![]() |
Este doar o tactica ieftina a Masoneriei sa bage spaima si deznadejde in oamenii de rand.
Nu va fie frica, nu va lasati afectati de starea lucrurilor. Toate acestea sunt probleme lumesti, noi sa ne vedem de sufletele noastre. |
Citat:
Unde am aberat?Unde ti se pare ca nu sunt un om normal?Asta suna a jignire si a atac personal.Te-a deranjat postul despre Basescu?Ai putea sa intelegi ca e doar o parere,si ca sunt oameni pro si contra Basescu. |
Citat:
societatea pentru care lucrez, anul trecut a dat 150 de oameni afara. cei care au ramas au stat cu somaj tehnic, adica 75 % din salariu. Luna aceasta mai dau inca 40 % afara si e de ordinul sutelor. La cfr, au dat in februarie 10000 de oameni afara. Nu s-a intamplat nimic. Unul dintre parinti lucreaza acolo. la munca de jos. pt ca a fost atat de multa lume concediata, acum parintele meu trebuie sa faca munca la inca 3 colegi. Nu sporuri, nu zile festive, ture de 12 ore. La tv se vorbeste despre cfristi ca si cum toti ar fi ca nasul din tren. se uita ca sunt oameni care lucreaza la siguranta circulatiei, la marfa etc. Oricum si acolo nu s-a umblat cu concedierile la nivel inalt. In fine.. alte exemple...pt ca se stie ca cei care au votat cu dl basescu sunt cei din asa zisa clasa de mijloc...in oraselul meu de provincie mai sunt vreo doua fabrici. anul trecut au fost dati afara cu sutele. Cei care au ramas, au ramas cu somaj tehnic. Pe cand la Primarie s-au facut angajari anul trecut. La Primarie se dau bonusuri si prime de vacanta sau de sarbatori. |
Citat:
|
Citat:
|
Citat:
|
Citat:
Saracia din Romania si modul greoi in care se implementeaza aceasta infrastructura si de altfel orice chestie noua ce tine de "civilizatie" este in favoarea noastra, a crestinilor ingrijorati de aceste noi arme ale dusmanului... ne dau timp de "inarmare". Oricum, electronica, calculatoarele, internetul (!!)si ce sa mai zic de jocurile pe calculator sunt un pericol, o otrava sufleteasca. Stiu ce spun! am in familia mea un dependent de calculator, internet si jocuri... Desi, uite, ma folosesc de internet ca spun aceste lucruri, nu sunt "fan". |
Citat:
Dacă ești ortodox,ar trebui să înțelegi că nu poporul este vinovat de această sărăcie,ci cei care l-au condus.Dacă nu se fura și nu se vindea această țară,nu am fi ajuns în această situație. Oamenii muncesc însă sunt răsplătiți cu salarii de mizerie si pensii mici. |
Citat:
|
Citat:
si dupa aia sa se faca noi alegeri. e bine sa ne pastram doza de optimism si in vremuri de criza. si eu cred ca nu se va solutiona criza, ci vom intra in una si mai mai, si mai mare si...tot asa solutia? sa ne intoarcem fata catre Dumnezeu, ca sa ne dea putere sa rabdam ce va sa vina, ca oricum soluite nu exista(poate doar anii de glorie ai celui menit sa piarda sufletele). |
Citat:
Părintele Arsenie BOCA |
Citat:
Cine iubeste pe Domnul, trebuie sa alunge de la el frica de cele ale lumii, de schimbari politice, economice si sociale. In viata de zi cu zi trebuie sa urmam un fel de invers proportionalitate. Cu cat vor scadea mai mult veniturile si cu cat se vor ingreuia mai mult taxele si impozitele, cu atat mai mult sa alergam noi la Domnul, la rugaciune si la pocainta, la dragoste si la iertarea celor ce ne gresesc noua. Cu cat va fi mai greu pentru trup, cu atat trebuie sa ne ingrijim mai mult de suflet. Va trebui ca printr'un suflet odihnit si intarit, sa sprijinim si un trup temator si incercat. |
referitor la greva de la Uzinele Grivita(1933)
Citat:
sa postez un link despre eroul acelor zile.Am ales chiar site-ul CFR>daca nici ei nu stiu de aceea greva... http://www.cfr.ro/jf/romana/nr8/CtinNegrew.htm Bye |
Citat:
|
Citat:
Ca 20 ani ne-am certat: "cu aia e mai bine, ba nu..cu ceilalti era mai bine". Cand de fapt, indiferent ce ar fi, aceeasi politica se duce: distrugerea economiei nationale. Si cand te gandesti ca Ceausescu care a lasat in urma o tara fara datorii externe si fara dependenta de placaciuni fata de FMI, unde toata lumea avea unde sa munceasca pentru un salariu decent, a fost impuscat tocmai pentru: "subminarea economiei nationale". |
Panica insa face din ce in ce mai multe victime. Cate atacuri de panica tratau medicii acum, sa zicem, 20 de ani?
