Forum Crestin Ortodox

Forum Crestin Ortodox (http://www.crestinortodox.ro/forum/index.php)
-   Generalitati (http://www.crestinortodox.ro/forum/forumdisplay.php?f=503)
-   -   Presedintele din 2009 pana in 2014 (http://www.crestinortodox.ro/forum/showthread.php?t=7300)

andreicozia 08.10.2009 23:14:50

Concluzia din ce citesc mai sus este ca indiferent ce marioneta sta pe scaunul prezidential Romania oricum este vinduta americanilor si EU iar Basescu nu este altceva decit un alt limbric pupindosist la NAto ca si presedintele Georgiei care-si minca cravata in timpul interviului la televizor cind mintea despre atacul asupra Osetiei de Nord.

Deci astea fiind datele problemei trebuie sa ne hotarim cine mai arunca si un ochi spre noi , poporul, si parerea mea este ca Basescu este cel mai versat si mai scapa ceva firimituri de la masa boierilor si la amariti....dupa cum am vazut pensiile sub Tariceanu s-au dublat...altceva nici ca ma intereseaza...daca o vad pe maica-mea si alti pensionari ca nu mor de foame eu sunt fericit...in rest se pot minca intre ei precum sacalii

Banii zic eu sunt cei mai importanti in alegerea conducerii. Sunt OK daca dau drumul la bani si beneficii, intr-o lume avara unde platesti taxe si pentru un tusit.

tigerAvalo9 24.10.2009 18:59:37

A inceput campania electorala ,razboiul electoral printre candidatii de la presedintie.

Cei mai important candidati sunt:Mircea Geoana,Traian Basescu,Sorin Oprescu,Crin Antonescu,Corneliu Vadim Tudor si Kelemen Hunor.

crisenc 25.10.2009 10:29:22

consens

Citat:

În prealabil postat de Marius22 (Post 171928)
Cred ca lucrarea lui Dan Puric are loc la un alt nivel, acela al "redesteptarii constiintei". Sa nu ne asteptam ca el sa relanseze economia tarii noastre.

Intradevar REDESTEPTAREA CONSTIINTEI!
Mai intai insa:
1.Este o discutie ipotetica pt ca este putin probabil ca Omul Dan Puric sa accepte asa ceva!
2.Relansarea economiei nu se face de catre Presedintele Romaniei (economia este specializarea mea de cca 29 de ani), pt ca dpdv constitutional Presedintele nu are prerogative in acest sens.
3.Excelent accentul REDESTEPTAREA CONSTIINTEI !!! Acesta este intradevar misiunea noului Presedinte al Romaniei. in contextul economic actual!

pacatoasa 25.10.2009 15:00:26

Eu tot pe Basescu o sa-l votez, nu pentru ca ar fi bun, ci pentru ca din pacate nu este altul mai bun. Nu vreau sa ajunga hienele de la PSD la guvernare. Eu nu am uitat ca ei sunt cei care au pus tara pe chituci , vanzand fabrici, combinate, etc....distrugand totul. Iar cei de la PSD sunt manevrati de tatuca lor Iliescu, care este un ateu declarat.

Acum vad ca nicio televiziune nu-l mai sustine, inainte il sustinea Realitatea, insa Basescu cu echipa sa,nu a vrut sa vanda terenurile din Delta pe care le are concesionate patronul Realitatii si i s-a retras sprijinul. Va dati seama ce ar fi insemnat ca aceste terenuri care apartin tarii sa fie facute proprietate privata!? Ei bine, Basescu nu a lasat sa se intample asta, cum au facut cei de la PSD..au instrainat tot ce au putut...

Sper ca Dumnezeu sa ne dea intelepciune sa alegem totusi presedintele potrivit.

crisenc 25.10.2009 17:50:23

consens

Citat:

În prealabil postat de pacatoasa (Post 175944)
Eu tot pe Basescu o sa-l votez, nu pentru ca ar fi bun, ci pentru ca din pacate nu este altul mai bun. Nu vreau sa ajunga hienele de la PSD la guvernare. Eu nu am uitat ca ei sunt cei care au pus tara pe chituci , vanzand fabrici, combinate, etc....distrugand totul. Iar cei de la PSD sunt manevrati de tatuca lor Iliescu, care este un ateu declarat.

