Forum Crestin Ortodox

Forum Crestin Ortodox (http://www.crestinortodox.ro/forum/index.php)
-   Generalitati (http://www.crestinortodox.ro/forum/forumdisplay.php?f=503)
-   -   Membrii uitati, membrii disparuti ai forumului nostru! (http://www.crestinortodox.ro/forum/showthread.php?t=5998)

cristiboss56 15.05.2009 22:44:37

Membrii care intră , dar nu mai postează :

ortodox4life este unul din listă, ce intră aproape zi de zi, dar nu mai postează și sincer îmi pare rău.

cristiboss56 17.05.2009 01:21:12

[COLOR=Blue]Alicia nu a mai intrat de pe 2.05.2009 . Cine te-a supartat ?:12:[/COLOR]

MarinaAlca 17.05.2009 01:26:45

Citat:

În prealabil postat de cristiboss56 (Post 138305)
ortodox4life este unul din listă, ce intră aproape zi de zi, dar nu mai postează și sincer îmi pare rău.

Si eu am observat acest lucru f trist!!! De ce nu ne gandim oare, ca vorbele noastre pot rani atat de mult incat sa creeze respingere si izolare... unii dintre noi ajung sa se simta nedoriti din cauza nesfarsitelor dispute de pe forum....si atunci fie se retrag defintiv, fie urmaresc doar din umbra postarile celorlalti.
Constat ca sunt foarte putine acele topice in care sa nu se nasca razboaie, in care cuvantul folosit este mai greu decat orice armament sofisticat.

MarinaAlca 17.05.2009 01:29:59

Citat:

În prealabil postat de dorinastoica14 (Post 138292)
Pe data de 3o aprilie trebuia să mă întâlnesc la Iași la Cuvioasa Paraschiva la Mitropolie cu Silvia (silvestar) Am așteptat-o o oră dar nu a venit sau poate a venit dar nu a vrut să ne cunoaștem.Cu câteva zile înainte îmi dăduse telefon spunându-mi că și-a schimbat calculatorul și nu se mai poate loga.
Eu aveam o slăbiciune pentru postările sale și simt lipsa lor, chiar dacă era de multe ori acidă și ne cam înțepa pe toți.
Am perceput-o ca pe o persoană deosebită,sensibilă,erudită și căutându-și identitatea spirituală.

Draga Dorina, tot ceea ce stiu despre Silvia este ca a ajuns la Iasi cu mult inaintea orei fixate ptr intalnirea cu tine, si nu a mai putut astepta.
Cat despre logarea ei pe acest forum, si eu ii simt lipsa, dar cu siguranta unul dintre motive este ca s-a simtit NEDORITA AICI. Pacat!!!

Anca-Miha 17.05.2009 01:42:24

Mi-am amintit de v o l g a, care facea un tratament pentru cancer si mergea pe la manastiri. Ce o mai fi facand? Sa nadajduim ca e bine, sanatoasa...

cristiboss56 16.10.2009 22:33:03

Din păcate lista se mărește :

14carol06 ; alexandra28again ( o dispariție ciudată și regretabilă ) ; alexandraALEX ; alicia ( care am înțeles că ar putea să revină ) ; ancuta05 ; C.tin ; EugeniaG ( personal regret plecarea <dispariția> ei ! ) ; eduard (jenica) < într un repaus cu forumul , mult prea îndelungat > ; ioana_ema ; ioan_si_atat ; ionela7 ; nadia.r ; peps ; Rafaela ; Thheo ( of, of, of ) . Se întrevăd și alți membrii ce intră mult, mult mai rar. Pe cei menționați mai sus : Fraților vă rog să dați un semn cât de mic ! Doamne ajută ! +

cristiboss56 07.11.2009 19:05:42

alexandra28again

Citat:

În prealabil postat de cristiboss56 (Post 174012)
14carol06 ; alexandra28again ( o dispariție ciudată și regretabilă ) ; alexandraALEX ; alicia ( care am înțeles că ar putea să revină ) ; ancuta05 ; C.tin ; EugeniaG ( personal regret plecarea <dispariția> ei ! ) ; eduard (jenica) < într un repaus cu forumul , mult prea îndelungat > ; ioana_ema ; ioan_si_atat ; ionela7 ; nadia.r ; peps ; Rafaela ; Thheo ( of, of, of ) . Se întrevăd și alți membrii ce intră mult, mult mai rar. Pe cei menționați mai sus : Fraților vă rog să dați un semn cât de mic ! Doamne ajută ! +

Bine ai revenit ! ! ! ! !
:25:

The_Fallen 07.11.2009 20:06:39

Eu tot as vrea un thread pe care diversi membrii sa isi spuna specialitatea visavis de religie.
Gen teolog, filozof, preot, pasionat de esoteric si misticism, etc.

glykys 05.04.2010 13:06:16

Dar ce se mai intampla oare cu membrii mai tineri ai forumului, cu Simona-Marilena (cea cu prietenul ei buclucas...), Alexya 89, care dorea sa se faca politista, Tzuculina, Metanoia 2 si, nu in ultimul rand, de ce nu mai posteaza Geonektarios????? Si Seara de vara?
Mi-ar placea sa fie cat mai multe si cat mai frumoase postari! :3:

sophia 05.04.2010 13:34:07

Citat:

În prealabil postat de The_Fallen (Post 179561)
Eu tot as vrea un thread pe care diversi membrii sa isi spuna specialitatea visavis de religie.

Asta este simplu. Deschid eu unul, numai sa raspunda lumea (si cinstit).

@Glykys - Geo Nektarios mai scrie pe forum. N-o avea asa mult timp.
Mie ii lipseste GeorgeS. Si el o fi ocupat ca preot.

Sunt unii care intra mai rar, dar mai intra: heaven, Hartford, LapetiteMoc etc.
Ah, si mi-ar place s-o citesc pe o sotie de preot. Nu mai stiu cum o chema. Eea, sau asa ceva.

gabriela8 05.04.2010 14:25:58

Da... si mie imi lipseste metanoia2...:2::46:

gabriela8 05.04.2010 14:31:50

Nici Fata sihastra nu a mai intrat...:2:

dorinastoica14 05.04.2010 14:40:35

Citat:

În prealabil postat de The_Fallen (Post 179561)

De ce nu scrieți despre voi ( tu, Sofia și alții...) căci pe pagina voastră nici măcar religia nu este trecută.
Sunt threnduri în care userii mai vechi și-au spus vârsta,religia,pasiuni,unii studii și multe altele despre ei (chiar și ce calculator folosesc).

dorinastoica14 05.04.2010 14:55:36

De ce au dispărut useri mai vechi ?
Majoritatea doar citesc și se abțin de la postat, mulți au spus ce aveau de spus dar cântăresc și evaluiază fiecare postare a celor mai noi și dau o notă mai bună sau mai proastă,alții scriu articole folositoare pe pagina de acasă a sitului.

În ultimul timp sunt multe persoane pe aici care nu au nimic comun cu ortodoxia și care încearcă să-și bată joc de tainele bisericii sau să bagatelizeze credința cea adevărată (care nu este deloc confortabilă).

Pe lângă aceasta sunt întreținute discuții contradictorii care se sfârșesc cu plecarea unuia sau a altuia dintre useri.

Alții folosesc mesageria privată vorbind doar cu un grup de prieteni atent selectați.Acest forum a înlesnit legarea unor prietenii minunate între români ortodoxi de prin lumea largă care mai târziu sau mai devreme s-au cunoscut personal.

Hartford 05.04.2010 17:44:14

Citat:

În prealabil postat de sophia (Post 231226)
Asta este simplu. Deschid eu unul, numai sa raspunda lumea (si cinstit).

@Glykys - Geo Nektarios mai scrie pe forum. N-o avea asa mult timp.
Mie ii lipseste GeorgeS. Si el o fi ocupat ca preot.

Sunt unii care intra mai rar, dar mai intra: heaven, Hartford, LapetiteMoc etc.
Ah, si mi-ar place s-o citesc pe o sotie de preot. Nu mai stiu cum o chema. Eea, sau asa ceva.

Eu sint pe aici :103:este adevarat ca nu prea ma incint la discutii stiti eu sint cam sensibila si imi e teama sa nu ma supere vrun cuvintel asa mai cu tepi. In ale ortodoxiei nu sint asa pregatita dar il stiu pe Doamne Doamne foarte bine. Asa ca stau pe aici sa nu ma dati afara.:6::25: oh da si imi dor de Urzicuta.

eduardd 05.04.2010 20:46:26

Hristos a inviat!!

Rabdare, rabdarica, rabdaroi...ca.. voi veni si eu la voi. Ma mai plang, mai schiopatez..dar in taina va veghez...:6:

Asa-mi spuse un "forumist" ce s'ascuns sub un id trist.. Zice ca a fost "impuns" de-un zelos de "ortodox"... care de'altfel..le zice.. cam.."prost"..

