Forum Crestin Ortodox

Forum Crestin Ortodox (http://www.crestinortodox.ro/forum/index.php)
-   Generalitati (http://www.crestinortodox.ro/forum/forumdisplay.php?f=503)
-   -   Cipurile RFID supuse atentiei publice (http://www.crestinortodox.ro/forum/showthread.php?t=3409)

veilur 31.03.2008 19:33:16

Pai vsovi, stai asa un pic, in Biblie Sf. Apostol Ioan ne spune clar ca numarul fiarei va fi inscriptionat pe mana dreapta sau pe frunte. Asadar, nu trebuie sa luam Biblia ca atare? De ce trebuie sa interpretam noi ca intrun fel nu trebuie sa fie neaparat pe mana dreapta, ca e de ajuns sa fie un buletin de tip card pe baza de cip si alte minunatii?
Am citit de curand un articol in care Sf. Vasile cel Mare ne spune sa nu inchipuim nimic si sa nu dam alte intelesuri celor scrise in Biblie, ca cel care face asta cade in ratacire sau erezie. Adica asta a dat de inteles ca nu acel buletin ne va sterge din cartea vietii, ci chiar acel "666" care il vom primi pe mana dreapta sau pe frunte. Daca era faza cu buletinul, atunci eu cred ca Sf. Ap. Ioan scria acolo ca numarul fiarei va fi scris in actele noastre, si era de ajuns, ca doar Dumnezeu nu vrea ca noi sa fim confuzi, ci vrea sa stim exact ceea ce trebuie, fara sa dam noi intelesuri, fara sa interpretam si sa facem noi legaturi si asemanari din textul Bibliei, adica eu chiar cred ca vom fi nevoiti sa primim acel semn pe mana,la propriu, nu la figurat. Si stii de ce cred eu asta? Pentru ca buletinul este ceva in afara trupului, este un card care se poate pierde, dar un cip implantat pe unul dintr organele noastre nu se mai poate pierde si totodata se uneste cu trupul nostru, dandu-ne cu adevarat o noua identitate, aceea de insemnati fizic!

irina77 01.04.2008 14:03:55

Am citit de curand ca exista o portita de scapare. Adica o exceptie pentru cei care doresc sa refuze buletinul din motive religioase- nu stiu ce numar are hotararea respectiva... Poate stie cineva.

vsovi 01.04.2008 15:21:21

Domnule veilur, ce interpretare visezi? poi nu am interpretat nimic...

Spun sfintzii parintzi Aghioritzi ca buletinul cu cod de bare ce se scaneaza sau ala cu cip sa nu-l primim? Shi m-am intrebat de ce sa nu-l primim shi o explicatzie plauzibila ar fi ca acele buletine ne vor aloca un alt nume unic sau numar unic de identificare aleator sau dupa o regula shi doar cu acesta vei fi identificat peste tot, de la "ce vei cumpara shi ce vei vinde", unde stai, asigurari, vot, toate vor fi in functie de acesta, shi daca nu-l vei primi nu vei putae cumpara shi vinde nimic, ca altfel daca nu se adauga la botez sau inseamna lepadare de Hristos, de ce sa fie nociv? ca doar numere de ordine sau porecle sau alte prostii cate nu primim in lume de la tot felul de institutzii, dar nu ca shi NUME, nu ca shi ceva ce ne schimba identitatea, nu ca ceva ce ne schimba botezul cum este acest cod de bare sau numar sau cod sau amprenta de identificare sau ce o fi shi care este alocata de sistemul satanic, de lumea lui antihrist in mod unic, deci ca un botez fiindca prin el te vei identifrica in lume shi va echivala cu o pecete.... nu interpretez ci ma gandesc shi socotesc care o fi partea negativa a acelui act...

Dar daca il primeshti undeva in corp sau sub piele sau altele va fi cu atat mai rau, ca doar nu e vorba doar ca itzi pune un shurub la oase sau o plomba la o masea ci itzi shi introduce un cod de identificare, un nume nou ce schimba botezul shi astfel vei fi shters din cartea vietzii, unde sunt cei ce intru Hristos s-au Botezat....

Ce am interpretat eu fantezist? N-am interpretat nimic,

Iar daca este sa vorbim de sf efrem Sirul acela ne atentziona ca dupa post indelung vine shi se arata din vazduh shi ne pecetluieshte... deci rezulta ca in lume vor veni echipa de pecetluitori shi scamatori, aia din vazduh in cardashie cu unii oameni indracitzi shi aceshtia vor lucra lucrarea satanei... aia de pecetluire shi lepadare de Hristos, de inshelare shi distrugere...

Deci ce am interpretat?

Ca la Scripturi e vorba de fiara shi de omul insemnat, shi de numele fiarei shi de numarul numelui ei 666, shi spune ca ferice de cine socoteshte ca acolo este mintea cea plina de intzelepciune,

iar unii sfintzi parintzi spun ca 666 reprezinta pofta fara minte, pripitele naluciri shi mania fara judecata,

deshi eu mai vad cateva sensuri nocive.... dar nu e cazul sa interpretez...

deci in concluzie, nu e atat vorba de un dispozitiv implantat, de un act, o hartie, un numar scris ci de ceva care atesta o stare contractuala antihristica... o pecete, o pecete a lepadarii, shi se pare ca printr-o viclenie este introdus un astfel de act tocmai la CI cu cod de bare sau cip, astfel incat ori il primeshti ca la un recensamant ceva, itzi dai acceptul shi semnezi pentru intronarea lui antihrist, ori daca nu, te vezi nevoit sa ajungi pe drumuri, in afara societatzii, la periferie...

ce am interpretat? n-am interpretat nimic... ci incerc shi eu sa pricep ce se intampla cu atat mai mult cu cat de la anul incep sa se dea noile buletine shi la UE s-a deschis subiectul... deci cat mai poate fi? o luna cat a zis credinciosul rus? sau cat?

ca doar shi cand a semnat pe vremea sf Antonie cel Mare contractul cu diavolul, cu satana acel om ce a apelat la vrajitor pentru a se casatori cu o fecioara cat de greu i-a fost apoi ca sa redevina creshtin? deci nu e doar cand itzi implanteaza ceva ci shi cand ai un act, un contract, pecetluit cu dracul... lumii asteia... 6x???

irina77 01.04.2008 15:41:56

ordinul 1190 pe 31 iulie 2001.
Poti face cerere la Politie ca refuzi preschimbarea buletinului pe motive de constiinta religioasa.

veilur 01.04.2008 16:55:10

Am inteles ce ai vrut sa spui pana la urma ovidiule, bine, asa sa fie.
Irina, pai daca noi putem sa ne impotrivim, inseamna ca nu au venit vremurile cele din urma si ca totul este doar o aparenta agitare. Eu stiam ca in acele vremuri nu te poti impotrivi noului sistem de inregistrare si mai degraba as crede eu ca acest numar al fiarei ar fi de fapt "pofta fara minte, pipitele naluciri si mania fara judecata".

vsovi 01.04.2008 17:33:55

Citat:

În prealabil postat de irina77
ordinul 1190 pe 31 iulie 2001.
Poti face cerere la Politie ca refuzi preschimbarea buletinului pe motive de constiinta religioasa.

bine ar fi sa potzi sa te opui shi sa ceri pe diferite motive sa nu tzi se schimbe buletinul sau CI, dar e prevazut pe perioade shi pe ani, shi de la 01.01.2009 se intinde pe 4 ani preschimbarea...???

