Forum Crestin Ortodox

Forum Crestin Ortodox (http://www.crestinortodox.ro/forum/index.php)
-   Vrajitoria (http://www.crestinortodox.ro/forum/forumdisplay.php?f=5046)
-   -   Magia (http://www.crestinortodox.ro/forum/showthread.php?t=1752)

s_snape 18.08.2008 22:48:13

Si daca as fi sluga Antihristul, ce?...Pot sa fiu si sluga Diavolului (desi a fi sluga Antihristului sau a Diavolului e tot una), chiar ca nu-mi pasa, vreau doar sa obtin puteri magice. Sa fiu cea mai puternica fiinta de pe Pamant. Daca Satan mi-ar da aceste puteri normal ca i-as da sufletul, in schimb... Si cat despre ritualurile sataniste, apoi trebuie sa fii initiat sa faci unu...si unde as gasi eu preot satanist sa ma initeze...? si oricum ritualurile se fac in minim doi ori in grup..si nu prea am prieteni satanisti.

s_snape 18.08.2008 22:56:19

Si da vorbesc serios...Doar daca as putea...Dar oricum cred ca acum Satan nu mai vrea sa imi cumpere sufletul, ca doar nu o sa cumpere ceva care e deja al Lui(Satan), nu?

dorstor 18.08.2008 23:24:57

S-snape.esti o teribilista care ascunzi o deceptie!sa nu crezi ca acel ce are puterui magice poate face ceva impotriva unui crestin autentic!Eu am cunoscut multi vrajitori si vrajitoare care practicau magia neagra si in fata unor crestini s-au dovedit nepunticiosi!Satanistii nu au puteri magice ci ii pacalesc pe fraieri ca sa profite de ei!Iar magicienii au puteri doar asupra celor daruiti lui satan!asa ca mare castig nu ai din aceste puteri,caci daca le incerci asupra adevaratilor crestini se razbuna pe tine!Oricum din momentul in care iti doresti sa fii sluga lui Anticist chiar esti.Numai ca acesta nu te rasplateste cu mari favoruri ci cu pacaleli despre o viata fericita!restul este propaganda pentru fraieri!

ioanhodean 18.08.2008 23:48:45

daca tu o sa ajungi ase ceva
eu nu o sa ma supun regulilor tale.
omoarama.nu ma inchin tie.

s_snape 19.08.2008 12:56:55

Citat:

În prealabil postat de dorstor
S-snape.esti o teribilista care ascunzi o deceptie!sa nu crezi ca acel ce are puterui magice poate face ceva impotriva unui crestin autentic!Eu am cunoscut multi vrajitori si vrajitoare care practicau magia neagra si in fata unor crestini s-au dovedit nepunticiosi!Satanistii nu au puteri magice ci ii pacalesc pe fraieri ca sa profite de ei!Iar magicienii au puteri doar asupra celor daruiti lui satan!asa ca mare castig nu ai din aceste puteri,caci daca le incerci asupra adevaratilor crestini se razbuna pe tine!Oricum din momentul in care iti doresti sa fii sluga lui Anticist chiar esti.Numai ca acesta nu te rasplateste cu mari favoruri ci cu pacaleli despre o viata fericita!restul este propaganda pentru fraieri!

Stiu ca puterile nu ar actiona asupra crestinilor adevarati, dar sa fim sinceri cati din astea mai gasim in ziua de azi...?Si nu-mi doresc din tot dinadinsul sa fiu sluga lui Anticrist dar daca trebuie nu m-ar deranja...

s_snape 19.08.2008 12:58:47

Citat:

În prealabil postat de ioanhodean

Nici nu ma gandesc sa omor pe cineva! Si deasemenea nu vreau sa mi se inchine mie cineva... Vreau puetrea doar pentru mine. Sa fiu fericita.

eudany01 19.08.2008 13:58:08

mai s_snape ai vazut prea multe desene animate sau filme S.F. unde multi doreau sa aibe putere?????????? crezi k fericirea se gaseste doar in magie?????????????
sincer dak iti doresti asa ceva ce cauti pe un site ortodox??????????

s_snape 19.08.2008 14:09:50

Citat:

În prealabil postat de eudany01
mai s_snape ai vazut prea multe desene animate sau filme S.F. unde multi doreau sa aibe putere?????????? crezi k fericirea se gaseste doar in magie?????????????
sincer dak iti doresti asa ceva ce cauti pe un site ortodox??????????