Acum vad ca nicio televiziune nu-l mai sustine, inainte il sustinea Realitatea, insa Basescu cu echipa sa,nu a vrut sa vanda terenurile din Delta pe care le are concesionate patronul Realitatii si i s-a retras sprijinul. Va dati seama ce ar fi insemnat ca aceste terenuri care apartin tarii sa fie facute proprietate privata!? Ei bine, Basescu nu a lasat sa se intample asta, cum au facut cei de la PSD..au instrainat tot ce au putut...

In asta consta CAPCANA de la revolutie incoace: dupa cum spui chiar tu "o sa-l votez, nu pentru ca ar fi bun, ci pentru ca din pacate nu este altul mai bun"
Asa am ajuns sa alegem de atunci (1989) sistematic, pe cel pe care il vor de fapt Ei!

Nu stiu inca CUM!.... Dar, TREBUIE SA NE TREZIM, SA LE ARATAM CA NU MAI SUNTEM PROSTII LOR, PE CARE II MANEVREAZA CUM AU INVATAT DIN 1989 PANA IN PREZENT!

Eu unul nu ma prezint la vot! Nu voi face aceasi greseala (pacat)! Acesti candidati la Presedentia Romaniei crestin ortodoxa majoritara, nu arata semnele Sfintei Treimi!

Sunt si ei niste pacatosi ca noi toti dealtfel, insa acesti candidati (vechi si noi) nu cunosc smerenia si nu urca alaturi de cei care se pocaiesc Calea suitoare si ingusta despre care spunea Parintele Arsenie Boca.

Pe toti fara execeptie ii "vad" stand fiecare la "taraba, tejgheaua" sa, asteptand musterii (votantii) sa le cumpere marfa expusa! Pe suprafata de plastic ordinar a tejgehelei "vanzatorii" expun Romania LOR! Organizati intr-un adevarat "cartel" ne vand iluzia Conducatorului (Presedintelui) crestin! Sunt cei DINTAI vanzatori ai Romaniei care vand TOTUL pe voturi fara sa ne ceara nici un ban!
Ne dau tot ceeace ne lipseste si nu mai trebuie sa invatam nimic ( ce rost are sa inveti sa pescuiesti cand CINEVA (PRESEDINTELE) Romaniei ne baga direct in traista pestele)

Dumnezeu va mijlocii Romaniei Conducatorul Ales sa inceapa sa o (re)transforme in Gradina Maicii Domnului!

PENTRU RUGACIUNILE SFINTILOR PARINTILOR NOSTRI, DOAMNE IISUSE HRISTOASE , FIUL LUI DUMNEZEU MILUIESTE POPORUL ROMAN. AMIN

AndruscaCIM 26.10.2009 10:43:43

Eu ma intreb cum Doamne au ajuns unii sa considere acum n ani ca Iguana asta de om-Basescu ar putea aduce o schimbare inspre bine...oare cum a fost posibil????? Tatal meu a fost colonel in politie si a spus ca nu au ce cauta ofiteri in politica pentru ca cine nu e cu ei e automat impotriva lor, devenind inamicul number 1....si de aceea poate ca ar trebui sa se mai documenteze lumea si sa analizeze lucrurile din toate punctele de vedere si mai ales corect :39:

AndruscaCIM 26.10.2009 10:48:02

Citat:

În prealabil postat de pacatoasa (Post 175944)

Pai nu il mai sustine nimeni pentru ca nu mai e de sustinut, el o ia vertiginos spre dictatura si nu va fi cum vrea el oricum...ar trebui sa respecte si celelalte partide, si nu sa faca panarama de parca ar da comenzi pe vas, mai ales ca e dus pe aratura rau...macar de-ar fi fost intreg la cap, dar asaaaa.....:4:

pacatoasa 26.10.2009 14:12:01

Citat:

În prealabil postat de AndruscaCIM (Post 176126)
Pai nu il mai sustine nimeni pentru ca nu mai e de sustinut, el o ia vertiginos spre dictatura si nu va fi cum vrea el oricum...ar trebui sa respecte si celelalte partide, si nu sa faca panarama de parca ar da comenzi pe vas, mai ales ca e dus pe aratura rau...macar de-ar fi fost intreg la cap, dar asaaaa.....:4:

[SIZE=3]Dupa ce a daramat Guvernul pentru a apara pensiile si salariile speciale, Coalitia PSD-PDL calca in picioare si Constitutia pentru a sustine un premier de fatada stabilit in biroul de la Grivco.[/SIZE]
[SIZE=3] [/SIZE][SIZE=3]PNL-PSD incita la dezordine constitutionala. [/SIZE][SIZE=3] [/SIZE]
Coaliția Grivco calcă în picioare rolul Parlamentului și prevederile constituționale. Vrea să anexeze Parlamentul la propria agendă. PSD-PNL vor să pună Parlamentul în slujba intereselor lor de grup.