- In municipii resedinta de judet - pana la data de 31 iulie 2010;
- In celelalte municipii si orase - pana la data de 31 decembrie 2011;
- In comune - pana la data de 31 decembrie 2012.

ce zice ordinul respectiv shi care e valabilitate... shtii cum se aplica? este cineva avocat sa ne invetze daca legea ulterioara cu preschimbarea nu abroga ordinele anterioare, shi care e diferentza dintre o lege shi un ordin... poate ordinul respectiv este o pacaleala ca nu se aplica....:(:(

vsovi 01.04.2008 18:25:34

poi ala este un ordin al Ministerului de Interne... de ce lege apartzine? Mai e valabil? Shi cum arata buletinele vechi?

eventual potzi doar sa apelezi la dreptul constitutzional, la libertatea religioasa, la libertatea de apartenentza, sau la ceva drepturi prin care statul sau UE sa nu aiba dreptul sa te oblige la masurile lor, la CI antihristica, dar cica nu te obliga ci vor umbla din casa in casa sa te convinga ca la un recensamant shi cu viclenie sa te faca sa-tzi dai acordul pentru bunastare la intronarea lui antihrist... cam asha ca shi politicile shi propagandele din ushe in ushe sau cineshtie cum vor fi, prin uneltele ademenitoare, telefoane, tv, mesagerii, ziare... deci ceva ecumenism sau globalism sau ce shtiu eu ce semnaturi sa vrea shi ce tipuri de CI shi pecetluiri shi contracte... dar zice ca nu vei putea "cumpara sau vinde" deci e vorba ca vrea sa tzina banul sub control strict shi daca n-ai pecetea te considera hotz, ca un fel de sa scapam de hotzi shi atunci sa ne pecetluim cu cazier de sfintzi... :(??????

vsovi 01.04.2008 18:32:41

dar e vorba ca se pierde Botezul, deci itzi adauga sau itzi shterge din nume, te reidentifica, te face sa renuntzi la Botezul creshtin-ortodox, vrea sa te shtearga din Cartea Vietzii... adica ceva de genul ca sa te lepezi ca sa fii echidistant, arbitru corect, drept, dar drept nu potzi fi decat intru Hristos... deci ceva trucuri shi pacaleli pt naivi :(:(??? dar totzi cadem in naivitate ca are putere sa-i pacaleasca pe totzi... shi dintre cei aleshi... deci nu e de joaca cu minciuna shi indoiala ca te pierde de nu te vezi...:(:(

veilur 01.04.2008 18:46:48

vsovi, pai daca spui ca un singur numar de inregistrare ne inlocuieste numele si ne anuleaza botezul, atunci CNP-ul de pe buletinele actuale nu e acelasi lucru? Acest cod numeric personal care il avem cu totii, nu ne este pentru toti o noua identitate, astfel incat noi sa fi fost insemnati cu "666" inca de cand ne-am facut aceste buletine? Ca tot un numar este si asta, un numar cu care suntem toti inregistrati in baza de date a politiei. Vreau sa stiu ce parere ai despre CNP-ul depe buletinele noastre actuale.

vsovi 01.04.2008 20:17:23

Citat:

În prealabil postat de veilur
vsovi, pai daca spui ca un singur numar de inregistrare ne inlocuieste numele si ne anuleaza botezul, atunci CNP-ul de pe buletinele actuale nu e acelasi lucru? Acest cod numeric personal care il avem cu totii, nu ne este pentru toti o noua identitate, astfel incat noi sa fi fost insemnati cu "666" inca de cand ne-am facut aceste buletine? Ca tot un numar este si asta, un numar cu care suntem toti inregistrati in baza de date a politiei. Vreau sa stiu ce parere ai despre CNP-ul depe buletinele noastre actuale.

Intrebare foarte buna shi nu shtiu sa-tzi raspund...

CNP-ul este un cod ce te identifica unic in sistemele informatice romaneshti, in evidentzele populatziei, dar este un cod de control, pe cand noile CI vor contzine semnatura electronica, cod de bare, deci va fi ca shi cum tu insutzi te-ai identifica pestetot nu prin numele tau, cu care te semnezi shi te identifici, ci prin ceva alocat de sistemul antihristic...

nimeni nu se semneaza cu CNP pe cand in viitoarele CI vor avea efect juridic shi monetar semnaturile digitale, codul de bare, amprenta digitala sau a retinei, deci lucruri care te exclud pe tine atat ca shi om cat shi ca shi creshtin cu botez deci fiind o identificare dobitoceasca sau intzelepta de om insemnat dintr-un sistem dumneata fiind scos din ecuatzie....

Nu shtiu cum va fi... dar daca se pierde botezul inseamna ca este ceva ce te face sa nu mai fii ortodox, creshtin, sa nu mai apartzii de Biserica, de Dumnezeu... ci vei primii apartenentza shi identificarile altuia... a lumii antihristice...

shi aprintzii spun ca e vorba de codul de bare, de semnatura electronica, de amprenta de retina shi iris sau alte semnalmente, de cipul transponder... shi de semnatura sau CI sau buletin sau vot... dar spune ca nu vei putea cumpara sau vinde fara el, deci va fi legat de un cazier bancar, o semnatura digitala sau altfel cu care ai acces in sistemul antihristic...

deci nu shtiu care este diferentza clara, dar cu CNP nu te identifici in lume shi nu semnezi cu el shi prin el nu te-ai lepadat de botez, dar cu CI viitoare se pare ca va fi ceva ce nu shtim exact shi nu ne dam seama, sau cu cipurile respective shi codurile de bare...

poate ca shi CNP-ul este dar la asta nu m-am gandit pana acuma... trebuie sa vedem de ce CNP nu este shi el un numar ce schimba botezul, il pierde shi te pecetluieshte cu antihristmul....

Iustin44 01.04.2008 22:38:06

Cineva care a fost in Chisinau anul trecut mi-a povestit ca un grup de vreo 200 de crestini ortodocsi care nu au primit CNP-ul din considerente religioase, ca ar fi premergator semnului antihristului, demonstrau pentru a-si primi drepturile: pensii, alocatii,etc. Cativa reprezentanti de-ai lor au fost chemati la Parlament si le-au spus verde in fata:,,De ce va strofocati cu CNP-ul asta cand in 10 ani va vom pune microcipul? Atunci ce veti mai face?'

cozia 01.04.2008 23:15:26

Citat:

În prealabil postat de Iustin44
cand in 10 ani va vom pune microcipul? Atunci ce veti mai face?'

14 membri ai gruparii apocaliptice de la Penza au abandonat grota surpata de topirea zapezii.