Cu cat evolueaza societatea, cu cat descoperim, revolutionam si beneficiem de cat mai multe, cu atat problemele cu care ne confruntam devin mai subtile, mai rafinate si cu atat mai greu de perceput si diferentiat. |
Ce va intereseaza pe voi de bani si de lumea asta ? Veti fi cu Iisus pe lumea cealalta si veti avea tot ce doriti. Mai usor intra camila prin urechea acului decat bogatul in Rai !
Uitati ce mai zice Iisus : "De aceea zic vouă: Nu vă îngrijiți pentru sufletul vostru ce veți mânca, nici pentru trupul vostru cu ce vă veți îmbrăca; au nu este sufletul mai mult decât hrana și trupul decât îmbrăcămintea? " Deci voi sunteti oamenii lui Iisus sau oamenii banilor ? Orice discutie despre bani si problemele acestei vieti este necrestineasca pentru ca viata adevarata este cea alaturi de Dumnezeu nu cea sub slugia banilor. Defapt nu ma mira, desi romanii se declara 99% ca fiind crestini foarte putini sunt crestini. Intr-o lume cu 99% crestini nu s-ar fi furat niciodata un catelus din cauza ca mi-am luat ochii 2 minute de pe el :(. |
Citat:
|
cateva date istorice
Citat:
|
se stia demult ca vor ajunge sa apeleze si la metoda asta. si chiar daca sa zicem ca ar fi facut ca noi, tot s-ar fi ajuns aici. in fond, ei nu tin cont de parerile noastre. noi trebuie sa tacem din gura si sa ne supunem. asta-i Romania actuala.
cateva proteste (dintre care am impresia ca unele sunt planificate doar ca sa faca o imagine la un moment dat) nu o sa rezolve "criza" si nu o sa puna economia pe picioare care-i la pamant de ceva timp. si asta pentru ca s-au trezit unii sa-l voteze, din nou, pe Basescu. nu am sa-i inteleg niciodata de ce l-au votat (romanii ma refer; ca au fost si voturi din afara asta este; nu avem ce face..) si o sa suporte si ei consecintele odata cu noi :) dar asta este... vremuri grele... multe incercari/provocari... vom trece peste. daca avem credinta in Dumnezeu, vom trece si peste asta. eu asta cred. |
Citat:
|
Citat:
p.s. pentru destindere ai, puteti apela la compania noastra navala NavemFlota, pentru o plimbare cu vaporasu' condus de, cine altcineva, ati ghicit, marinarasu' nostru' cel viteaz, base'capitan'de'plai'cu'nasu'n'rom, pe baltoaca numita Romania. |
Citat:
oare n u e romanul un ins ce manca mai mult decat produce ??? si asta e baiul de-i zice criza ? |
Citat:
p.s. Cauta si tu sa auzi ce le zice base alor sai in spatele usilor inchise, si anume : Ba daca nu aplicati masurile acum, vom pierde alegerile urmatoare...iata nene, cu ce se ocupa presedintele tau, de fapt si de drept..cu bunastarea nemenicilor din pd-l si a lui...nu a ta, a mea ori a orcarui alt roman...Sa traiti ..cum ati votat ! Da te'ntreb restu' ce vina au avut ? |
Citat:
Da nu asta-i cauza ca tara nu merge bine ! In fond pot exista 2 cauze conjugate-!1). politici economice proaste ( si pt asta putem sa-i luam de guler pe politicieni !!! ) 2). slaba calitate a marii mase a poporului, care daca nu se prea inghesuie sa munceasca, nici o mie de genii politice nu-l pot obliga pe nea. Tarata sa-si taie iarba din fata blocului, in loc sa stea cu burta mare la televizor,si cu niste mici langa el si o bere ! |
Citat:
p.s. Cauta si tu sa auzi ce le zice base a lor sai in spatele usilor inchise, si anume : Ba daca nu aplicati masurile acum, vom pierde alegerile urmatoare...iata nene, cu ce se ocupa presedintele tau, de fapt si de drept..cu bunastarea nemenicilor din pd-l si a lui...nu a ta, a mea ori a orcarui alt roman...Sa traiti ..cum ati votat ! Da te'ntreb restu' ce vina au avut ? |
Citat:
NU OM FI NOI CEL MAI RAU POPORDIN LUME, DEPARTE DE MINE GANDUL DE-AMI DEFAIMA NATIA, DESI NU E CURATA, CA PARCA SUNT CAM 4 MILIOANE DE TIGANI PE AICI, DA LA CAPITOLUL MUNCA, PUTEM PRIMI LECTII DE LA ALTII !!! LA FEL LA CAPITOLUL EFICIENTA, ORGANIZARE,SIMT COMUNITAR ...ETC ! |