Eu cred ca oamenii simpli il vor vota pe Basescu deoarece ei nu lupta pentru privilegii.

AndruscaCIM 26.10.2009 14:42:25

Citat:

În prealabil postat de pacatoasa (Post 176178)
[SIZE=3]Dupa ce a daramat Guvernul pentru a apara pensiile si salariile speciale, Coalitia PSD-PDL calca in picioare si Constitutia pentru a sustine un premier de fatada stabilit in biroul de la Grivco.[/SIZE]
[SIZE=3] [/SIZE][SIZE=3]PNL-PSD incita la dezordine constitutionala. [/SIZE][SIZE=3] [/SIZE]
Coaliția Grivco calcă în picioare rolul Parlamentului și prevederile constituționale. Vrea să anexeze Parlamentul la propria agendă. PSD-PNL vor să pună Parlamentul în slujba intereselor lor de grup.

Eu cred ca oamenii simpli il vor vota pe Basescu deoarece ei nu lupta pentru privilegii.

Eu tocmai sper sa dea Dumnezeu ca oamenii "simpli" sa faca ceva incat sa nu mai ramana atat de simpli in gandire...pentru ca e foarte trist si chiar pacat.

glykys 26.10.2009 14:54:11

Eu nu pot sa inteleg cum de il mai sustine cineva pe basescu! acum 5 ani l-au votat mai ales intelectualii si acum ce zice? ca el nu a avut nevoie de scoala ca sa ajunga presedinte, ca suntem o tara de chelneri si tinichigii! Dar asta e, ne place sa fim condusi, ne plac non-valorile, unii s-or fi obisnuit cu dictatura!

AndruscaCIM 26.10.2009 15:14:48

Citat:

În prealabil postat de glykys (Post 176196)
Eu nu pot sa inteleg cum de il mai sustine cineva pe basescu! acum 5 ani l-au votat mai ales intelectualii si acum ce zice? ca el nu a avut nevoie de scoala ca sa ajunga presedinte, ca suntem o tara de chelneri si tinichigii! Dar asta e, ne place sa fim condusi, ne plac non-valorile, unii s-or fi obisnuit cu dictatura!

Exact, se pare ca oamenii simpli vor la conducere tot oameni simpli " de-ai lor", numai ca la conducerea unei tari nu este indicat deloc sa stea un om simplu=non-valoare, ba dimpotriva...Pacat ca oamenii astia simpli cam monopolizeaza tara asta si o fac de ras fara nici o jena, atat din interiorul ei cat si in afara :46:

glykys 26.10.2009 15:45:49

Si referendumul asta mi se pare o mare bataie de joc! Pai da, 50 la suta +1 din 300 de parlamentari sunt mai usor de cumparat decat 50 la suta +1 din 400 si cati sunt acum... ne apropiem din nou de dictatura!

AndruscaCIM 26.10.2009 15:53:13

Citat:

În prealabil postat de glykys (Post 176224)
Si referendumul asta mi se pare o mare bataie de joc! Pai da, 50 la suta +1 din 300 de parlamentari sunt mai usor de cumparat decat 50 la suta +1 din 400 si cati sunt acum... ne apropiem din nou de dictatura!

Ce sa zic, reducerea lor nu e o idee rea...numai ca asta prea putin conteaza de moment ce Basescu nu urmareste decat dictatura si nimic altceva....sau mai bine zis imunitatea parlamentara care o poate detine numai dupa 15 ani, de asta tine el atat de mult sa tot iasa presedinte...ca sa nu mai poata fi urmarit si sa i se dea in vileag chiar toate prostiile pe care le-a facut si le va face mai mult ca sigur :62::66:

adrian010155 26.10.2009 16:11:01

Citat:

În prealabil postat de pacatoasa (Post 176178)

Doamne, ce discurs. Parca il aud pe Boc. Este incredibil.

pacatoasa 26.10.2009 18:33:58

Probabil ca am uitat cum era tara pe vremea baronilor locali PSD.