...lasind la o parte faptul ca erau sectanti, acest grup de crestini au demonstrat recent cum se poate spune nu cipului si locui "in crapaturile pamintului" pentru 6 luni fara sa moara de foame...toti sunt sanatosi, inclusiv copiii, deci si ...3,5 ani se poate cind va veni prapadul

...si sa nu uitam ca in vremurile de apoi toti cei care vor rezista vor fi declarati ..."sectanti"

veilur 02.04.2008 00:22:18

Citat:

În prealabil postat de cozia
deci si ...3,5 ani se poate cind va veni prapadul

Cozia, de unde stii tu ca va dura 3-5 ani acea perioada antihristica?
Si nu am maiinteles inca ceva:
Citat:

În prealabil postat de Cozia
...si sa nu uitam ca in vremurile de apoi toti cei care vor rezista vor fi declarati ..."sectanti"

De ce vor fi considerati sectanti? Datorita extremismului religios?

cozia 02.04.2008 01:50:04

Trei ani si sase luni va dura imparatia lui Antihrist...din proorocii.

Da, toti care vor evita Biserica ortodoxa traditionala deoarece in ea va locui duhul minciunii banuiesc ca vor fi declarati eretici, sectanti, nebuni, schizofrenici, extremisti cum zici tu, etc...tot din proorocii...insa acei citiva vor pastra dreapta credinta si vor da inainte ajutati si insufletiti de Sfintul Duh... fara sa le mai pese ce zic arhiereii mari si importanti.

Oricum toate aceste buletine noi si discutiile pe marginea lor nu-si au locul deoarece adevaratul cip de control TOTAL al persoanei va fi introdus dupa devastarea uriasa adusa de razboaie , dupa care TOATA PERCEPTIA NOASTRA despre LUME SI VIATA va lua o INTORSATURA FARA PRECEDENT...timp in care ne vom pierde toti credinta... sau macar asa se va vedea din afara. De cei cu credinta nu se va mai stii cine sunt si pe unde salasuiesc...sau chiar daca exista...deci cam toti ne vom pierde increderea ca asa ceva mai poate exista, adica drept credinciosi....vezi pe LOT SINGURUL credincios DIN SUTE DE MII de oameni

Cei ce locuiesc in orasele mari ar trebui sa nu-si puna prea multe sanse in supravietuire, deci ne cam pierdem vremea vorbind depsre cipuri, oricum de acum se simt acele "pulsatii" pregatitoare a introducerii lui.

Tehnica" Antihristului este sa nu oblige pe nimeni, ASTA va asigura succesul lui(lipsa opozitiei, din moment ce TOTUL este OPTIONAL), ... insa va fi ajutat de mici subtilitati de convingere...papica, benzina, acoperis, servici, scoala, familie,...

pavel92 02.04.2008 09:14:15

na iar faceti pe extremistii nu doar niste cipuri amrate orticum nu as fi de acord pentru ca incalca intimitatea omului

pavel92 02.04.2008 09:14:15

na iar faceti pe extremistii nu doar niste cipuri amrate orticum nu as fi de acord pentru ca incalca intimitatea omului

Iustin44 02.04.2008 10:59:17

Citat:

Trei ani si sase luni va dura imparatia lui Antihrist...din proorocii.

Da, toti care vor evita Biserica ortodoxa traditionala deoarece in ea va locui duhul minciunii banuiesc ca vor fi declarati eretici, sectanti, nebuni, schizofrenici, extremisti cum zici tu, etc...tot din proorocii...insa acei citiva vor pastra dreapta credinta si vor da inainte ajutati si insufletiti de Sfintul Duh... fara sa le mai pese ce zic arhiereii mari si importanti.

Oricum toate aceste buletine noi si discutiile pe marginea lor nu-si au locul deoarece adevaratul cip de control TOTAL al persoanei va fi introdus dupa devastarea uriasa adusa de razboaie , dupa care TOATA PERCEPTIA NOASTRA despre LUME SI VIATA va lua o INTORSATURA FARA PRECEDENT...timp in care ne vom pierde toti credinta... sau macar asa se va vedea din afara. De cei cu credinta nu se va mai stii cine sunt si pe unde salasuiesc...sau chiar daca exista...deci cam toti ne vom pierde increderea ca asa ceva mai poate exista, adica drept credinciosi....vezi pe LOT SINGURUL credincios DIN SUTE DE MII de oameni

Cei ce locuiesc in orasele mari ar trebui sa nu-si puna prea multe sanse in supravietuire, deci ne cam pierdem vremea vorbind depsre cipuri, oricum de acum se simt acele "pulsatii" pregatitoare a introducerii lui.

Tehnica" Antihristului este sa nu oblige pe nimeni, ASTA va asigura succesul lui(lipsa opozitiei, din moment ce TOTUL este OPTIONAL), ... insa va fi ajutat de mici subtilitati de convingere...papica, benzina, acoperis, servici, scoala, familie,...

Ai spus in putine cuvinte ceea ce stiam si eu. Un razboi mare poate incepe si anul viitor impotriva Iranului. Se pare ca lucrurile sunt aranjate sa nu iasa presdinte Obama care este impotriva razboiului, ci Hilary care sa continue politica familiilor Clinton si Bush.
Masele vor fi controlate cu ajutorul procesului dialectic Hegelian (consens), de catre lideri globalisti ce vor privi lumea prin noul filtru globalist. Sondaje, propaganda, slogane simple si conflicte continue vor fi esentiale succesului sau. De fapt, cu cat criza perceputa este mai serioasa, cu atat mai repede liderul poate asuma mult ravnitele puteri politice pe care libertatea autentica le interzice. [sublinierea tr.] Presedintele Clinton si-a insusit aceste strategii totalitare, exact asa cum Mihail Gorbaciov a sugerat in editorialul sau din 1993:“Bill Clinton va fi un mare presedinte daca va putea transforma America in fauritoarea unei noi ordini mondiale bazate pe consens.” [nota: Mikhail Gorbachev, “New World Order: Consensus,” The Cape Cod Times, January 28, 1993.]

Gasiti despre acest subiect la:
http://ro.altermedia.info/news/noua-ordine-mondiala/page/2

Pentru Noua Ordine Mondiala, un guvern unic este doar inceputul. Odata la putere, acesta va putea sa-si puna in aplicare planul de exterminare a majoritatii populatiei lumii si va permite elitelor sa isi prelungeasca viata cu ajutorul tehnologiilor moderne.

“Endgame: Blueprint for global enslavement” este ultimul documentar al jurnalistului american Alex Jones, pe tema planului secret pentru exterminarea umanitatii - Operatiunea ENDGAME.

Incisiv ca intotdeauna, Alex Jones realizeaza o cronologie a cursei spre putere a elitei mondiale si a modului in care aceasta a sprijinit dictaturi si finantat cele mai sangeroase razboaie, pentru a cladi, pe ruine, o Noua Ordine Mondiala, calea spre primul Imperiu Mondial adevarat.

In film veti mai putea afla:
- despre North American Union, care va pune capat suveranitatii nationale a statelor din America de Nord, despre Asian Union, European Union si modul cum aceste 3 supra-state vor forma inima Guvernarii Unice Mondiale;
- despre reuniunile secrete ale grupului Bilderberg si pregatirile pentru un al Treilea Razboi Mondial,
- despre apropiatul colaps al Statelor Unite ale Americii.

Endgame reuneste piesele ascunse si cenzurate dintotdeauna ale unui joc a carui miza este insusi viitorul omenirii. Filmul dureaza 2 h 19′. Vizionare placuta. Pagina oficiala a filmului.