Ziceti ca'i vreti inapoi??...sa'i iubim...si s'or intoarce...sa ne dea vreun ou...sau.. poate, Pace...:25:

tigerAvalo9 05.04.2010 21:59:23

Eu am revenit!Probabil spre supararea multora.:46:E o veste poate trista pentru unii?Cel putin asa cred eu.Eu sunt bucuros ca va citesc iarasi ideile si poate poate mai invat si eu cateva ceva de la experimentatii in ortodoxie.:25:

Hartford 05.04.2010 22:00:22

Citat:

În prealabil postat de eduardd (Post 231315)
Hristos a inviat!!

Rabdare, rabdarica, rabdaroi...ca.. voi veni si eu la voi. Ma mai plang, mai schiopatez..dar in taina va veghez...:6:

Asa-mi spuse un "forumist" ce s'ascuns sub un id trist.. Zice ca a fost "impuns" de-un zelos de "ortodox"... care de'altfel..le zice.. cam.."prost"..

Ziceti ca'i vreti inapoi??...sa'i iubim...si s'or intoarce...sa ne dea vreun ou...sau.. poate, Pace...:25:

:24::21: Hai ca am mai descretit si eu fruntea cu mesajul tau Jenica, cu rabdaroi si rabdarica............. fain

cristiboss56 05.04.2010 22:04:05

Citat:

În prealabil postat de tigerAvalo9 (Post 231342)
Eu am revenit!Probabil spre supararea multora.:46:E o veste poate trista pentru unii?Cel putin asa cred eu.Eu sunt bucuros ca va citesc iarasi ideile si poate poate mai invat si eu cateva ceva de la experimentatii in ortodoxie.:25:

Chiar vroiam sa-ti scriu pe privat , draga Alin ! Ma bucur imens ca ai revenit , pentru ca dupa o perioada foarte activa si cu mult spor pe acest forum , ai redus la minim turatia si chiar m-ai pus pe ganduri crezand complet altceva . Ma bucur efectiv sa te revad , Alin !:1:

cristiboss56 05.04.2010 22:05:50

Citat:

Hristos a inviat!!

ADEVARAT A INVIAT ! Te imbratisez cu drag , Jenica !:53:

cristiboss56 05.04.2010 22:08:30

Citat:

În prealabil postat de Hartford (Post 231343)
:24::21: Hai ca am mai descretit si eu fruntea cu mesajul tau Jenica, cu rabdaroi si rabdarica............. fain

Vasilica , ai ramas neschimbata , optimista , vesela si o prietena intru Hristos adevarata !:25:

cristiboss56 05.04.2010 22:09:56

Citat:

În prealabil postat de glykys (Post 231221)
Dar ce se mai intampla oare cu membrii mai tineri ai forumului, cu Simona-Marilena (cea cu prietenul ei buclucas...), Alexya 89, care dorea sa se faca politista, Tzuculina, Metanoia 2 si, nu in ultimul rand, de ce nu mai posteaza Geonektarios????? Si Seara de vara?
Mi-ar placea sa fie cat mai multe si cat mai frumoase postari! :3:

Ana draga , se pare , ma mult ca sigur , ca Simona a cazut in pacat !:2:

glykys 05.04.2010 22:11:48

Citat:

În prealabil postat de cristiboss56 (Post 231349)
Ana draga , se pare , ma mult ca sigur , ca Simona a cazut in pacat !:2:

De unde stii? Sper sa nu fie asa, e doar o copilita, are 15 ani...

cristiboss56 05.04.2010 22:11:54

Citat:

În prealabil postat de dorinastoica14 (Post 231247)
De ce au dispărut useri mai vechi ?
Majoritatea doar citesc și se abțin de la postat, mulți au spus ce aveau de spus dar cântăresc și evaluiază fiecare postare a celor mai noi și dau o notă mai bună sau mai proastă,alții scriu articole folositoare pe pagina de acasă a sitului.

În ultimul timp sunt multe persoane pe aici care nu au nimic comun cu ortodoxia și care încearcă să-și bată joc de tainele bisericii sau să bagatelizeze credința cea adevărată (care nu este deloc confortabilă).

Pe lângă aceasta sunt întreținute discuții contradictorii care se sfârșesc cu plecarea unuia sau a altuia dintre useri.

Alții folosesc mesageria privată vorbind doar cu un grup de prieteni atent selectați.Acest forum a înlesnit legarea unor prietenii minunate între români ortodoxi de prin lumea largă care mai târziu sau mai devreme s-au cunoscut personal.

Fruntea sus , Dorina ! Ramai aceasi " Fata cu chibrituri " . . . ! Doamne ajuta !:53::53::53:

cristiboss56 05.04.2010 22:14:37

Citat:

În prealabil postat de glykys (Post 231352)
De unde stii? Sper sa nu fie asa, e doar o copilita, are 15 ani...