Atreides 26.10.2009 21:08:42

Eu votez Remus Cernea.Stiu ca nu are nicio sansa,dar macar stiu ca imi reprezinta interesele.
P.S.L-ati vazut pe Geoana cum s-a bagat in fata la coada de pupat sfinte cadavre?

AndruscaCIM 27.10.2009 12:55:20

Citat:

În prealabil postat de Atreides (Post 176308)
Eu votez Remus Cernea.Stiu ca nu are nicio sansa,dar macar stiu ca imi reprezinta interesele.
P.S.L-ati vazut pe Geoana cum s-a bagat in fata la coada de pupat sfinte cadavre?

Nu stiu ce interese ai, dar cu siguranta ultima fraza e execrabila :43:

P.S. Am vrut sa selectez un emoticon cu ajutorului caruia ti-as fi tras una in " imagine", dar nu am gasit..din pacate :mad:

AndruscaCIM 27.10.2009 12:57:40

Citat:

În prealabil postat de pacatoasa (Post 176256)
Probabil ca am uitat cum era tara pe vremea baronilor locali PSD.

Ehehei, fii pe pace ca nu uita nimeni si nu poate trece cu vederea ce si cum a fost si cum ESTE...dar daca tu vezi o schimbare in bine, felicitari!

Atreides 29.10.2009 19:01:53

Citat:

În prealabil postat de AndruscaCIM (Post 176461)
P.S. Am vrut sa selectez un emoticon cu ajutorului caruia ti-as fi tras una in " imagine", dar nu am gasit..din pacate :mad:

Bad post:(

AndruscaCIM 29.10.2009 22:56:25

Citat:

În prealabil postat de Atreides (Post 177170)
Bad post:(

:24: Hmmm...cand am citit acest post al tau in urma cu ceva timp, arata cu totul si cu totul altfel, dar se pare ca te-a afectat si mai mult ulterior :71:

Bad post!!!!??? al meu sau al tau??????????????????:mad:

hmiron 30.10.2009 02:31:35

Citat:

Cum ar fi ca Remus Cernea impreuna cu Marian Bataiosu sa ajunga in turul doi? :))

emanouela 30.10.2009 09:20:37

A nu te duce la vot e cea mai proasta solutie....a te duce la vot si a-l amana e cea mai buna atunci cand nu ai ce alege. Un vot alb este egal cu un vot pro unuia dintre candidati. Te intereseaza, nu te intereseaza circul, ca sa citez una dintre primele postari....lipsa de la vot este egala cu prezenta si votul pt exact cine nu ne dorim sa iasa presedinte.

AndruscaCIM 30.10.2009 14:22:53

Citat:

În prealabil postat de emanouela (Post 177266)
A nu te duce la vot e cea mai proasta solutie....a te duce la vot si a-l amana e cea mai buna atunci cand nu ai ce alege. Un vot alb este egal cu un vot pro unuia dintre candidati. Te intereseaza, nu te intereseaza circul, ca sa citez una dintre primele postari....lipsa de la vot este egala cu prezenta si votul pt exact cine nu ne dorim sa iasa presedinte.

De ajuns sper sa ajung sa votez si eu...dar cum Doamne iarta-ma sa las votul alb cand si dintr-un simplu spasm mi-ar sari mana cu stampila direct in casuta in care NU apare numele Basescu :24:...deci practic imposibil sa ramana alb in cazul meu!!!!!

emanouela 31.10.2009 13:15:54

vroiam sa zic anula (adica apune stampile peste toti cansidatii sau 2, 3).....in loc de amana, scuze

tigerAvalo9 31.10.2009 14:30:02

Ce parere aveti despre Corneliu Vadim Tudor?Mie mi se pare un om corect,care graieste mult adevar dar care are un defect moral,este prea impulsiv.

glykys 31.10.2009 15:13:25

Citat:

În prealabil postat de tigerAvalo9 (Post 177545)
Ce parere aveti despre Corneliu Vadim Tudor?Mie mi se pare un om corect,care graieste mult adevar dar care are un defect moral,este prea impulsiv.

Mie mi se pare ca am sari din lac in put.