Iustin44 02.04.2008 11:09:18

Acțiunile VeriChip plonjează

Posted by: Paul Dorneanu on 2007-09-11 09:44:32
Source: The Ottawa Citizen
Implanturile cauzează cancer

Implanturile cauzează cancer
Un raport ce arată că microcipurile implantante cauzează cancer, provoacă cutremur la bursă

Acțiunile corporației VeriChip au plonjat cu până la 14 la sută ieri după apariția unui raport care arată că microcipurile implantate în șobolani cauzează cancer.

Aceasta este cel mai mare declin pentru compania din Florida de când a fost listată anul trecut la bursă.

Associated Press a raportat un studiu din 1996 care descoperise legături cu cancerul. S-a spus că nu era clar dacă regulatorii SUA vor considera studiul înainte de aprobarea utilizării cipurilor în oameni.

VeriChip a declarat că studiile au arătat că cipurile implantate sunt sigure pentru oameni, cât și pentru milioanele de animale de casă care le-au primit ca dispozitive de identificare.
Adresa este:
http://www.infocon.ro/stiri/2007/09/actiunile_verichip_plonjeaza-20070911-70.html

vsovi 02.04.2008 11:32:44

THughes Aircraft Companyt shi TSmartCardt e scris in proorocie ca vor cashtiga licitatziile cu transpondere... deci ceva companie de tipul asta, poate chiar aia ca doar toate se ocupa de microprocesoare shi transpondere shi miniaturizare shi comunicatzii

shi atunci fiind cipurile cancerigene in corp, precis le vor pune in buletine...in CI... in ceva ce tzine de legislatzie, deci ca un act legislativ la purtator prin care te identifici in sistemul antihristic al dreptatzii mincinoase... ai ingerilor nedreptatzii.... ai dreptatzii legii faradelegii...

quasar 02.04.2008 12:18:42

Asa cum ne-au obligat cu pensiile private si am acceptat,asa cum ne asiguram si parul din nas,si incet incet acceptam tot ce ni se dicteaza ,.tot asa treptat o sa apara noi si noi solutii pt a ne "apara","proteja" s.a.m.d. si le vom accepta si pe alea ...daca nu suntem cu bagare de seama

Iustin44 02.04.2008 12:54:53

UE crează cea mai mare bază de date biometrică

Posted by: Paul Dorneanu on 2007-06-13 17:24:51
Source: RINF Alternative News
Toate informațiile noastre vor ajunge într-o mare bază de date: amprente, AND, voce, retină etc.

Toate informațiile noastre vor ajunge într-o mare bază de date: amprente, AND, voce, retină etc.
Peste 70 de milioane de înregistrări biometrice vor face parte din baza de date a Uniunii Europeane.
Parlamentul European a susținut propunerea de demarare a Sistemului Informațional de Viza European (VIS) și crearea celei mai mari baze de date din lume, cuprinzând 70 de milioane de seturi de amprente.

Baza de date va permite deasemenea poliției din țările Uniunii Europene să se folosească de și să facă schimb de informațiile ADN a oamenilor.

"Implicațiile... sunt mari și vor afecta toți cetățenii Uniunii Europene. Pentru a da un singur exemplu, acest proiect prevede utilizarea informațiile ADN a tuturor cetățenilor UE indiferent dacă aceștia sunt suspectați sau condamnați pentru o anumită infracțiune." a spus Philip Bradbourn (parlamentar european). "Per total, acesta este un exemplu clasic de cum câteva țări încearcă să impună sistemul lor asupra celorlalte state membre. Cele opt (8) state care au semnat Tratatul Prum încearcă acum să îl impună și celorlalte state membre."

Peter Hustinx, Supervizor de Protecție a Datelor Europene, și-a exprimat și el îngrijorarea: "Cercul de subiecți ce pot fi incluși în acest sistem nu este limitat la datele persoanelor suspecte sau condamnate de vreo anume infracțiune."

Democratul liberal, purtăor de cuvânt al justiției în Marea Britanie, Baroneasa Sarah Ludford, parlamentar european, a susținu mărsura dar a precizat: "consecințele poențiale a utilizării greșite sau abuzul ar putea submina sever libertățile civile."

Cu toate acestea, laburistul Michael Cashman, membru parlamentul europei, a spus: "Salut această adoptare a raportului după negocieri lungi și complexe. Cred că înțelegerea finală reprezintă o abordare echilibrată și constructivă. Vor permite statelor membre să înregistreze și să schimbe informații referior la aplicațiile de viză într-un mod coerent și în același timp asigunrând că drepturile aplicanților sunt protejate. Referitor la biometrică, este esențial pentru Uniunea Europeană să ia o măsură coerentă asupra aceste probleme. Tehnologii precum biometrica pot și vor îmbunătăți securitatea noastră fără a încălcarea libertăților noastre civile, dacă sunt folosite corespunzător. Trebuie să îmbrățișăm această tehnologie decât să ne fie rușine de ea."

vsovi 02.04.2008 13:13:39

da, un clasor uriash, nu un ierbar ci unul de biologie europeana, oameni, plante, animale, ca sa aiba informatzii pentru justitzie, medicina, asigurari, shtiintza shi apoi sa traga concluziile specifice, adica pe baza de medie aritmetica... un fel de magul shi proorocul lumii asteia.... dar sa vezi cand or veni aia din iad... cu minunile lipsite de sens, cu transformarile shi modificarile ca-n filme...aventurile horror ne ashteapta... shi unii radem, dar e de intristat... ca nu exista decat o singura aventura frumoasa cu heppy end shi aia e pe calea cea stramta, cu multa umilintza pe cale presarata shi trece cu crucea in spinare prin moarte, spre duhovnicia sfanta... intru Hristos...

deci e clar, ca se vor lupta cu al 7-lea stat cum scrie la proorocie...:(??????

razvan_m 02.04.2008 16:39:15

Citand cozia
Citat:

Citand Iustin44
Citat:

Dar ce te faci cand aceste microcipuri implantate pe mana sau pe frunte vor inlocui banii si cum spune la Apocalipsa cap 13 ,nimeni nu va putea sa cumpere sau sa vanda'.
Cersim, daca or sa ne lase...

-------------

...Veti cunoaste Adevarul si Adevarul va va face liberi
Cozia,

Stii ce spun unii parinti contemporani despre zilele domniei universale ale lui Antihrist?
Ca e mai bine sa achizitionam inca de pe acum cate o suprafata de pamant arabil in locuri mai izolate, pe care sa-l cultivam si sa ne asiguram cele necesare traiului in acest mod, fara sa fie nevoie sa facem comert (deci si fara nevoia de a purta microcipul satanicesc implantat in frunte sau in mana dreapta si cu aceasta ocazie sa fim stersi din Cartea Vietii de catre Miel (Domnul Iisus Hristos)) in cei 3 ani si 6 luni de domnie antihristica. Asta daca nu cumva agentii guvernului mondial antihristic nu ne vor descoperi si in aceste locuri izolate, caci daca se va intampla asa va fi pentru noi vremea sa ne adapostim in pesteri si acolo sa ne rugam Domnului sa ne ajute si sa ne hraneasca (posibil asa cum l-a hranit prin intermediul pasarilor pe Sf. Prooroc Ilie la paraul Chedar)...

Domnul sa ne ajute sa putem trece prin aceste vremuri.
---------------------------------------------------------------------------------------
Doamne, Iisuse Hristoase, Fiul lui Dumnezeu, miluieste-ne pe noi, pacatosii!