Sunt aproape sigur de asta ! Acel monstru a reusit pentru moment . . . ! Nu mai raspunde nici pe mess , toate adresele ei sunt inactive . Respectivul era si f. gelos .

LapetiteMoc 06.04.2010 00:19:26

Sa ne iubim!

Citat:

Hristos a inviat!!

Hristos a inviat, Jenica!

... stii tu, vorba lui Paunescu: "Va propun o noua tragedie: Sa ne iubim!"

:6:

E cea mai frumoasa "tragedie".

Hartford 06.04.2010 19:42:25

Citat:

În prealabil postat de cristiboss56 (Post 231346)
Vasilica , ai ramas neschimbata , optimista , vesela si o prietena intru Hristos adevarata !:25:

Incerc Cristi sa nu ma schimb da na cu viata asta aspra nu e usor :40:romanul tot timpul a facut haz de necaz, dar cu credinta in Dumnezeu a invins totdeauna.
Hristos a Inviat!

cristiboss56 06.04.2010 19:54:00

Citat:

În prealabil postat de Hartford (Post 231815)
Incerc Cristi sa nu ma schimb da na cu viata asta aspra nu e usor :40:romanul tot timpul a facut haz de necaz, dar cu credinta in Dumnezeu a invins totdeauna.
Hristos a Inviat!

Adevarat a Inviat !:25:

Noesisaa 07.04.2010 14:57:25

Mie mi-e dor de silverstar si de urzicutza.

Florin-Ionut 07.04.2010 15:54:19

Era cineva cu nickul 7th_Brigade_TzHL care raspundea aproape numai in versete si trimiteri. A plecat de ceva vreme de pe forum.

danyel 07.04.2010 19:44:12

Citat:

În prealabil postat de Florin-Ionut (Post 232147)
Era cineva cu nickul 7th_Brigade_TzHL care raspundea aproape numai in versete si trimiteri. A plecat de ceva vreme de pe forum.

Chiar ca lipseste acest user, era de mare folos, avea cunostinte biblice temeinice

cristiboss56 07.04.2010 20:39:32

Citat:

În prealabil postat de Florin-Ionut (Post 232147)

Da , da , mi-aduc aminte , avea si un stil aparte de grafica in cele postate !

cristiboss56 07.04.2010 20:40:58

Citat:

În prealabil postat de Noesisaa (Post 232111)
Mie mi-e dor de silverstar si de urzicutza.

Doamna preoteasa " Urzicuta " este mamica a trei copii , ne citeste cu siguranta !

tigerAvalo9 08.04.2010 01:14:13

Un alt user care a cam disparut este prietenul veilur.

danyel 08.04.2010 01:23:15

Citat:

În prealabil postat de tigerAvalo9 (Post 232376)
Un alt user care a cam disparut este prietenul veilur.

Da chiar asa, si avea mesaje destul de bune si la obiect, dar poate va reveni, o fi intr-o pauza de postari

cristiboss56 08.04.2010 07:53:48

Citat:

În prealabil postat de danyel (Post 232380)
Da chiar asa, si avea mesaje destul de bune si la obiect, dar poate va reveni, o fi intr-o pauza de postari

veilur ,pe numele lui Stefan , est bine snatos si vine destul de rgulat la Biserica Sf. Mercurie . Ultima data m-am intalnit cu el acum doua saptamani. Suntem buni prietni !

Tia 08.04.2010 12:28:02

Hristos a Inviat!
Am revenit si eu, dupa ani si ani ........ de probleme cu calculatoarele!

cristiboss56 08.04.2010 14:08:28

Citat:

În prealabil postat de Tia (Post 232519)
Hristos a Inviat!
Am revenit si eu, dupa ani si ani ........ de probleme cu calculatoarele!

Bine ai revenit !Cat privesc calculatoarele , cam toti avm probleme ,mai ales dupa niste ani . , .

:36:

tigerAvalo9 08.04.2010 22:36:21

Citat:

În prealabil postat de cristiboss56 (Post 232414)
veilur ,pe numele lui Stefan , est bine snatos si vine destul de rgulat la Biserica Sf. Mercurie . Ultima data m-am intalnit cu el acum doua saptamani. Suntem buni prietni !

As vrea sa intre si pe forum,avea niste idei bune.:2:

cristiboss56 08.04.2010 23:57:56

Citat:

În prealabil postat de tigerAvalo9 (Post 232682)
As vrea sa intre si pe forum,avea niste idei bune.:2:

I-am spus si eu de atatea ori, dar decizia e in mana lui . A avut si unele necazuri in ultima perioada ce au culminat cu decesul tatalui si nu numai . Este un luptator , si asta conteaza enorm !

Ora este GMT +3. Ora este acum 05:02:36.

Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.