Citat:
|
Citat:
Problema este ca ne-am obisnuit cu astfel de manevre, romanul e pe mentalitatea "las'ca merge si-asa...". Merge si cu salarii taiate, merge si fara serviciu, merge mai rau de atat, merge cum o fi.. Ei, nu merge asa! P.S. Care armata?! Mai exista asa ceva in Romania? |
Citat:
In '89 efectivul militar cca 900.000 de oameni.(tot ce insemna structura militara, fara industria de aparare), ~220.000 de oameni pregatiti de lupta permanent.(nu racari evident). Toate unitatile de rachete grele, de ex. au fost desfiintate si rachetele au ajuns in Israel. Ultima unitate dezafectata Tecuci. Asta-i realizare pd-l & base. Romania in acest moment, nu poate face fata unei agresiuni din partea Albaniei, daramite...si avem experienta trista din razboiul II, cand Anglia s-a fundit, Franta a fost ocupata, de Polonia ce sa mai zic...asa ca aviz amatorilor cu "eventualul" ajutor NATO si american... Sa va amintesc ca Romania in '89(inca din '76) producea avione de lupta, fapt ce a isterizat Moscova...unde zburau scrumierele prin geamuri si se zbiera, cum , de unde tehnologie, de ce nu am stiut...Mergeti la Craiova sa vedeti uzina... |
Citat:
Cu siguranta ne vor ajuta americanii in caz de razboi, doar sunt aliatii nostri, nu-i asa ??? :)) |
Citat:
Americanii sunt aici pentru interesul lor si atat. Intelege-ti odata pentru totdeauna ca intre state nu exista prietenie, ci, doar interese, si ale conjucturale, adica, americanii pot sa nu intervina daca interesul lor nu o impune. Daca nu te ajuti tu insuti, nu te ajuta nici d..u...Poate, doar, bunul Dumnezeu...daca, interesul o impune... |
Citat:
|
Citat:
Oricum, societatea in care traim a invatat oamenii, treptat, ca nu sunt capabili sa schimbe nimic, ca nu mai detin puterea. Poporul a uitat ca el este forta adevarata in tara, nu nevastuicile de la Cotroceni. Uita-te pe strada la oameni si ai sa vezi aceiasi expresie seaca "Eu nu pot face nimic", "Sunt un zero", "Sunt un nimic". Pur si simplu au ajuns intr-o stare de apatie generala in care nu mai au chef sa faca nimic pentru tara. In loc sa fim batuti, ucisi si torturati, ne-au paralizat din interior. |
Citat:
Pregatiti pentru orice eventualitate, asa ca sa nu vorbesti de maine, o alta limba...desi, cred ca pentru tine nu ar fi un deranj...despre stapani, ce sa mai zic, numa' de bine... |
pt cine nu are rabdare sa se(mai)uite la tv..
un link mai jos>masuri>rezumat.Sursa>Mediafax.Bye
http://www.mediafax.ro/social/vezi-a...-si-ce-6106567 |
Citat:
a, da ! de atacul martienilor?:))))))))) Vb serios acum, pai daca la razboi te gandesti, pai razboi e in viata ta. Io sunt acolo unde a fost voia Bunului Dumnezeu sa fiu. Te rog sa treci prin Germania, sa simti pe pielea ta ce inseamna bunul simt in trafic, puterea de munca a nemtilor, si respectarea sarbatorilor prin zi libera. Se gandeste careva la razboi? NU! Doar la munca ! Arbeit, arbeit, arbeit... |
Citat:
|
Citat:
Ce-ar fi oare sa avem macar jumate din puterea lor de munca?? |
Citat:
Lor nu le pasa de moralitate, de dreapta-credinta, pentru ca de altfel n-ai vedea atatea legi aberante pe la ei. Si aici ma refer si la Occident, caci a fost corupt de erezii si paganism. De ce judecam? Pentru ca suntem Ortodocsi, pentru ca urmam cuvantul adevarat si neschimbat a lui Dumnezeu care spune ca toti cei ce schimba cuvantul Lui vor fi aspru pedepsiti. Adica exact situatia din Vest... Dupa schisma cauzata de mandria lor, au aparut ereziile, sectele si starea asta generala de libertinaj care a adus tarile in ruine spirituale. Pot sa fi ei cei mai harnici, sa aiba toate bogatiile si avutiile pamantului ca tot nu m-as duce la ei. Raman la o Romanie lenesa dar bogata spiritual si Sfanta! |
Ora este GMT +3. Ora este acum 18:47:21. |
Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.