![]() |
Impreuna cu sotul meu,in ultima perioada ne uitam la diverse filme documentare,mai ales despre natura,despre flora si fauna si secretele acesteia.Sunt extraordinare,ne alimenteaza intea spre cunosterea mediului nostru inconjurator,si sunt incredibil de frumoase.
Nu ai cum sa afirmi ca nu exista atomi,ci mai degraba sa constati cat de superioara este Divinitatea care a facut aceasta lume atat de compleza,dar si de perfecta in oranduirea ei. |
Pai nu stiu ce sa spun parca si parintele Cleopa s-a dus la doctor..
Si parca Sfantul Apostol Toma era medic. La fel cu Sfantul Evanghelist Luca. Tocmai asta e ideea ca lumea materiala a fost creata de Dumnezeu din nimic si aceasta este o minune si depaseste puterea noastra de intelegere de acum si din veacurile viitoare. Exista o dimensiune de taina a lumii. Si mai este foarte important ca daca noi nu stim/nu credem ca ceva exista asta nu inseamna ca acel ceva nu exista. Creatia lui Dumnezeu chiar si cea materiala este infinita la nivel mic . Dupa electroni exista si alte particule mai mici sub care exista si alte particule si asa mai departe. Ca nu s-au descoperit asta e partea a doua. Acu ce sa zic era Parintele Dumitru Staniloaie in inselare? |
dar au la baza aceste explicatzii o mare pacaleala, o minciuna pe care au trimis-o in timp inapoi spre milioane de ani shi apoi au ashteptat sa auda ecoul ei revenit pe pamant.... e o mare aberatzie formula lor de testare a varstei unui obiect prin radiatzia crbonului 14, n-am sa explic dar mie mi-e foarte clar ca au la baza cateva erori flagrante de aprozimare din cauza unor presupozitzii shi deductzii greshite... suntem la aproximativ 7500 de ani de la facerea lumii iar virstele alea shi datarile despre milioane de ani sunt comice shi puerile dar bune pentru creduli ca practic ei se straduie sa sustzina teoria bigbangului... teorie ce are la baza o stupida minune facuta de nimeni, o actziune total intamplatoare, o explozie cu miliarde de ani in urma, shi apoi tot asha din intamplare in intamplare am ajuns pana in zilele noastre total intamplator shi tot asha o sa shi disparem prin minuni total intamplatoare... nu ca e cel mai simplu de sustzinut intamplarea minunata facuta de nimeni? nu ai nici o responsabilitate cand o sustzii shi este de necombatut complet... dar va zic eu ca formula aia de calcul a varstelor mostrelor, aia cu carbon 14 este eronata shi nici macar nu este in concordantza cu shtiintzele fizico-matematice ci este o demonstratzie greshita, la fel ca aia cu viteza fixa shi maxima a luminii in vid, de 3*10**8m/s.... ca viteza luminii este nelimitata, nu are maxim. Dar cine ma crede pe mine, nimeni, dar nici nu ma intereseaza sa ma creada cineva, dar teoriile shi demonstratziile lor shi formulele respective au in ele un viciu de demonstratzie avand shi multe presupozitzii extrapolate total absurd. :)
|
"Dai raspunsuri de parca ai cunoaste tainele."
"Iar tu care ma cataloghezi pe mine esti si mai superior. Glumesc, dar realitatea e ca expun un punct de vedere pe un forum ca si tine, nu ai motive sa-mi faci aceasta observatie. Ce ai vrea, sa nu discut nimic, sa nu particip la discutii? " Unde a fost catalogare acolo?? Am specificat doar usurinta cu care afirmi anumite lucruri si negi altele. Tacerea e o virtute, eu nu vreau sa postez doar ca sa ma aflu in discutii, doar cand simt ca as avea ceva de spus. Iar acum nu am nimic de spus, doar ca am dreptul sa ma apar spunand ca nu am catalogat, ci poate doar am indemnat la moderatie, eventual la sustinerea celor afirmate..Si am o mica intrebare, cum poti afirma crestine despre o persona ca e un "zero trist"? stii tu cine e la capatul celalalt?ai tu habar cum sunt eu?in ce cred eu?cum cred eu? cine a catalogat prin afirmatia asta??? ...nu-mi vine sa cred ca postez pentru un post cu afirmatii atat de goale... |
E un filmulet de parintele Cleopa care se numeste "Moise si cele sapte ceruri".
|
Citat:
|
Dar Stefane, eu nu vad ca Traditie, nesocoteste importanta apei ca find vitala pentru existenta din viata asta, el spunand ca va fi si-n viata viitoare.
|
Nu Cristiane, ai inteles tu gresit, el a vrut sa spuna ca viata de aici este premergatoare celei de dupa moarte, iar daca noi suntem dependenti de apa aici pe Pamant, vom fi si dupa ce murim. Stau si ma gandesc ca ce sustine Traditie poate fi valabil numai in cazul in care omul trnasforma nevoia pur fiziologica in viciu, inlocuind apa cu alcoolul; in acest fel cred cu toata convingerea ca asa este, pentru ca si dincolo cel impatimit va pofti la cele cu care s-a desfatat cu lacomie toata viata lui, si de aceea nici nu va putea intra in Rai, patimasul fiind tras in jos de insasi pacatele lui.
|
Citat:
|
Pai inainte ca sa i se faca dealungul vremii un sistem iluzoriu de identificari senzitive,(daca asa o fi fost :dozingoff:), cum a fost omul initial, imediat dupa alungarea din Rai? Adica cum aratau Adam si Eva din punct de vedere fizic imediat dupa cadere? Sa inteleg ca nu aveau corp, ci traiau numai sub forma mintala, eterica? Hmmm....:dozingoff:
|
Ora este GMT +3. Ora este acum 22:29:02. |
Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.