Iustin44 02.04.2008 17:05:02

Ai dreptate razvan_m. E solutia ce ne-o da Cuv. Paisie Aghioritul. Ar cam fi timpul sa incepem sa ne injghebam aceasta gospodarie in care sa traim in simplitate precum vechii tarani romani care veneau la oras doar sa-si cumpere ghete si fierarie. In rest aveau in gospodaria lor tot ce le trebuia. Un aliment foarte hranitor si sanatos pentru acele vremuri ar fi graul incoltit care e de 10 ori mai hranitor decat graul obisnuit.

cozia 02.04.2008 17:21:34

Citat:

În prealabil postat de razvan_m
agentii guvernului mondial antihristic nu ne vor descoperi si in aceste locuri izolate

Din cite am citit se pare ca prigoana fizica , la persoana, nu va fi, singurii "agenti" for fi foamea, lipsa apartenentei la o comunitate de "cipuiti" care va duce la izolare sociala.

Cu alte cuvinte, daca refuzi sa te intepi cu cipul, stai cu animalele pe cimp si prin munti si banuiesc ca nu vei fi lasat sa locuiesti in orase.

Intr-un documentar rusesc un ministru vorbea ca lucrurile s-ar putea sa degenereze in cam 10 ani si fara Antihrist, si orasele sa fie inchise din ambele sensuri pentru localnici si pentru emigrantii asiatici care vor da buzna in Siberia...asta referindu-se la situatia lor rurala, populatia, agricultura, infrastructura,etc care se subtiaza pe an ce trece

cozia 02.04.2008 17:27:54

Agricultura este arma strategica a fiecarei tari care asigura independenta lor si trebuie pastrata cu orice pret ( chiar cu subventionari masive) .. Ca sa stiti mai bine care este de fapt planul UE in privinta tuturor... veti observa ca recent AU INTERZIS PRACTICAREA SUBVENTIILOR la AGRICULTURA ... Unele tari din UE s-au opus pina anul trecut 2007 , Finlanda...si dupa cum vedeti preturile la griu au inceput sa creasca

cozia 03.04.2008 17:24:39

Citat:

În prealabil postat de razvan_m
va fi urmarit si in gaura de sarpe pentru a i se implanta micuta jucarie sataniceasca, caci acesta va insemna implicit un soi de juramant de credinta

:rolleyes:da, insa telul unui asupritor este sa te determine sa accepti cipul de buna voie, atunci il tradezi de Hristos. Daca cei care refuza sunt legati cind li se administreaza cipul intra in ceata martirilor, deci nu pierd locul in Imparatia Cerurilor, ...si deasemenea fiind fara pacat, prin rugaciune fierbinte Duhul Sfint care va fi puternic simtit in viata lor va dezactiva cipul din ei si vor fi LIBERI:).

quasar 03.04.2008 17:40:42

Citat:

În prealabil postat de Iustin44
Ai dreptate razvan_m. E solutia ce ne-o da Cuv. Paisie Aghioritul. Ar cam fi timpul sa incepem sa ne injghebam aceasta gospodarie in care sa traim in simplitate precum vechii tarani romani care veneau la oras doar sa-si cumpere ghete si fierarie. In rest aveau in gospodaria lor tot ce le trebuia. Un aliment foarte hranitor si sanatos pentru acele vremuri ar fi graul incoltit care e de 10 ori mai hranitor decat graul obisnuit.

ar fi bine daca am putea face asa dar...dca ne gandim satele romanesti nu mai sunt cum erau o data,iar cele izolate au nu stiu cati euro m patrat...

razvan_m 03.04.2008 17:54:22

Citand cozia

Citat:

da, insa telul unui asupritor este sa te determine sa accepti cipul de buna voie, atunci il tradezi de Hristos. Daca cei care refuza sunt legati cind li se administreaza cipul intra in ceata martirilor, deci nu pierd locul in Imparatia Cerurilor, ...si deasemenea fiind fara pacat, prin rugaciune fierbinte Duhul Sfint care va fi puternic simtit in viata lor va dezactiva cipul din ei si vor fi LIBERI .
Frate intru Hristos Cozia,

Oare fuga de Antihrist, izolarea crestinilor autentici fata de acesta si eventuala fuga in scobiturile pamantului de care vorbeste Cartea Apocalipsei nu reprezinta o tradare a veneticului si mult uratului Antihrist? Iata din ce motiv se va enerva acesta si isi va trimite potera mondiala pe urmele crestinilor pentru a-i prinde si a le implanta cu forta minuscula jucarie sataniceasca fie in frunte fie in mana dreapta, caci aceasta va fi ca un juramant de credinta fata de persoana sa ca dumnezeu ce se va intitula in cei 3 ani si 6 luni de domnie efectiva asupra lunii. Si, in ce priveste faptul ca un crestin caruia i se va implanta cipul, va reusi sa se roage fierbinte catre Duhul Sfant, am oarece indoieli, caci scopul implantarii nu oriunde, ci in frunte, care-i locul de unde incepem noi crestinii sa ne facem Sfanta Cruce sau in mana dreapta, mana cu care ne insemnam cu sfanta Cruce, este tocmai de a-l impiedica pe crestin sa-si mai faca vreodata acest semn si nici sa se mai poata ruga, deoarece, incepand din momentul implantului, fostul crestin va fi sters de Domnul din Cartea Vietii, aducandu-se pe sine ca sluga netrebnica lui Antihrist si prin acesta nesmeritului si multchinuitului de flacarile vesnice ale iadului diavol-sef Lucifer.
Incepand inca de atunci (momentul implantului microcircuitului electronic satanicesc) pentru crestinul astfel insemnat va incepe chinul fara de sfarsit (pe pamant, cand Antihrist se va lepada de slugile lui oamenii cand acestia ii vor cere hrana si apa, in conditiile in care pamantul va fi parjolit de arsita si de seceta, zicandu-le: ce hrana si ce apa sa va dau daca pamantul nu face roada? ce pot sa fac eu pentru voi?
Abia atunci cei implantati cu microcipul satanicesc isi vor da seama de inselarea acelui neispravit nascut dintr-o mama prostituata si un tata al carui nume nu se va cunoaste, ambii parinti fiind din semintia israelita a lui Dan - si va fi pentru ei plangerea cea fara de sfarsit, zicandu-si "cum ne-am lasat noi inselati de acesta (adica antihrist) inchinandu-ne lui ca unui dumnezeu, cand el nici macar hrana si apa nu ne poate da - dorindu-si mai curand sa-i ia Dumnezeu prin moarte de pe fata pamantului. Chinul lor continuand pentru vesnicie in flacarile cele fara de sfarsit ale gheenei iadului...