OmuBun 31.10.2009 15:31:06

Citat:

În prealabil postat de tigerAvalo9 (Post 177545)

Pai si-asa am ajuns de toata... gluma, dar daca ne-ar mai reprezenta si unul ca Vadim sau Becali, am deveni o parodie catastrofala!
Mi-e mila de noi... Nu prea avem de unde-alege... Dar nu-l mai vreau pe Basescu!... :2:

pacatosul 14.11.2009 18:29:04

Crin Antonesc presedinte!

Dupa 5 ani in care Basescu a ras de noi si si-a batut joc de tara asta...Cine doreste pe Basescu la conducere insemna ca inchide ochii la mandatul de toata jena pe care l-a avut Basescu plus multe acte de frauda cat a bagat in traista dragul nostru de base......Singurul capabil si serios si pe drept care merita sa fie presedinte Crin Antonescu uitati-va la dezbatere dintre cei doi si va convingeti cine merita sa fie presedinte si cine nu...Crin Antonesc presedinte,nu sunt pnelist dar cred ca el e singurul capabil sa scoata tara din criza asta politica si economica la ora actuala serios si care gandeste in perspectiva pe cand altii se gandesc doar sa fure...
Crin Antonescu presedinte!

marioad24 14.11.2009 18:39:06

ce discutii docte pe aici

pierdere de timp; mafia nu doarme; in schimb, multi dintre noi dorm. sau au fost aburiti (de aceeasi mafieinternationala si bipolara)
Citat:

În prealabil postat de pacatosul (Post 181685)
Dupa 5 ani in care Basescu a ras de noi si si-a batut joc de tara asta...Cine doreste pe Basescu la conducere insemna ca inchide ochii la mandatul de toata jena pe care l-a avut Basescu plus multe acte de frauda cat a bagat in traista dragul nostru de base......Singurul capabil si serios si pe drept care merita sa fie presedinte Crin Antonescu uitati-va la dezbatere dintre cei doi si va convingeti cine merita sa fie presedinte si cine nu...Crin Antonesc presedinte,nu sunt pnelist dar cred ca el e singurul capabil sa scoata tara din criza asta politica si economica la ora actuala serios si care gandeste in perspectiva pe cand altii se gandesc doar sa fure...
Crin Antonescu presedinte!

caminaris 14.11.2009 19:02:54

Citat:

În prealabil postat de tigerAvalo9 (Post 171793)
Cine credeti ca merita?Toti sunt o apa si un pamant.Dar care este cel mai ,,bun rau '' dupa parerea voastra?Merita Traian Basescu sa mai obtina un mandat?Sau trebuie ales un altul?Traim in Romania si nu ar trebui sa fim indiferenti.

Cred ca ne ducem de rapa cu basescu
mi-e teama ca nici cu altul nu se va schimba ceva
in ultimul timp s-a inradacinat ideea ca nu se poate reusi in viata decat latrand sau muscand
fiecare pe cont propriu
conteaza numai interesul personal
nepotismele sunt la ordinea zilei
nedreptatea e la ea acasa
omul indiferent celorlati a ajuns un model
ma uit la tineri - mladite ale coruptiei

pacatosul 14.11.2009 19:13:06

Crin Antonescu!

Uitati aici o melodie foarte frumoasa despre tara si Crin Antonescu Romania Bunului Simt...Ne arata tara si oamenii care ne conduc...http://www.youtube.com/watch?v=t_tcFVI2txg

axios 14.11.2009 19:21:33

...

Citat:

stiam ca tu esti un cadavru umblator dar ca esti si sfintit acum aflu... ti-a vandut pastorul sfintenie la kilogram? mai bine spune-i sa iti aduca si nitica smerenie. asta iti lipseste cu desavarsire. ai putea face schimb cu marlaneala de care vad ca nu duci lipsa... e chiar supraproductie...

filaret19 14.11.2009 19:34:54

somnul natiunii naste monstri!nu e bine sa nu votam.sigur ca dintre toti in Basescu am cea mai mica incredere,ca a semnat marirea salariilor noastre cu 50%si nu a dat.trebuie sa votam pe cel pe care il credem mai bun(?).mi se pare important.eu nu m/am hotarat.Oprescu?nu stiu.
Cat despre ”sfintele cadavre”-e bine sa stim al cui e site-ul si cam care e tonalitatea lui.chiar si ateii au auzit de bunaconduita in public.
In rest,sa ne acopere Maicuta Domnului cu sfant acoperemantul Sau,sa ne intelepteasca si sa ne arate calea cand orb-fara credinta-am pierdut-o,Valentina

cristiboss56 14.11.2009 20:10:49

Da, să mergem la VOT !