Varjitoria exista. Si ce caut aici... pai am fost eu si pe site-uri sataniste, dar nimeni nu mi-a zis nimic...Ma gandeam ca poate stiti ceva despre magie.

Iustin32 19.08.2008 14:39:39

Citat:

În prealabil postat de s_snape
Citat:

Nici nu ma gandesc sa omor pe cineva! Si deasemenea nu vreau sa mi se inchine mie cineva... Vreau puetrea doar pentru mine. Sa fiu fericita.

Crezi ca fericirea o gasesti la diavol? Te sfatuiesc sa-ti schimbi gandul pana nu e prea tarziu. Inchipuieste-ti ca ,,fericirea,, derizorie pe care o ofera diavolul betivilor si toxicomanilor nu numai ca nu le aduce fericire, ci le face viata un iad atat lor cat mai ales rudelor. Asta vrei tu? Ai grija ca daca te bagi in cardasie cu diavolul, din cauza mai intai a cosmarurilor, viziunilor si apoi a posedarii demonice, poti inebuni si el te poate duce la sinucidere. Mergi si te spovedeste la un preot ortodox! Spune-i de unde ti-a venit in minte aceste lucruri.

dorstor 19.08.2008 14:53:57

Da! Stiu multe, dar de ce ti-as spune!ca sa lupti eficient impotriva cuiva trebuie sa-i cunosti metodele!as putea sa ii spun ceea ce stiu unuui preot tare in credinta care este tare pe sine si nu se tulbura de amagirile lumii!dar tie care esti ca o frunza intre ape nu pot sa-ti spun mai nimic pt ca te-as distruge!te asigur ca si marii duhovnici stiu mult mai multe ca mine dar nu spun nici ei>de ce?pt ca nu se cade ca un crestin sa faca publicitate invataturii lui Satan!
Tu vrei putere!dar nu stii ce este puterea! adevarata putere este atunci cand te biruiesti pe tine si patimile tale.Cand esti una Cu Iisua Hristos ai toata puerea din lume.Noi toti crestinii vrem putere;vrem puterea de a fi mereu in Slava Mantuitorului nostru.puterea pe care o vrem noi este iubire si eternitate,pe cand puterea pe care o vrei tu este robia pacatului si moartea!Spui ca nicaieri nu ti-a arata nimeni puterea magiei!nici nu era ce sa ti se arate pt ca Satan nu are putere ci doar amagitoare aparenta de putere!

anastasia2008 19.08.2008 15:48:03

Citat:

În prealabil postat de suntunOM
Astept parerile voastre despre "magie"...

s_snape, iti recomnad "parerea" parintelui Ilarion Argatu despre magie, farmece, vrajitorie... http://video.crestinortodox.ro/Parintele_Ilarion_Argatu_Despre_farmece_si_vrajito rii-20000228.html

ioanhodean 19.08.2008 20:02:54

Citat:

Citat:

ce te face sa crezi ca daca o sa ai asa ceva o sa le stapanesti tu pe ele si nu dracul pe tine si astfel pe ele?asa prin tine sio gasit marioneta care o foloseste si gata,dupa ce te consuma de tot iti ia sufletul si gata.sper sa te rasgandesti in privinta asta..
vezi bine ca si in desene animate aia rai pierd in fata celor buni.
:rolleyes:

s_snape 19.08.2008 20:48:56

Citat:

Citat:

Citat:

ce te face sa crezi ca daca o sa ai asa ceva o sa le stapanesti tu pe ele si nu dracul pe tine si astfel pe ele?asa prin tine sio gasit marioneta care o foloseste si gata,dupa ce te consuma de tot iti ia sufletul si gata.sper sa te rasgandesti in privinta asta..
vezi bine ca si in desene animate aia rai pierd in fata celor buni.
:rolleyes:

Viata nu e un desen animat... Daca Satan ar putea sa ma controleze de ce nu o face?... Ca nu m-am dus la biserica sau impartasit de trei ani..Eu cred ca ar avea puterea sa ma controleze daca asta ar dori. Dar n-a facut-o. Si ca o sa-mi ia sufletul...pai asta oricum se va intampa mai devreme sau mai tarziu, toti murim.

anishorik 19.08.2008 20:58:50

si nu-ti pasa cine iti ia sufletul?

veilur 19.08.2008 21:32:41

Snape, gandeste-te de doua ori inainte sa alegi ceva. Gandeste-te la urmari, nu numai la avantaje. Urmaile sunt mari si urate, iar avntajele sunt putine si trecatoare. Aici el iti este prieten, dar dincolo iti va fi un chinuitor.

