![]() |
tu vsovi, mergi cu Domnul si poate ceasul din urma te-o prinde in alta formula, daca ma pot exprima asa.
pina atunci, pot sa remarc ca semnatura ta este corecta, in parte... te-ai descris bine, deci te felicit. in rest, ce sa mai zic? noroc in lupta cu duhurile tale, ca mult te mai chinuie, ca pe toti, de altfel. |
Citat:
|
femeia este cea care i-a spalat picioarele lui Iisus cu lacrimi de durere si i le-a sters cu parul,se numeste Maria Magdalena,pacatoasa care a fost mantuita de Domnul,se gandea cineva la asa ceva ,ca va mantui o desfranata!?
|
MARIUS_DANIEL,este adevarat ca barbatul este capul femeii,dar femeia este gatul si capul se -nvarte dupa cum se misca gatul!!!:):D;)
|
Citat:
|
Citat:
ps: chimia se spune ca este cea mai grea stiinta. si este acolo o lege, Legea lui Lavoisier, care zice ca nimic nu se pierde, nimic nu se castiga, totul se transforma. foarte adevarat! |
Citat:
Sau: se poate spune ca au mai multa minte decât femeile? |
pai Marius_Daniel spunea ca barbatul este capul,eu nu stiu unde scrie!:cool:
|
spunea cineva ca femeile romance sunt prea pretentioase,rasfatate,...eu cred ca femei mai necajite si mai oropsite ca la noi nu exista niciunde in lume,poate doar in Afganistan,pe timpul talibanilor.pai 80%din barbatii romani sunt alcoolici ,iar violenta domestica ne claseaza printre primele locuri in europa.ar vrea barbatii sa ne ia si aceasta bucurie ,o zi pe an in care sa fim si noi rasfatate,ca in rest nu stim decat sa ne sacrificam penru familie.in afara de aceasta ,parintele de la biserica unde merg eu,spunea ca femeile sunt cele care infrumusteaza biserica,daca n-ar fi ele biserica ar fi goala,barbatii nu prea dau pe la biserica .
|
la noi sunt multe femei cu fite....la asta m-am referit, trebuie sa le iubim pe femei, ele procreaza, trebuie respectate, iubite....ar fi totul intunecat fara ele....ce bine ar fi sa mai existe dragoste astazi....in aceasta societate...plina de fite si totodata materialista....dar la biserica vin si barbati, chiar daca se inghesuie si unii si altii si nu ii lasa pe ceilalti sa iasa....suntem (unii) mai indisciplinati....de fapt popoarele latine sunt mai indisciplinate, spre deosebire de nemti sau nordici...
|
Citat:
|
Citat:
Unde merg eu la biserica ,barbatii sunt aproape la fel de numerosi ca si femeile. Si cine ti-a spus ca 80 % din romani sunt alcoolici? Eu stau la bloc si avem un singur vecin f.betiv ,restul sunt normali ,si asta la 15 apartamente , iar in blocul unde am locuit inainte era intr-adevar un vecin care bea zdravan ,dar unul din 24 apartamente. Daca ar fi asa ,strazile ar fi pline de barbati care se clatina de bautura ,ori eu vad f.putini. |
Citat:
|
Citat:
|
Cunosti tu ,dar asta nu inseamna ca trebuie sa generalizam.
|
Citat:
|
Citat:
8. Pentru că nu bărbatul este din femeie, ci femeia din bărbat. 9. Și pentru că n-a fost zidit bărbatul pentru femeie, ci femeia pentru bărbat. 1 Corinteni 11 Din câte stiu, în afara de cuvintele Sf. Pavel, nu mai sunt alte referiri în Noul Testament la o presupusa diferenta între femeie si barbat (în Vechiul Testament sunt, dar el nu mai are relevanta, fiind de fapt adresat evreilor poligamisti). Dar ce înseamna aceasta ierarhizare? Diferentierea sexuala nu este o caracteristica definitiva as omului. În Hristos nu mai este femeie sau barbat si ca sa-L dobândim trebuie sa ne ridicam deasupra propriului sex. |
Citat:
|
Citat:
|
Mirela,oricum esti subiectiva,orice ai spune la acest capitol,fiindca nu vrei sa intelegi ca tu,personal,esti de admirat...tocmai pentru ca din intrigarea proprie si din neputinta si durere,continui sa fii subiectiva.Si sa stii ca n-a spus nimeni ca procreerea o poate face femeia de una singura,iar meritul este,evident,al Lui Dumnezeu.Insa aceasta femeie a transformat acest merit in optiune...
|
offff, mai ory, nu m-am referit la mine.... dar TOTI barbatii ar trebui sa inteleaga ca TOATE femeile trebuie tratate intr-un mod mai special, mai fin, mai atent.
|
Asa este Mirela,insa ca sa trateze barbatii pe femei mai special,mai fin si mai atent trebuie sa inteleaga aceste trasaturi identificandu-le la randul lor in propria persoana...apoi sa le ofere,insa ei sunt barbati,duri,neciopliti uneori,stangaci...si pentru asta ai iubim,poate.Si tot barbati raman.Cred ca daca femeile ar intelege prin intelepciune,adevarata fire si natura a barbatului,care este evident diferita de a cea a femeii,atunci cuplurile s-ar intelege mai bine,si pretentiile nu s-ar mai naste din finetea care se dovedeste perceputa doar de femei,pentru ca ele o si detin.Personal,mi-a trebui multa batae de cap,multa sufeinta si multa deznadejde pentru a intelege in cele din urma ca marea problema a sexelor o reprezinta tocmai lipsa intelegerii diferentelor dintre acestea.Si deci,tot acest razboi dintre femei si barbati nu este decat unul inutil si extrem de imatur...dar poate ca si unul natural,pana la urma.
|
Ora este GMT +3. Ora este acum 07:23:21. |
Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.