Citat:

În prealabil postat de filaret19 (Post 181704)
somnul natiunii naste monstri!nu e bine sa nu votam.sigur ca dintre toti in Basescu am cea mai mica incredere,ca a semnat marirea salariilor noastre cu 50%si nu a dat.trebuie sa votam pe cel pe care il credem mai bun(?).mi se pare important.eu nu m/am hotarat.Oprescu?nu stiu.
Cat despre ”sfintele cadavre”-e bine sa stim al cui e site-ul si cam care e tonalitatea lui.chiar si ateii au auzit de bunaconduita in public.
In rest,sa ne acopere Maicuta Domnului cu sfant acoperemantul Sau,sa ne intelepteasca si sa ne arate calea cand orb-fara credinta-am pierdut-o,Valentina

Am fost unul dintre cei care a votat cu Băsescu , și SINCER , REGRET din tot sufletul ! Mare înșelăciune . . . Da , să mergem la VOT ! ! ! După părerea mea, Crin Antonescu este cam singurul ce ar merita . . . Dar oare mai merită ceva , cineva . . . Dar, să mergem La VOT ! ! !

Nevrednicul 14.11.2009 20:40:59

Parere

Mia..daca tot judecam, usor voit ,insesizabil,cu oarecare dorinta dar ..Vai Doamne!...fara intentie! ca ,deh noi nu judecam si dam cezarului ce este a lui...deci daca toate astea ,de ce nu si motivam optiunea noastra? de ce nu o argumentam succint si la obiect?! in felul asta o sa i spunem ..PARALELA intre "personaje"....si am mai scapa de ceva ..pacate?!

Danette 14.11.2009 20:54:45

Mai bine sa facem front comun impotriva hotilor de neam si tara !

Cu cine sa votam? Este vreunul care reprezinta interesele poporului roman?

Din revista Gand si Slova Ortodoxe:

"... Presedintele, care este ales in mod democratic, neavand putere de la Dumnezeu pentru a unifica si conduce, este invatat de diavoli ca sa dezbine si sa stapaneasca. Un presedinte va fi ales numai de o parte de alegatori. El, nefiind un crestin lucrator prin fapte, va fi condus de duhurile lumii.

Miliardele de lei folsite in campania electorala sunt folosite pentru pacalirea si manipularea alegatorilor.

Candidatul la presedentie neavand putere de la DUmnezeu face apel la puterea diavoleasca. Astfel cu ajutorul duhurilor iubirii de arginti, profitand de poftele si pacatele oamenilor...

...intr-o tara ortodoxa cu regim prezidential vor exista tot timpul lupte pentru putere, dezbinare, ura, contestare.Presedintele si parlamentul, avand un mandat limitat, vor urmari intotdeauna interesele financiare proprii si mai putin ii va interesa soarta tarii...o tara ortodoxa cu presedinte la putere este tara lui Papura Voda..."

A auzi cineva de candidatul Ion Coja? http://www.ioncoja.ro/2009/10/comunicat/

Oare el, de ce nu a putut strange cele 200 000 semanturi pentru candidatura?

Mai multe amanunte pe www.fundatiaarsenieboca.ro

filaret19 14.11.2009 21:09:18

Citat:

În prealabil postat de cristiboss56 (Post 181712)
Am fost unul dintre cei care a votat cu Băsescu , și SINCER , REGRET din tot sufletul ! Mare înșelăciune . . . Da , să mergem la VOT ! ! ! După părerea mea, Crin Antonescu este cam singurul ce ar merita . . . Dar oare mai merită ceva , cineva . . . Dar, să mergem La VOT ! ! !

i-am vazut acuma la tv.hmm.oricum eu stiu ca a sta deoparte nu e o solutie.voi vota.mai am timp sa ma hotarasc

hmiron 14.11.2009 21:37:35

Eu votez Remus Cernea:

- pentru ca este tanar
- pentru ca nu este manjit ca toti ceilalti candidati
- pentru ca e om ca mine si ca voi si merge prin Bucuresti cu RATB, pe cand celorlalti nu li se poate ajunge la nas
- pentru ca are cel mai coerent discurs dintre toti
- pentru ca dupa atatea alegeri la care n-am votat, ori daca am votat, votul meu a fost dat unui candidat care simteam ca ma reprezinta partial, acum am cu adevarat senzatia ca Remus Cernea imi impartaseste ideile despre cum trebuie guvernata o tara

L-am vazut la TVR zilele astea de vreo trei ori si de fiecare data cand se termina emisiunea si aparea Geoana sau Basescu pe ecran mi se intorcea stomacul pe dos, asa de mare este diferenta.

Pana si mama, care este o persoana religioasa, a zis ca voteaza Remus Cernea dupa ce l-a vazut la TV.

http://bit.ly/5lnRD
http://bit.ly/dbLJY
http://bit.ly/I0HS5

Danette 14.11.2009 21:42:15

Avem o tara...

Citat:

În prealabil postat de Danette (Post 181724)
Cu cine sa votam? Este vreunul care reprezinta interesele poporului roman?

Din revista Gand si Slova Ortodoxe:

"... Presedintele, care este ales in mod democratic, neavand putere de la Dumnezeu pentru a unifica si conduce, este invatat de diavoli ca sa dezbine si sa stapaneasca. Un presedinte va fi ales numai de o parte de alegatori. El, nefiind un crestin lucrator prin fapte, va fi condus de duhurile lumii.

Miliardele de lei folsite in campania electorala sunt folosite pentru pacalirea si manipularea alegatorilor.

Candidatul la presedentie neavand putere de la DUmnezeu face apel la puterea diavoleasca. Astfel cu ajutorul duhurilor iubirii de arginti, profitand de poftele si pacatele oamenilor...

...intr-o tara ortodoxa cu regim prezidential vor exista tot timpul lupte pentru putere, dezbinare, ura, contestare.Presedintele si parlamentul, avand un mandat limitat, vor urmari intotdeauna interesele financiare proprii si mai putin ii va interesa soarta tarii...o tara ortodoxa cu presedinte la putere este tara lui Papura Voda..."

A auzi cineva de candidatul Ion Coja? http://www.ioncoja.ro/2009/10/comunicat/

Oare el, de ce nu a putut strange cele 200 000 semanturi pentru candidatura?

Mai multe amanunte pe www.fundatiaarsenieboca.ro

http://www.youtube.com/watch?v=fwZ_E2u3i-E

ioan_strainul 14.11.2009 22:11:11

Citat:

În prealabil postat de costel (Post 171807)
Da Andrei, asa este, vor veni vremuri grele, dar Basescu are capacitatea sa treaca el singur peste incercari, nu are puterea sa treaca si pe altcineva. Noi existam pentru el doar ca sa-si implineasca interesele. El nu exista pentru noi ca sa ne implineasca nevointele. Asa ca eu nu-l votez.

Andrei-- Costel as avea si eu o zicala care spune ca ete mai rau sa alungi un CIne satul si sa iei unul flamInd care trebuie sa-l saturam noi cu Pinea si sarea poporului RomIn ,nu cred ca basescu este bun dar din cei ce candideaza nu este nici unul care sa inspire ceva Interes Pt ca nu vedeti ca sub masca lor se ascunde MIrsevia si hotia si nu stiu daca ati observat ca In palatul parlamentului si In camera deputatilor este o epidemie care la intrare se agata de toti si au p perdere de memorie si se leaga de ei o lacomie care nu are leac pt ca tot ce promit in campania uita si nusi mai amintesc si mai este o boala foatre mare mai mare ca toate surzenia ca sInt suri la ce au de spus cei ce iau votat,iar nerusinarea cu care vine sa ceara voturile romInilor le intrece pe toate nu sInt indiferent la ce se va IntImpla In tara ca si eu Sint RomIn ca si voi si nu stiu ce aduce ziua de mIine sa trebuiasca sa ne Intoarcem In tara si nu ne este tot una cine conduce dar ce putem sa facem decIt sa rugam pe bunul Dumnezeu sa faca dupa voia lui cea SfInta si curata amin amin amin + + + + + + + + + + + +

Ora este GMT +3. Ora este acum 19:59:01.

Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.