Hartford 19.08.2008 21:43:01

Citat:

Si daca as fi sluga Antihristul, ce?...Pot sa fiu si sluga Diavolului (desi a fi sluga Antihristului sau a Diavolului e tot una), chiar ca nu-mi pasa, vreau doar sa obtin puteri magice. Sa fiu cea mai puternica fiinta de pe Pamant. Daca Satan mi-ar da aceste puteri normal ca i-as da sufletul, in schimb... Si cat despre ritualurile sataniste, apoi trebuie sa fii initiat sa faci unu...si unde as gasi eu preot satanist sa ma initeze...? si oricum ritualurile se fac in minim doi ori in grup..si nu prea am prieteni satanisti.

Ar fi mai bine daca ne-ai spune numele tau sa ne rugam pentru tine. Inceteaza de a mai trimite mesaj pe private ca nu imi e frica de magia ta atit timp cit il am pe Dumnezeu cu mine.

s_snape 19.08.2008 21:58:05

Citat:

În prealabil postat de Hartford
Citat:

Ar fi mai bine daca ne-ai spune numele tau sa ne rugam pentru tine. Inceteaza de a mai trimite mesaj pe private ca nu imi e frica de magia ta atit timp cit il am pe Dumnezeu cu mine.

Parca as vorbi singura...Nu tocmai am spus ca as face orice ca sa am puteri magice?...Ca sa am, pentru ca acum n-am! Numele meu...nu conteaza, oricum este un nume de sfant, un nume pe care nu-l plac. Nu am nevoie de rugaciuni, multumesc!

s_snape 19.08.2008 22:01:49

Citat:

În prealabil postat de anishorik
si nu-ti pasa cine iti ia sufletul?

Ar trebui?

dorstor 19.08.2008 22:05:31

Copilo, nu exista puteri magice !te pot ajuta sa ajungi ,,paranormala',ca mine dar numai spre slava lui Dumnezeu!Au nu intelegi ca diavolul nu are decat puterea de a amagi.Toate relele ce ni se intampla sunt din vina noastra si nu din vina diavolului Diavolul doar ne ispiteste cu fantasme si ne minte!

s_snape 19.08.2008 22:11:00

Citat:

Copilo, nu exista puteri magice !te pot ajuta sa ajungi ,,paranormala',ca mine dar numai spre slava lui Dumnezeu!Au nu intelegi ca diavolul nu are decat puterea de a amagi.Toate relele ce ni se intampla sunt din vina noastra si nu din vina diavolului Diavolul doar ne ispiteste cu fantasme si ne minte!

Prin slava Dumnezeu...mie slava lui Dumnezeu nu mi-a adus absolut nimic, nimic! Ca l-am slavit si eu o data si ce am primit? nimic...

Negroponte 19.08.2008 22:18:53

Draga mea surioara intru Hristos,intrebi de ce diavolul nu-ti controleaza viata?Deja a inceput sa o faca.De ce nu la modul dureros?Pentru ca Dumnezeu te iubeste si te ocroteste.Nu-I intoarce spatele Domnului Iisus,nu fugi de el!Opreste-te si mediteaza la ceea ce se intampla cu tine.Faptul ca ai venit pe acest forum inseamna,ca sufletul tau inca respira.Hraneste-l si pe el cu ascultarea de Dumnezeu.Doamne ajuta!

Hartford 19.08.2008 22:23:16

Citat:

Citat:

Ai mare nevoie de ajutor sa-ti revii la normal.

s_snape 19.08.2008 22:25:43

Citat:

Citat:

Citat:

Ai mare nevoie de ajutor sa-ti revii la normal.