Domnul sa ne ajute sa putem trece prin aceste vremuri, frate Cozia.
---------------------------------------------------------------------------------------

veilur 03.04.2008 18:10:42

Eu nu cred ca cei prinsi si insemnati cu forta vor fi stersi din Cartea Vietii, pentru Dumnezeu stie credinta fiecaruia iar cipul nu va avea influenta asupra lor. Plus ca nu trebuie sa ne mai gandim atat de mult la aceasta problema a "implantului cu cipul", pentru ca nu a venit inca vremea, vor mai trece cativa zeci de ani pana vor fi urmariti crestinii prin grotele muntilor pentru a fi capturati.
Plus ca toata faza asta cu vanatul crestinilor mi se pare a fi exagerata, voi chiar credeti ca cel de la putere va sta dupa niste fanatici religiosi sa-i prinda? Credeti ca nu va avea altceva de facut mai important decat sa stea dupa niste "salbatici", asa cum ii vor numi atunci pe credinciosi? Eu zic sa fiti mai realisti sa va treziti din visarea asta fantezista si tot odata placuta, placuta din fatpul ca aveti impresia aceea ca am avea sansa sa devenim martiri din cauza faptului ca vom fi prisni si omorati pentru credinta. Nu, va fi mai grav, va fi in asa fel incat ne vor lasa in pace ca sa murim de foame si in alte nevoi...???

razvan_m 03.04.2008 18:56:20

citand veilur
Citat:

Eu nu cred ca cei prinsi si insemnati cu forta vor fi stersi din Cartea Vietii, pentru Dumnezeu stie credinta fiecaruia iar cipul nu va avea influenta asupra lor. Plus ca nu trebuie sa ne mai gandim atat de mult la aceasta problema a "implantului cu cipul", pentru ca nu a venit inca vremea, vor mai trece cativa zeci de ani pana vor fi urmariti crestinii prin grotele muntilor pentru a fi capturati.
Plus ca toata faza asta cu vanatul crestinilor mi se pare a fi exagerata, voi chiar credeti ca cel de la putere va sta dupa niste fanatici religiosi sa-i prinda? Credeti ca nu va avea altceva de facut mai important decat sa stea dupa niste "salbatici", asa cum ii vor numi atunci pe credinciosi? Eu zic sa fiti mai realisti sa va treziti din visarea asta fantezista si tot odata placuta, placuta din fatpul ca aveti impresia aceea ca am avea sansa sa devenim martiri din cauza faptului ca vom fi prisni si omorati pentru credinta. Nu, va fi mai grav, va fi in asa fel incat ne vor lasa in pace ca sa murim de foame si in alte nevoi...
Da, Veilur, va avea pretentia ca toti oamenii sa i se inchine lui, doar se va autoproclama dumnezeu (bineinteles, unul fals) si ca urmare va dori sa-si aduca toti "supusii" pe calea lui "cea dreapta", adica implantul. Fiind o persoana inspirata de Lucifer si ceata lui de demoni, va avea exact calitati opuse celor ale Mantuitorului cand a venit pe pamant, adica: multa rautate, manie, ambitie nemasurata, sete neostoita de putere, va face cu ajutorul demonilor ce i se vor supune din porunca lui Lucifer multe minunu mincinoase, iar politia universala va fi principalul lui instrument in convertirea oamenilor pe calea lui "cea dreapta".
Am citit undeva ca perioada luoi Antihrist va fi una in care persecutiile impotriva crestinilor vor fi foarte asemanatoare celor din perioada imparatilor pagani ai Imperiului Roman.

Domnul sa ne ajute sa putem trece prin aceste vremuri, frate intru Hristos Veilur.

quasar 03.04.2008 19:29:17

Citat:

Plus ca toata faza asta cu vanatul crestinilor mi se pare a fi exagerata, voi chiar credeti ca cel de la putere va sta dupa niste fanatici religiosi sa-i prinda? Credeti ca nu va avea altceva de facut mai important decat sa stea dupa niste "salbatici", asa cum ii vor numi atunci pe credinciosi? Eu zic sa fiti mai realisti sa va treziti din visarea asta fantezista si tot odata placuta, placuta din fatpul ca aveti impresia aceea ca am avea sansa sa devenim martiri din cauza faptului ca vom fi prisni si omorati pentru credinta. Nu, va fi mai grav, va fi in asa fel incat ne vor lasa in pace ca sa murim de foame si in alte nevoi...???

Intr-adevar Stefane nu stim cand va fi,poate la anul,poate peste 10 ,poate peste o mie,dar nu degeaba s-a spus "privegheati ca nu stiti cand va fi ceasul....",asta e ideea sa fii mereu pregatit,nu-i o solutie daca spui lasaaa...nu ma mai gandesc la asta...si asa o sa mai treaca(...)cativa zeci de ani..

veilur 03.04.2008 20:20:17

Vreau sa va intreb pe cei care sustineti ca mai sunt cativa ani pana la sosirea Apocalipsei, voi pe ce bazati aceste afirmatii? Ati vorbit cu parinti sporiti duhovniceste si asa v-au spus? Sunteti siguri ca "buletinul cu cip" este numarul fiarei? Eu nu cred ca un astfel de buletin va fi numarul 666. Voi crede cand ni se va impune sa ne implantam pe unul din membre sau pe frunte acel cip, nu pe o cartela de plastic care o pot arunca oricand, chiar daca nu am de mancare. Nu exista alternative? Eu cred ca exista! Mergem la tara la bunicii nostri, cei care mai au bunici la tara. Si spunea cineva, parca razvanm, ca pamantul in sate izolate costa multi euro pe metru patrat; uite ca nu e asa, in satul bunicilor mei pamantul este foarte ieftin, tatae are si vie, are si ogoare pentru semanat, numai mana de lucru sa fie! :)

quasar 03.04.2008 21:05:35

eu spuneam de euro.DAr nu ai fost atent.eu am spus asa:satele de azi nu mai sunt cum erau odata...pai ai si tu bunici la tara stefane si stii si tu ca tinerii tarani nu mai vor sa creasca animale,nu mai lucreaza pamantul pt ca au posibilitatea de a cumpara tot de la prea multele magazine din sat,sau poate ca lucratul pamantului costa atat de mult incat nu le mai vine sa-l lucreze,si satul akum e plin de discoteci si baruri,taranii nu mai sunt tarani,satul nu mai este sat...singurele locuri ceva mai retrase,poate la munte,sau cum ar fi in Bucovina de exemplu(credinta,traditie,natura,aer curat,satul sat,ce-i drept si o gramada de evanghelisti)deci aceste locuri mai nemodernizate sau mai nepopulate sunt acum in cautare si iti spun eu din proprie experienta:COSTAAAA!!! mult...
Bunicii mei nu mai pot lucra pamantul.asa ca l-am luat eu in grija o parte din el,sper sa ma ajute bunul Dumnezeu s-o scot la capat,abia acum vad ca e greu...dar satisfactia ca iese ceva din pamantul ala muncit,ceva bun,ceva natural...asta nu poate fi intrecuta de nimic.Deci candva ma voi muta la tara,incercand sa fiu o sateanca asa cum erau odata,fara sa tin cont de manelele,de discoteca,de barurile si de tot ce a stricat viata la tara...

