a spus ca nu o sa-l mai vedem deoarece a plecat in judetul lui si atunuci... eu cu sotul am zis ca e pacat sa-l pierdem, avem responsabilitatea..ca nasi, si l-am luat in plasament, dureaza ff putin, nu e asa complicat, acest copil nu era adoptabil dar acum ca s-a schimbat legea ...
|
Citat:
|
Citat:
Material genetic mai bun inseamna nealterat, cu mai multa informatie. Mai bun calitativ nu inseamna mai mult y decat x. Binecuvantarea divina nu inseamna sa ai baieti si nu fete (astfel nici Sf Fecioara Maria nu s-ar fi nascut). Este nevoie de echilibru in societate. Un exemplu ca patimite/defectele afecteaza ADN-ul este si studiul care arata ca ADN-ul barbatilor care fumeaza este afectat (http://www.campuspr.co.uk/men-smoke-...nborn-children). |
Ora este GMT +3. Ora este acum 11:47:12. |
Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.