De unde stii ca nu-s la normal?

s_snape 19.08.2008 22:26:56

Citat:

În prealabil postat de Negroponte
Draga mea surioara intru Hristos,intrebi de ce diavolul nu-ti controleaza viata?Deja a inceput sa o faca.De ce nu la modul dureros?Pentru ca Dumnezeu te iubeste si te ocroteste.Nu-I intoarce spatele Domnului Iisus,nu fugi de el!Opreste-te si mediteaza la ceea ce se intampla cu tine.Faptul ca ai venit pe acest forum inseamna,ca sufletul tau inca respira.Hraneste-l si pe el cu ascultarea de Dumnezeu.Doamne ajuta!

Zau ca nu stiu cine naiba m-a pus sa vin pe site-ul asta...mi-a venit asa, neavand ce face.

dorstor 19.08.2008 22:27:43

Daca nu ai primt inseamn ca nu L-ai slavit ci numai te-ai prefacut ca l-ai slavit!In fapt ti-ai slavit pofta ta si atat!Cand slavesti pe Dumnezeu daruiesti iubire fara sa te intereseze ce primesti!Cum pui tu problema e comert si nu slavire!

s_snape 19.08.2008 22:29:46

Citat:

Daca nu ai primt inseamn ca nu L-ai slavit ci numai te-ai prefacut ca l-ai slavit!In fapt ti-ai slavit pofta ta si atat!Cand slavesti pe Dumnezeu daruiesti iubire fara sa te intereseze ce primesti!Cum pui tu problema e comert si nu slavire!

Mi se pare normal sa fii rasplatita cand slavesti, cum eu n-am fos rasplatita normal ca nu l-am mai slavit pe Dumnezeu...de ce as mai fi facut asta?

dorstor 19.08.2008 22:58:27

esti rasplatita deja in avans pt ca ai vazut lumina zilei!Pt asta eti datoare sa-L slavesti mereu pe Dumnezeu!

s_snape 19.08.2008 23:00:52

Citat:

esti rasplatita deja in avans pt ca ai vazut lumina zilei!Pt asta eti datoare sa-L slavesti mereu pe Dumnezeu!

De ce pentru ca m-am nascut?...Poate era mai bine sa nu ma ma nasc, dar n-am de gand sa-i multumesc lui Dumnezeu numai pentru asta....toti ne-am nascut...e ceva special?

adrian010155 19.08.2008 23:57:00

s_snape, ai tot ce-ti trebuie pentru a redeveni un bun crestin ortodox. Multi oameni s-au ratacit de la Dumnezeu, iar cand s-au intors au devenit mai credinciosi decat cei care nu s-au rataict. Ai o perioada mai dificila. Te tenteaza magia. Este libertatea ta. Te tenteaza satanismul. De asemenea este libertatea ta. Cauti puterea in minciuna. Asta e. Cu timpul te vei lamuri. Dumnezeu te asteapta cu rabdare si dragoste sa te intorci la picioarele lui si, plangand cu lacrimi amare, sa-I ceri iertare. Daca te vei trezi si vei face lucrul acesta, in mod absolut liber, va fi mare bucurie in ceruri pentru tine. Deocamdata este tristete mare, pentru ca Dumnezeu ii iubeste pe toti oamenii, fiind ca El i-a facut si El ii tine in toate clipele si se intristeaza cand vede ca un suflet este pe cale de a se pierde. In ce te priveste, cred ca vitejia pe care o afisezi este falsa. In realitate ai o problema pe care te jenezi sa o recunosti. Incearca sa treci peste aceasta retinere si sa-ti deschizi sufletul. Vei vedea din nou cerul.

ioanhodean 20.08.2008 00:17:55

bai snape.
tu ori esti in situatia asta
ori e un forumist sau unu care are chef de batjocura si sa ne arda noua nervii degeaba:)).
mai degrab dute la pocaiti pe site`uri ca acol ei au pe satana lider,schimbat in "inger de lumina"

Hartford 20.08.2008 03:28:56

Citat:

bai snape.
ori e un forumist sau unu care are chef de batjocura si sa ne arda noua nervii degeaba:)).
mai degrab dute la pocaiti pe site`uri ca acol ei au pe satana lider,schimbat in "inger de lumina"

fratilor ignoranta e cea mai buna

s_snape 20.08.2008 08:04:54

Citat:

În prealabil postat de adrian010155
s_snape, ai tot ce-ti trebuie pentru a redeveni un bun crestin ortodox. Multi oameni s-au ratacit de la Dumnezeu, iar cand s-au intors au devenit mai credinciosi decat cei care nu s-au rataict. Ai o perioada mai dificila. Te tenteaza magia. Este libertatea ta. Te tenteaza satanismul. De asemenea este libertatea ta. Cauti puterea in minciuna. Asta e. Cu timpul te vei lamuri. Dumnezeu te asteapta cu rabdare si dragoste sa te intorci la picioarele lui si, plangand cu lacrimi amare, sa-I ceri iertare. Daca te vei trezi si vei face lucrul acesta, in mod absolut liber, va fi mare bucurie in ceruri pentru tine. Deocamdata este tristete mare, pentru ca Dumnezeu ii iubeste pe toti oamenii, fiind ca El i-a facut si El ii tine in toate clipele si se intristeaza cand vede ca un suflet este pe cale de a se pierde. In ce te priveste, cred ca vitejia pe care o afisezi este falsa. In realitate ai o problema pe care te jenezi sa o recunosti. Incearca sa treci peste aceasta retinere si sa-ti deschizi sufletul. Vei vedea din nou cerul.

N-o sa-i cer iertare cu lacrimi amare lui Dumnezeu, nici in Iad (cand oricum e prea tarziu)!

s_snape 20.08.2008 08:09:04

Citat:

bai snape.

La pocaiti?...N-am fost...N-ar fi rau sa incerc...Dar nu stiu ce raspunsuri o sa primesc...Am fost si la satanisti (de aia rebeli...)dar lor nu le pasa decat sa-l adore pe Satan cum faceti voi cu Dumnezeu.

MarinaAlca 20.08.2008 09:01:13

Citat:

Cu multi ani in urma mi-a cazut in mana o carte de beletristica al carei titlu era "SUB SPANZURATOARE".. tema acestei carti pe scurt: un barbat isi dorea ca si tine sa poata avea in aceasta lume tot ceea ce isi doreste.. putere, bogatie, fericire,sa poate controla tot... intr-un dialog cu diavolul a facut pactul cu pricina, diavolul fagaduindu-i absolut toate placerile lumesti cu conditia ca la data x si ora y sa vina ptr a isi lua ceea ce i se cuvenea.. adica sufletul bietului om... zis si facut.. diavolul si-a tinut fagaduinta si omul cel sarman a devenit puternic, bogat, a avut femeia ce si-a dorit-o.. dar... ce crezi ca a urmat?? povestea a fost ptr mine coplesitoare, extraordinara descriere a zbuciumului si cosmarului prin care a trecut acest sarman...NU S-A PUTUT BUCURA DE ABSOLUT NIMIC, intrucat fiecare ora, secunda, minut din"perfecta" lui viata pamanteasca era ptr el o tortura,urmarit fiind, in mod obsesiv, de data si ora la care diavolul urma sa vina....inutil a mai preciza sfarsitul cartii.. e limpede ca lumina zilei...

s_snape 20.08.2008 09:09:02

Citat:

În prealabil postat de MarinaAlca
Citat:

Cu multi ani in urma mi-a cazut in mana o carte de beletristica al carei titlu era "SUB SPANZURATOARE".. tema acestei carti pe scurt: un barbat isi dorea ca si tine sa poata avea in aceasta lume tot ceea ce isi doreste.. putere, bogatie, fericire,sa poate controla tot... intr-un dialog cu diavolul a facut pactul cu pricina, diavolul fagaduindu-i absolut toate placerile lumesti cu conditia ca la data x si ora y sa vina ptr a isi lua ceea ce i se cuvenea.. adica sufletul bietului om... zis si facut.. diavolul si-a tinut fagaduinta si omul cel sarman a devenit puternic, bogat, a avut femeia ce si-a dorit-o.. dar... ce crezi ca a urmat?? povestea a fost ptr mine coplesitoare, extraordinara descriere a zbuciumului si cosmarului prin care a trecut acest sarman...NU S-A PUTUT BUCURA DE ABSOLUT NIMIC, intrucat fiecare ora, secunda, minut din"perfecta" lui viata pamanteasca era ptr el o tortura,urmarit fiind, in mod obsesiv, de data si ora la care diavolul urma sa vina....inutil a mai preciza sfarsitul cartii.. e limpede ca lumina zilei...