Iustin44 04.04.2008 10:36:47

Citat:

Vreau sa va intreb pe cei care sustineti ca mai sunt cativa ani pana la sosirea Apocalipsei, voi pe ce bazati aceste afirmatii? Ati vorbit cu parinti sporiti duhovniceste si asa v-au spus? Sunteti siguri ca "buletinul cu cip" este numarul fiarei? Eu nu cred ca un astfel de buletin va fi numarul 666. Voi crede cand ni se va impune sa ne implantam pe unul din membre sau pe frunte acel cip, nu pe o cartela de plastic care o pot arunca oricand, chiar daca nu am de mancare. Nu exista alternative? Eu cred ca exista! Mergem la tara la bunicii nostri, cei care mai au bunici la tara. Si spunea cineva, parca razvanm, ca pamantul in sate izolate costa multi euro pe metru patrat; uite ca nu e asa, in satul bunicilor mei pamantul este foarte ieftin, tatae are si vie, are si ogoare pentru semanat, numai mana de lucru sa fie! :)

Celor care inca mai au indoieli, pe langa ce spunea Cuviosul Paisie Aghioritul, Staretul Sofronie de la Essex, dezamagit ca oamenii il intrebau peste cate sute de ani se va intampla, el le raspundea ca acestea sunt vremurile, sa nu astepte altele. ADICA SA FIM ATENTI LA SEMNELE VREMURILOR SI VOM VEDEA CAND SE APROPIE.(Si asta a spus-o in urma cu vreo 20 de ani) Deci tehnologia a fost pusa la punct. Mai trebuie doar implementata, fapt care deja se petrece.

Laurentiu 04.04.2008 11:15:25

Citat:

Cel mai amuzant lucru care prinde la lume este acest "Privacy Act" cu care ne tot toaca la creier de citeva decenii si ne pregatesc creierul ca pe carnea tocata... document care va fi elementul cheie pentru implementarea "securitatii totale a informatiilor referitoare la persoana noastra" de parca cine stie ce imparati suntem toti sau miliardari si trebuie sa ne ferim de "hotii de informatii".........

Din partea mea, veniti taica si uitati-va cit vreti in dosare, nu am nimic de ascuns si nu-mi pasa daca stii cind am fost vaccinat, racit sau cum o cheama pe bunica, sau citi bani (putini sau multi) am in banca. Asta vine din alienarea mintala la care suntem supusi si instrainare unii de ceilalti ...
Doamne Ajuta!

Frate astea cu siguranta, securitatea ...bla..bla bla..sunt doar niste pretexte..nascocite de ei ca sa nu bata la ochi ca ceea ce fac ei este un plan diavolesc bine pus la punct..Si tocamai prin aceste pretexte vor sa-si formeze o imgine cat mai buna despre ceea ce fac ei..In spatele acestor lucruri se ascunde sclavia lui antihrist care cauta o modalitatea si sa supuna intreaga lume prin acest sistem.

Laurentiu 04.04.2008 11:28:31

Citat:

În prealabil postat de mirelat
Citat:

Eu unul nu am chef sa fiu localizat in orice clipa si la dispozitia nimanui.

subscriu, dar practic nu avem prea mult de ales.

telefonul mobil de ex,. este un rau necesar; dat fiind vremurile intempestive pe care le traim - mai ales noi cei din lume - nu poti sa eviti complet tehnologiile avansate pentru ca altfel te izolezi.

re: cipurile de ID & tracking a persoanelor umane, aplicate global - este intr-adevar o problema de etica si sa speram ca nu se va ajunge la un acord la nivel inalt, international.

Telefonul mobil si interenetul poti sa renunti cand vrei si poti sa le folosesti numai cand iti trebuie ...Dar cu cipurile lucrurile se vor forta lucurile si numai este democratie pentru ca va fi discriminare ..Toti cei care vorbesc acum despre drepturile omului cele mari puteri ale democratiei..Vor face aceasta mare discrimnare Intre cei ce vor avea implantate cipuri si cei ce nu vor avea cipuri.

Unde vor fi atunci drepturile omului despre care tot auzim pe la tv sau mai stiu eu pe la ce Organizatii.???
Aici va fi sClavia lui antihtrist.

Laurentiu 04.04.2008 11:56:48

Citat:

În prealabil postat de irina77
Am citit de curand ca exista o portita de scapare. Adica o exceptie pentru cei care doresc sa refuze buletinul din motive religioase- nu stiu ce numar are hotararea respectiva... Poate stie cineva.

Portita de scapare

Totusi, nu avem nici o sansa de a evita preluarea cartii electronice? Deocamdata exista o portita de scapare pentru crestinii care, din motive de credinta, refuza sa semneze pe un astfel de document. Un Ordin, cu numarul 1190 din 31 iulie 2001, al Ministerului de Interne, contine un articol care precizeaza ca "persoanele care refuza cartea de identitate din motive religioase" primesc buletine de tip vechi. Ofiterul care ne-a citit acest text ne-a spus ca Ordinul MI este de circulatie interna si nu ajunge la public. Deocamdata este suficient sa depui o cerere la Politie cand preschimbi documentul si se aproba, pe motive de constiinta religioasa, eliberarea buletinului de tip vechi. Deocamdata! Nu stim ce va fi anul viitor. Nici ce continut va avea legea scoasa de Parlament. De intrebat nu ne intreaba nimeni. De aceea, crestinii care vor sa-si apere identitatea in Hristos trebuie sa se trezeasca, sa formeze asociatii si sa preintampine prin proteste introducerea obligatorie a cartii electronice de identitate. Fireste, ierarhia Bisericii Ortodoxe ar trebui sa fie in fruntea noastra, asa cum se intampla in Grecia. Ca model, va invitam sa cititi Circulara Sinodului Bisericii Ortodoxe a Greciei, preluata din cartea Apocalipsa 13, scrisa de Mircea Vlad.

vsovi 04.04.2008 12:23:56

eu ma mir ca nu pricepetzi, ca razboiul e in plina desfashurare... doar ca nu se vede cu ochiul liber, ca ochiul nostru e gol, in el nu e dect nimic shi iar nimic... ce vedem? vedem noi cate shtampile cu 666 sunt in lume? vedem noi cate teorii antihristice emit minciuni din tot locul? ne dam noi seama de cata minciuna e plina obijnuintza noastra a in cugeta, a traii, a vedea? Domnule cand v-a lasa Dumnezeu sa fie puse shi pecetzile prin CI sau prin cip sau prin alte acte shi voturi pentru antihrist, pentru intronarea in splendida biserica, atunci deja e sfarshitul, ca demonul e cu tine in casa shi vinzi shi cumperi demoni deja ca sa-tzi asigure bunastarea, dar nu e buna apa lor sau belshugul lor de paine sau hainele lor sau ce or avea ei de oferit, minunile ademenitoare ca sunt nu numai scamatori ci le shi adauga fermecatorie, vrajeala, placere, ca sa nu mai vezi, sa orbeshti, sa adormi in pacate, sa ramai in iad pentru ceva interesant, pentru cate-o ushurare prin tehnica, le farmeca oricetzi-ar da cu demoni slujitori cu marmelada shi spoiala ca sa nu mai simtzi, sa nu mai vezi, sa ranjeshti shi sa te gadali ca mascaricii...

dar defapt te injecteaza cu un ser ca o ghilotina, ca un centru de comanda cu serul minciunii shi urii care pe deoparte te cardasheshte cu demonii shi pe partea cealalta incepe sa-l ironizeze shi sa-l lepede pe Hristos, sa trufeasca sa-l sfideze shi sa batjocureasca pana spre ura pentru nimic, pentru minciuni...

deci daca zic parintzii ca astea-s vremurile, inseamna ca au inceput, shi e clar ca au inceput ca din orice loc doar ademeniri spre a pacatui shi a ramane in pacat sau caldicei, adica shi asha dar shi invers ca nu prea conteaza....