Trebuia sa se bucure de viata pe care a primit-o si sa o traiasca cat il ma lasa Diavolul...eu asa as fi facut daca as fi avut ocazia asa.

dorstor 20.08.2008 15:45:48

Pe tine nu te baga nimeni in seama si vrei sa pari interesanta aici.Mie imi starnesti doar mila si indispozitie stomacala si nu pt ca nu crezi in Dumnezeu,ci pt ca nu dai semne de inteligenta/Trebuie sa stii ca Satan este prost de da in gropi,iar adeptii lui sunt si ...!Asa ca nu poti primi nici un raspuns pt ca nu esti in stare sa-l pricepi!Si acesta va fi iadul tau in viata de aici:vei dori multe si nu vei avea nimic dinceea ce doresti!si ...acum scuza-ma ca nu-ti voi mai raspune pana nu postezi si tu ceva mai interesant<Pana cumm ai reusit sa ma plictisesti!

ioanhodean 20.08.2008 19:31:47

admin.
un mic ban la s_snape va rugam?
multumim.
majoirtatea forumistilor.-cred-
ionu.

s_snape 20.08.2008 20:17:27

Citat:

admin.
un mic ban la s_snape va rugam?
multumim.
majoirtatea forumistilor.-cred-
ionu.

Daca o sa decideti sa-mi dati ban foarte bine...cred ca am sa fac un nou record personal la cat de repede l-am primit:D. Apropo, mi-a facut sincer placere sa ma distrez alaturi de voi si sper ca placerea sa fie si de partea voastra....Si stiu ca poate pare greu de crezut...dar o parte din ce am spus este adevarata, desi am observat ca unii nu ma cred...dar m-ar cunoaste personal nici atat.

s_snape 20.08.2008 20:54:13

Citat:

Pe tine nu te baga nimeni in seama si vrei sa pari interesanta aici.Mie imi starnesti doar mila si indispozitie stomacala si nu pt ca nu crezi in Dumnezeu,ci pt ca nu dai semne de inteligenta/Trebuie sa stii ca Satan este prost de da in gropi,iar adeptii lui sunt si ...!Asa ca nu poti primi nici un raspuns pt ca nu esti in stare sa-l pricepi!Si acesta va fi iadul tau in viata de aici:vei dori multe si nu vei avea nimic dinceea ce doresti!si ...acum scuza-ma ca nu-ti voi mai raspune pana nu postezi si tu ceva mai interesant<Pana cumm ai reusit sa ma plictisesti!

Poti sa ma injuri pe mine, pe adeptii lui Satan si pe Satan cum te conduce inspiratia, fii invitatul meu. As putea sa fac si eu asta cu tine, crestinii si cu Dumnezeu, dar eu nu sunt la nivelul asta. Cat despre coeficentul meu de inteligenta, chiar nu stii absolut nimic...ma consideri proasta doar,pentru ca nu impartasesc aceleasi idei cu voi, nici macar nu ma cunosti. Dar fii invitatul meu sa ma judeci daca vrei. Eu n-o sa fac astra pentru ca nu te cunosc.

s_snape 20.08.2008 20:55:28

Citat:

Citat:

Poti sa ma injuri pe mine, pe adeptii lui Satan si pe Satan cum te conduce inspiratia, fii invitatul meu. As putea sa fac si eu asta cu tine, crestinii si cu Dumnezeu, dar eu nu sunt la nivelul asta. Cat despre coeficentul meu de inteligenta, chiar nu stii absolut nimic...ma consideri proasta doar,pentru ca nu impartasesc aceleasi idei cu voi, nici macar nu ma cunosti. Dar fii invitatul meu sa ma judeci daca vrei. Eu n-o sa fac astra pentru ca nu te cunosc.

Si s-ar putea sa nu mai am timp pentru asta, cum spera ioanhodean.

Ora este GMT +3. Ora este acum 17:51:41.

Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.