La Dumnezeu este interzis pacatul, moartea, nu se face nici un pacat...

Shi se observa ca mantuirea, botezul, harul se pierde oridecateori ne lepadam, pacatuim, vindem invatzatura lui Hristos, renuntzam la cautarea a ne sfintzii Dumnezeu, deci degeaba ne rugam shi-l chemam pe Dumnezeu daca in clipa urmatoare am adormit la loc sau am atzipit ca zice Cuvantul lui Dumnezeu ca e pacat strigator la Cer, ca e ca shi cum te rogi, chemi, dar dupa rugaciune eshti la fel de adormit shi mishuni in indulgentza shi cardashia cu pacatul...

Pecetluirea cu pofta fara minte, pripitele naluciri, mania fara judecata se face in permanentza, iar cand deja te-ai invoit in cuvant sau ai acceptat shi un act semnat sau votat deja e gata... e finalul... ca de acolo nu mai ieshi in graba... iar lumea cu serul ei shtiintzific-mincinos care te umple cu minciuna shi farmece prin tot felul de teorii, nu te mai lasa sa ieshi din ea... te tzine in ea ca intr-o oaza, dar defapt nu e o oaza ci e vrajitorie ca nu vor fi decat ruine toate....

Dar cum sa te luptzi cu vicleana shi cu demonii shi cu multzimea de prooroci mincinoshi shi magi shi scamatori shi fermecatori ai ei ca oriunde te uitzi doar magie shi minciuna se emite cu arme foarte periculoase doar ca nu le vedetzi... fiecare om cu care te intalneshti e plin saracul de minciuna, fiecare cetatzean poarta pe el duium de inshelatorie... alea sunt.... iar femeile ca vitrinele, se iubesc sexual pe ele insele shi le-ai iubi shi tu sa le adaugi placere, asha ca sa le sporeshti averea sau sa tzi-o sporeshti pe a ta ca te milostiveshti de ea ca ranjeshte sau te atrage frumos... e bogatzia patimii trupului shi creierul sufletului tau idiot ar adauga nishte bogatzie, ca nu shtie, nu deosebeshte, el simte bine, simte frumos, shi vrea sa aduge bogatzie, shi lui shi ei, ca asha e invatzat de mic, shi invatzatura iata ca e pervertita inspre adunarea de bogatzii ale pacatelor, ale mortzii, dulcetzuri care la inceput nu au nimic rau in ele pena te impregneaza shi apoi incet incet pana acceptzi ca o ghilotina te taie de la Hristos shi te uneshte cu lumea... ca un ser injectat, ca un nor dulce in tine ce devine ura....

dar revenind la subiect, poi libertate de nedescris shi pecetluire dar iadul shi raiul nu se va vedea aici shi acum... ci aici shi acum nu se vede nimic, fiindca pana la sfarshit sta shi binele shi raul impreuna... deci nu va fi sa potzi deosebi ushor... trebuie sa te invetzi, sa te fortzezi sa ascultzi shi sa deosebeshti caderile, pacatele, ispitele, patimile in care te scalzi ca in fericire dar e mocirla... ca la shtrand dar e petrol ce arde, e var, e smoala... e iezerul care te va lega in el...

astfel ca pecetluirea vine la 01.01.2009 iar cei ce nu primesc actele nu vor patzi nimic decat ca le va fi foarte greu sa se rupa de societate, nu-i va haitui nimeni ci doar toate vocile le va spune ca-s fraieri ca sa se indoiasca shi prin asta sa-l batjocureasca pe prooroc, sa lepede proorocia, sa nu mai traiasca in ea shi fara sa shtie sa revina n-apoi, ca e foarte greu sa rezishti adevarurilor-mincinoase ale lumii, sa rezishti sa te opui turmelor care cu totzii fac altfel ca tine, cu atat mai mult cu cat unele biserici sau apostatzii vor primii cu laude shi cu urale intronarile antihristului... ca le ofera bunastarea vietzii... ca ei nu vad decat pana la moarte, dar nu vad nici pana a doua zi, dar li se pare ca pana la moarte vad... shi ce va fi dupa nu le pasa ca zic ca vor merge acolo unde li dat tuturor, ei se simt linishtitzi sa mearga cu toata lumea... unde va merge lumea... dar la final vei da socoteala singur,

deci asha spun parintzii ca v-a fi ceva: act sau vot sau semnatura sau CI sau alt tip de act cu cod de bare cu semnatura electronica in el, cu amprenta sau cip sau ceva combinatzie cu asigurarile cu salariile cu pensia cu evidentza cu mersul din casa in casa cu shtampila cu insemnarea cu semn vadit, ca la un recensamant, cu sfat sa te convinga ca sa acceptzi sa optezi sa te vicleneasca shi sa-tzi dea importantza ca participi, ca alegi tu, ca ai vrea shi tu, adica ar vrea ca lumea sa-l doreasca shi sa-l voteze pe antihrist ca-l pune peste ea... shi lumea chiar il vor primii cu entuziasm ca demonii din vazduh shi din toate vor raspandii un entuziasm de neoprit, o fericire prroz, o liberare, o bucurie amagitoare.... iar entuziasmul ce este daca nu credintza in minciuni shi ceva minune dar de scamator, iluzorie, lipsita de substantza shi buna doar pentru trup, pentru lepadrea de duhovnicie....pentru ushuratatea ushuratatzii adica spre ushuratate ce vine de la ushuratic adica inspre firea de drac 666 simpla, ergonomica, eficienta, luxoasa, ranjitoare, fermecata, (pofta fara minte, pripite naluciri, manie fara judecata) peste care troneaza smerenia-trufashe, minciuna-adevarata, disperarea-increzuta, seriozitatea-compromisului, legea-faradelegii, plinatatea-nimicului, viatza-mortzii, sfintzenia-pacatului shi patimii....

Ce am vrea sa vedem? ce am vrea sa shtim? vremurile au inceput de catziva ani, vremurile sfarshitului, dar nu le cauta in ochii nimanui shi in comportamentul nimanui, ca nimeni nu itzi va confirma prin ceva.... ci incearca sa traieshti in proorocie, asha cum te invatza Hristos....

Doamne ajuta,

Nu shtiu cum vom trai in vremurile astea shi cum ne vom rupe de lume shi de pecetzi dar spune proorocia ca vor fi urmatzi sfintzii, caci nimeni nu va mai avea dreapta socotintza, ca sa deosebeasca shi sa gaseasca shi sa shtie Calea, Adevarul, shi Viatza...

vsovi 04.04.2008 12:29:12

domnule nu mai vedetzi conspiratzii ca nu shtiu nici ei ce fac, dorm cu totzii shi noi la fel, in patimi, minciuni shi pacate, shi duhul rau ii conduce, nu shtie nimeni ca lucrurile sunt comandate de duhurile rele antihristice, nu are sens sa condamnatzi pe nimeni sau sa privitzi pe nimeni cu dispretz sau ura sau nemultzumire ca nu shtiu nici ei ce se intampla shi incotro merg lucrurile shi bate vantul.... Dar vai de cel prin care vine ispita shi este vandut Fiul Omului!!!... ???:(:(

Ora este GMT +3. Ora este acum 21:38:21.

Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.